Hosting s najboljim jamstvom za nevremene: tko je najbolji za vašu web lokaciju? [Ažurirano: 2020]

Usporedite Hosting za jamstvo nevremena

Velikodušna garancija produženog vremena uz razumne uvjete pružanja usluge dobar je pokazatelj pružatelja usluga hostinga koji će naporno raditi na održavanju vaše web stranice na mreži. Iako su jamstva za produženje rada uobičajena, ona nisu univerzalna.


Prilikom pregledavanja jamstva za produžnicu domaćina budite sigurni da obratite pozornost na zajamčeni postotak produženog vremena (99,9% bi trebao biti minimum), iznose povrata povezane s prekomjernim stanjima i incidente koji se isključuju iz računanja do zastoja..

U nastavku idemo na detaljnije detalje, ali ako ste u žurbi, evo 5 najboljih domaćina garancija za produženo vrijeme:

 1. SiteGround
  – Odlične performanse i brzi serveri
 2. Bluehost
 3. A2 hosting
 4. InMotion hosting
 5. WP motor

Kako smo odabrali najbolje domaćine za jamstvo nevremena?

Sastavili smo popis domaćina koji nude solidna jamstva za produženje vremena potpomognuta snažnim SLA-om. Zatim smo rangirali ovaj popis i pronašli 10 najboljih domaćina garancija za produženje rada.

Hosting garancije nevremena

usporedite hosting za produženje jamstva

Što ćete naučiti

“Garancije za neiskorištenje vremena” nalaze se na mnogim marketinškim terenima web domaćina. Nisu sve “garancije” jednake.

U ovom članku, naučit ćeš:

 • Kako procijeniti svoje potrebe za nastavkom?
 • Kako se snalaziti u zamkama skrivenih ugovornih uvjeta?
 • Koliko produženja stvarno trebate?
 • Kako bi jamstvo produženog vremena trebalo utjecati na vaš izbor web-domaćina?

Također ću preporučiti neke web domaćine, na temelju mog iskustva tehnološkog pregledača, koji će vam pomoći da započnete vašu pretragu hostinga.

zašto je važno produženje rada

Zašto je Uptime važan?

Potreban vam je vaš web domaćin da bi vaša web stranica bila dostupna posjetiteljima 24/7. Zbog toga je neophodno odabrati domaćina s najboljom sposobnošću održavajte web mjesto i radi s minimalnim stankama.

Većina domaćina svojim klijentima nudi neku vrstu garancije za produženje rada, ali ta obećanja možda nisu uvjerljiva da se pojave biti.

Uptime je kritičan za uspjeh vaše web lokacije

Web hosting je konkurentno tržište, i domaćini nude puno pogodnosti i obećanja kako bi se istakli od paketa, od neograničene propusnosti do besplatnih domena. Mnogi od tih bonusa pomažu, ali malo ih je zapravo potrebno.

Ali postoji jedno zajedničko obećanje da mogao napraviti ili pokvariti vašu web lokaciju: jamstvo produženog rada.

Što je jamstvo nevremena?

Garancija za produženo vrijeme je to obećanje vaša će web stranica biti dostupna i dostupna na mreži za određeni postotak vremena. Ako ne, imate pravo na povrat. Mnogi domaćini jamče 99%, 99,99%, 99,999% ili čak 100% produženje rada.

Uptime i profitabilnost vaše web lokacije

Ako se za vaše poslovanje oslanjate na svoju web lokaciju, bilo prodajom proizvoda ili usluga ili zaradom od novca putem partnerske prodaje ili prihoda od oglasa, garancija za produženje rada jedna je od značajki koja bi mogla imati izravan utjecaj na vašu posljednju liniju.

Web-lokacija kojoj nije moguće pristupiti je web-lokacija koja je koštalo vas novca za svaku minutu je nestalo. Pouzdan domaćin s velikim produženjem je osnovni dio izgradnje vaše internetske prisutnosti i pouzdanog branda.

Kakve se vrste prekida plaše IT stručnjaci?

U istraživanju IT stručnjaka koje je proveo Quorum identificirali su svoje najveće strahove i evo rezultata.

 1. Sigurnosna prijetnja (virus, malware, ransomware) – 53%
 2. Kvar hardvera – 20%
 3. Povreda rezervnog diska – 11%
 4. Prirodna katastrofa – 10%
 5. Ljudska greška – 4%
 6. Prekid napajanja – 2%

Nisu sva jamstva za neispravno poslovanje jednaka

Većina domaćina nudi određeni stupanj zajamčenog produžetka u sklopu svog hosting paketa kao mamac potencijalnim kupcima. Bez obzira bi li ili ne vjerujte tom jamstvu, i pomoću kojeg ste odabrali web domaćina, spreman je za raspravu.

Najveći slučajevi zastoja

Kada Twitter ili Facebook propadnu, to utječe na milijune korisnika. Iako vaša web lokacija možda još nije na takvoj razini (još uvijek!), Uvijek se mogu naučiti iz slučajeva stanke koji se pojavljuju u tisku.

Poslovni / AppUzrokPrekid radaDatum
Što imaInterno pitanjeNekoliko sati2017
Nacionalna zdravstvena služba Velike BritanijeWannaCry ransomware4 dana2017
StarbucksAžuriranje tehnologije preko noćiPola dana2017
Amazon AWS CloudLjudska pogreška4+ sati2017
ASOSNestanka struje20 sati2016
PokemonGoNeočekivana potražnjaPokreni vikend2016

produženje rada jamči bliži pogled

Pažljiviji pogled na zajamčeno vrijeme rada

Daleko je najčešća razina zajamčenog produžetka koja se spominje u promotivnim materijalima, 99%.

Možda ovo zvuči kao gotovo neprobojna količina produženog vremena za vašu web lokaciju, ali jednom kada to učinite drobiti brojeve slika nije baš ružičasta.

Matematički, 99% puta može značiti puno zastoja

Razmislite o ovom:

 • Sedam dana u tjednu propada na 10.080 minuta.
 • Čak i uz samo 1% stanke, gledate 108 minuta potencijalno mrtvog vremena web mjesta – gotovo dva sata tjedno.

Tijekom godine dana mogli biste izgubiti dane

I imajte na umu da neke tvrtke određuju svoje jamstvo za produženje rada na temelju godišnjih iznosa, a ne po tjednima ili mjesecima.

To znači da bi to morali imati više od 3 dana stanke u godinu dana prije nego što možete podnijeti zahtjev.

Uz Uptime, “Zatvori” to ne smanjuje

Kao što vidite, iako 99% do 99,9% produženje rada domaćina može se činiti gotovo savršenom ocjenom, još uvijek postoji značajan dio stanka je bila uključena u to obećanje.

Osim toga, taj postotak ne uključuje stvari poput redovnog održavanja, što se događa kada vaš domaćin mora nadograditi poslužitelje ili pokrenuti bezbroj testova održavanja.

Pročitajte detaljni ispis svog SLA-a

Ugovor o razini usluge (SLA) preciziraće točno što jamči produženo jamstvo za poslužitelj.

U nekim slučajevima reklama domaćina spominje 99,9% jamstva za produženo vrijeme, ali u sitnom tisku neće se zapravo precizirati što podrazumijeva ovo jamstvo.

Vrste kvarova koji obično nisu pokriveni po produženim SLA-ima:

 • Planirano održavanje
 • Kazneni prekid zbog kršenja usluga
 • Prirodne katastrofe poput zemljotresa ili poplava
 • Ratovi, embargo, nemiri ili sabotaže
 • Radni sporovi ili vladini akti
 • Neuspjeh na Internetu
 • Infrastrukturni napadi, uključujući uskraćivanje usluge (DDoS) ili hakiranje.

Ponekad unovčenje garancije ne isplati se

Ostali domaćini ponudit će kreditni račun za određenu količinu produženog vremena, ali obično je novčana vrijednost toliko ograničena da je jedva vrijedno gnjavaže kontaktirati s korisničkom podrškom..

“Zastoj” ne može značiti ono što mislite

Čak i nakon ta tri dana stanke, podnošenje zahtjeva može biti teže nego što zamišljate Mnoge tvrtke koje pružaju hosting postavljaju stroga ograničenja u odnosu na ono što predstavlja “stanku”.

Koje vrste stanki ne računaju?

U pravilu je stanka zbog pogreška korisnika, kao što su loš kod od vanjskog programera, ne računa. Obično vam domaćin ne duguje ništa zakazani stanke zbog održavanja.

“Čak 50% stanke poslužitelja uzrokovano je loše raspoređenim zakrpama.” Paul Burns, grupa za tehnološke usluge, u intervjuu za TechRadar.

Provjerite ugovor

Kada je riječ o jamstvima za produženje rada, to se uvijek isplati pročitajte sitni tisak.

Pogledajte pažljivo uvjete ugovora i primijetit ćete jezik koji je obično povezan s prodavačima osiguranja od domaćina vaše web stranice.

Na primjer, standardne klauzule poput “više sile” ograničavat će odgovornost vašeg domaćina za sve što se dogodi izvan njihove kontrole, poput onih zemljotresa i poplava..

Pingdom je popularno sredstvo za praćenje produžetka.

Znači li vrsta hostinga??

Naravno, neke će vrste hostinga imati manje zastoja od ostalih. Češće je to zbog podešavanja hardvera i ukupne potražnje na poslužiteljima nego bilo što drugo.

Namjenski ili VPS hosting

Na primjer, ako ste na posvećenom poslužitelju ili VPS planu, na poslužiteljima će biti mnogo manje naprezanja resursa..

I dalje ćete biti pod prekidom koji se javlja tijekom redovitog održavanja, ali šanse za uporabu vaše web stranice izvan mreže zbog pogreške korisnika bit će puno manje vjerojatne.

Cloud hosting

Još jedna opcija hostinga smanjiti vjerojatnost prekida rada je hosting u oblaku.

Cloud hosting je sličan VPS hostingu po tome što posuđujete resurse poslužitelja više fizičkih poslužitelja. No, budući da niste ovisni ni o jednom fizičkom poslužitelju, rizik od prekida može se smanjiti na mreži.

preprodaju

I na kraju, ako planirate biti domaćin preprodavača, stjecanje stvarnog iskustva s prosječnim radnim vremenom domaćina je važno.

Htjet ćete biti sigurni da nudite hosting s visokom produžnicom, jer u protivnom budite spremni nositi se s dosta bijesnih zahtjeva kupaca pitajući se zašto su njihove web stranice provele toliko vremena izvan mreže.

Ako odaberete domaćina na temelju jamstva za neispravno poslovanje?

Bilo koji webmaster volio bi pronaći domaćina sa stvarnim zajamčenim 100% produženim radom, ali istina je da je nema načina da se da takvo obećanje. Čak je i najambicioznije jamstvo lažni štit protiv učinaka Murphyjevog zakona.

Garancije za neiskorištenje vremena ne mogu zamijeniti izgubljeno poslovanje

Ali to je mala utjeha kada se suočite sa posljedice zastoja za svoju web lokaciju.

Iako će vam garancija za produženje rada nadoknaditi troškove hostinga kada vaš domaćin ne uspije održati web mjesto uživo, i dalje ostaje ne mogu nadoknaditi izgubljene mogućnosti i prihod koji proizlazi iz tog zastoja.

Recenzije kupaca potencijalnih istraživača

Umjesto da se oslanjate na zahtjeve za produženje mreže, vaš najbolji kladiti se otkrijte podatke o produženom vremenu putem recenzija domaćina i zahtjeva kupaca.

Ovo nije najsigurnija opcija, ali mogla bi prikazati precizniju sliku koju možete upotrijebiti u pretraživanju hostinga.

PROTIP: Redovno pratite vrijeme rada svoje web stranice pomoću alata kao što je Pingdom ili UptimeRobot.

Uptime ne bi trebao biti vaš jedini faktor koji odlučuje

Zato je odabir domaćina temelji se isključivo na njihovom produženom jamstvu nije sjajna ideja.

Umjesto toga, potražite domaćina s a solidna reputacija za korisničku uslugu, podrška za značajke koje je vaša web stranica potrebna, uključujući i izdašno jamstvo za produženje rada. To je najbolji način da osigurate da nećete ostati u zraku kad web lokacija propadne.

domaćini jamstva za najbolje produženje rada

Moj odabir za pružatelje usluga hostinga s najboljim jamstvom za nevremene

Može biti muka pokušati otkriti koji domaćini imaju najbolja jamstva za produženje rada jer je fini tisak ponekad teško pronaći na njihovim web stranicama. Dakle, ušao sam u uži izbor ove tri domaćine koji vam mogu pomoći da brzo suzite svoje mogućnosti.

InMotion hosting

InMotion nudi 99,99% produžetka a poznat je po svom vrhunskom hardveru poslužitelja i super pouzdanom timu za podršku. Ovo jamstvo za produženje rada Prostire se još dalje do 99,999% s namjenskim hostingom paketa i njegove pametne tehnologije usmjeravanja.

InMotion hosting je, prema vrijednosti koju dobivate za svoj novac, jedan od najboljih. Osim toga, ako svoj web mjesto prenosite na InMotion, njegov će tim tijekom prekida prenijeti vaše web mjesto na jedan od njegovih vlastitih poslužitelja, na izbjegavajte nepotrebne zastoje.

INMOTION-neprekidnog rada Jamstvo za produženje InMotion-a

Hostgator

Ako ste na tržištu domaćinu prilagođenom proračunu koji se može pohvaliti solidnim radnim vremenom, razmislite o HostGatoru. Jamstvo produžetka usluge HostGator je 99,99%, plus podupirao se u uvjetima usluge. Dakle, ako vaš poslužitelj padne ispod 99,9% produženog vremena, možete dobiti mjesec dana kredita na vaš račun.

Uz to, HostGator je izvrstan po tome što se s vašim web mjestom može lako razmještati kako raste, i lako vas prebacuje iz zajedničkog plana na poseban hosting paket.

Hostgator-neprekidnog rada CPanel nadzornu ploču HostGatora

DreamHost

Ako tražite domaćina koji se hvali sveti gral 100% produženja po pristupačnoj cijeni, onda bi DreamHost mogao biti pravi za vas. Dreamhostovi poslužitelji u potpunosti su optimizirani kako bi osigurali što je moguće bolje vrijeme uz ugrađene značajke hlađenja, generatore sigurnosnih kopija i 24/7 nadgledanje poslužitelja.

Ako vaša web lokacija prestane izvan mreže zbog kvara na Dreamhostovim poslužiteljima, tada ćete biti nadoknađen jednim slobodnim danom hostinga na svakih sat vremena Vaša je web lokacija offline.

DreamHost-neprekidnog rada DreamHost pomoć u nadziranju vremena rada vaše web lokacije

Zašto se gostovanje stanke uopće događa?

U savršenom svijetu vaša bi web stranica bila aktivna 100% vremena. Nažalost, iako ima dosta dobrih web domaćina, nijedan od njih nije savršen.

Kada webmasteri razmišljaju o tome što uzrokuje stanke, najgore im pada na pamet. Ali hakeri naoružani DDoS napadima nisu jedino na što morate paziti.

Koji su glavni uzroci prekida rada??

Prekida može biti uzrokovano i četiri glavna faktora:

 1. Kvar opreme: neispravan hardver, softverski oštećenja
 2. Pogreška operatora: loš kôd, slučajno brisanje datoteke, nezaštićeno eksperimentiranje
 3. Katastrofe: zemljotresi, poplave, požari
 4. Planirani prekid rada: za održavanje, nadogradnje itd.

Uza sve te rizike i mogućnosti, pitanje nije hoće li vaša web stranica doživjeti stanku, nego kada.

Na sreću, većina domaćina ima sigurnosni ili dva generatora koji sprečavaju prekomjerne zastoje u slučaju katastrofe. Na vama je samo da pratite vrijeme rada vaše web lokacije, ali to je samo teško se pripremiti za svaki događaj što bi moglo pokrenuti poslužitelj izvan mreže.

Ostale značajke u podršci

 • Telefonska podrška

Jamstvo nevremena Često postavljana pitanja

 • Što je jamstvo za produženje rada?

  U konkurentnoj industriji web hostinga mnoge web hosting tvrtke nude dodatne pogodnosti, mogućnosti i jamstva da privuku nove kupce da se prijave.

  Standardno jamstvo koje nude mnogi web domaćini je jamstvo produženja rada, koje obećava da će vaša web stranica biti aktivna određeno vrijeme (obično između 99% i 99,99%). Ako to nije slučaj, možda imate pravo na povrat sredstava za vrijeme pada web lokacije.

 • Znači li jamstvo produženja rada, moja web stranica nikada neće biti urušena?

  Ne. Uobičajena je zabluda da je jamstvo za produženo vrijeme obećanje da će vaša web lokacija biti aktivna bez obzira na postotak vremena koji je obećan. Zapravo, obećavamo vam da ćete dobiti povrat novca ako vaša web lokacija ne radi duže od navedenog razdoblja.

  Samo zato što tvrtka za web hosting nudi jamstvo produženog roka ne znači da vaša web stranica nikada neće doživjeti stanku nakon toga.

 • Što bi moglo uzrokovati zastoj web stranice?

  U savršenom svijetu web stranice će uvijek biti dostupne bez obzira na sve. Nažalost, postoji mnogo mogućih okolnosti koje bi mogle rezultirati prekidom rada vaše web stranice.

  Postoji širok raspon mogućih uzroka zastoja web mjesta, uključujući zlonamjerne hakerske ili DDoS napade, softverske pogreške ili oštećenja hardvera, pogreške operatora od strane vlasnika ili vlasnika web stranice, planirani prekid zbog ažuriranja ili održavanja ili čak prirodne katastrofe koje oštećuju vaš poslužitelj, kao što su zemljotresi, požari ili poplave.

 • Tko nudi jamstva za produženje rada?

  Sada je već uobičajena praksa da većina web hosting kompanija nudi jamstvo produženja rada u rasponu od 99% do 99,99% produženog vremena. Vrlo malo domaćina nudi 100% produženu garanciju, a neki uopće ne nude službeno jamstvo.

 • Kakvo je jamstvo za produženje rada standardno?

  Većina web hosting tvrtki koje nude jamstva za produženje rada detaljno će jamstvo u uvjetima usluge (TOS) ili ugovoru o razini usluge (SLA).

  Obično će točno odrediti što znače za vrijeme zastoja, a može isključiti i prekid uzrokovan slučajnim događajima ili neizbježnim nesrećama, poput poplave, zemljotresa ili terorističkog napada (da, neke tvrtke koje pružaju usluge to spominju u svojim uvjetima).

  Pojedinosti će također odrediti način mjerenja produženog vremena, kako će se izračunati povrat povrata izvan jamstva i kako i kada trebate zatražiti povrat novca..

 • Trebam li vjerovati jamstvu unaprijed mog web domaćina?

  Možda biste htjeli istražiti povijest obrasca i vremena rada web-domaćina prije kupnje plana kako biste bili sigurni da je njihova usluga hostinga pouzdana.

  Također provjerite detalje njihovih uvjeta usluge i sporazuma o razini usluge kako biste točno znali kako funkcionira garancija za produženje rada i kako zatražiti povrat novca ako je vaše web mjesto manje.

 • Kako mogu pratiti vrijeme i vrijeme nestanka rada svoje web lokacije?

  Na mreži je dostupno mnogo alata za praćenje i nadziranje produktivnosti vaše web lokacije. Važno je pratiti stanke kako biste znali hoćete li i kada zatražiti povrat troškova za hosting.

  Međutim, mnoge garancije za produženje rada predviđaju da će nadgledanje produktivnosti u svrhu jamstva za produženje vremena interno obavljati samo web hosting tvrtka, tako da možda nećete dobiti povrat ako njihovi alati za praćenje proturječe vašim.

 • Što su uobičajena izuzeća i uvjeti za jamstva za produženje rada?

  Neodgovarajuće garancije često isključuju prekid uzrokovan greškama korisnika, planirano održavanje poslužitelja od strane hosting tvrtke ili neizbježne i slučajne uzroke koji nisu izvan kontrole web hosting kompanije..

  Mnoge garancije za produženje rada predviđaju da je web hosting tvrtka odgovorna za interno praćenje produženog vremena i stanke radi jamstva, tako da praćenje zastoja možda nije dovoljno za podnošenje zahtjeva za povrat..

  Konačno, garancije za produženje rada obično uključuju točan postupak i vremensko ograničenje za zahtijevanje povrata novca za stanke. Neki zahtijevaju da zatražite povrat novca u roku od 30 dana od stanke. Ako čekate duže od 30 dana, više nemate pravo na povrat novca.

 • Kako mogu dobiti povrat novca za stanke?

  Vaša web hosting tvrtka će najvjerojatnije detaljno objasniti kako trebate zatražiti povrat novca u okviru svojih uvjeta pružanja usluge ili ugovora o razini usluge.

  Obično se morate obratiti njihovoj korisničkoj podršci putem e-pošte ili ulaznice za podršku u određenom roku. Svakako provjerite pojedinosti prije nego što zatražite povrat novca, a po mogućnosti prije prijave na hosting plan.

 • Koliko će mi biti vraćen novac?

  Visina povrata novca za stanke može varirati od glavnog do glavnog računala. Mnogi će ponuditi povrat hosting troškova samo za vrijeme kada je vaša web stranica zapravo bila u padu. Obično ćete povrat dobiti kao dobrobit na računu koji će se primijeniti na sljedeću fakturu.

 • Trebam li odabrati svoju web hosting tvrtku na temelju njihove garancije za produženje rada?

  Iako garancija za produženje rada nije loše ponuditi, to ne bi trebao biti vaš jedini razlog odabira vašeg web-domaćina.

  Garancija za ažuriranje ne pruža stvarni dokaz o evidenciji vašeg web domaćina, pa je vrijedno istražiti njihove preglede i ocjene da biste vidjeli mogu li zaista ispuniti jamstvo.

  Čak i ako dobijete povrat sredstava za vrijeme zastoja, šteta na vašoj web stranici (poput izgubljenog prihoda ili pretplatnika) već je učinjena. Dobar učinak ima više smisla od jamstva za produženje rada.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me