Izloženo gostovanje WooCommerce-a: Otkrivamo najbolje i najgore opcije u 2020. godini.

Usporedite WooCommerce hosting

WooCommerce je dodatak za e-trgovinu za WordPress CMS. Zbog ove niše nisu svi domaćini optimalni za WooCommerce hosting.


Prilikom odabira web hostinga potrebna vam je solidna platforma za WordPress. Trebate i sigurnu platformu za internetsko plaćanje, tako da biste trebali potražiti domaćine koji su kompatibilni s PCI i nude SSL certifikate. Na kraju, preporučujemo VPS hosting kako biste postigli najbolje performanse iz WooCommercea.

U nastavku detaljno raspravljamo o najboljem domaćinu za WooCommerce. Ali za sada, evo top 5:

 1. SiteGround
  – Usmjeren WooCommerce hosting s izuzetnom podrškom
 2. Bluehost
 3. A2 hosting
 4. WP motor
 5. GreenGeeks

Kako smo izabrali najbolje hostele WooCommerce?

Poredali smo kroz našu bazu podataka s preko 1500 web hosting planova i izvukli one koji su nudili solidan WordPress hosting sa SSL certifikatima i PCI sukladnosti. Zatim smo ih rangirali na temelju naših tisuća stručnih i korisničkih pregleda.

Kako odabrati najbolji WooCommerce hosting

WooCommerce je najpopularnija platforma za e-trgovinu na tržištu danas. U 100-postotnom je vlasništvu, ima puno mogućnosti prilagodbe i funkcionalnosti, lako je vaga i besplatna je.

Da i ne spominjemo, posebno je dizajniran za rad s najpotrebnijim sustavom za upravljanje sadržajem na svijetu – WordPressom.

Ovaj će članak objasniti što WooCommerce može ponuditi i kako odabrati pravi hosting za njega.

Što je WooCommerce?

Što je WooCommerce

WooCommerce je platforma za e-trgovinu otvorenog koda za vlasnike tvrtki svih veličina. Utvrđujući sve vrste vlasnika internetske trgovine, WooCommerce pruža potpuno prilagodljivu, fleksibilnu i proširivu platformu internetskih trgovina, potpuno besplatno.

Razvijena za rad na web stranicama WordPress, ova platforma za e-trgovinu dolazi kao WordPress dodatak za jednostavno postavljanje, koji se jednom instalira i aktivira na vašoj web lokaciji WordPress s hostom, omogućava vam prodaju digitalnih i fizičkih proizvoda, upravljanje zalihama i otpremom, skupljajte sigurna plaćanja za proizvode ili usluge i izračunajte ispravne poreze bez obzira iz kojeg svijeta dolaze vaši kupci.

Kako WooCommerce radi s WordPressom

Kao što je već spomenuto, WooCommerce je dizajniran za rad na sustavu za upravljanje sadržajem WordPress i dolazi u obliku WordPress dodatka. To je najpopularnije rješenje e-trgovine za WordPress do danas, a napaja 42% svih web mjesta e-trgovine.

Da biste koristili WooCommerce, prvo morate imati web lokaciju WordPress.org koji je domaćin. To znači da će vam trebati jedinstveno ime domene, WordPress hosting hosting i WooCommerce dodatak koji se lako može naći u WordPress spremištu.

WooCommerce možete instalirati i aktivirati izravno sa svoje WordPress nadzorne ploče, preuzeti je iz WordPress Repozitorija ili je dobiti sa službenog web mjesta WooCommerce
.

Dodatak WooCommerce pruža čarobnjaka za postavljanje koji vas vodi korak po korak kroz sljedeće postupke postavljanja internetske trgovine:

 • Odredite lokaciju i valutu vaše internetske trgovine i vrstu robe koju namjeravate prodati
 • Konfigurirajte svoje mogućnosti pristupnika plaćanja
 • Odaberite zonu isporuke i transportne jedinice
 • Instalirajte i aktivirajte ekskluzivnu temu WooCommerce, izlog
 • Omogući automatsko izračunavanje poreza
 • Aktivirajte dodatak Jetpack da biste poboljšali vašu e-trgovinu

Nakon što sve ovo bude gotovo, moći ćete stvoriti svoj prvi proizvod e-trgovine.

Zašto odabrati WooCommerce?

Postoje definitivni razlozi zašto je WooCommerce trenutno najpopularnije rješenje za e-trgovinu. Pogledajmo najprivlačnije:

 1. Kompatibilnost sa WordPressom
 2. Više od internetske trgovine
 3. Prodaj sve
 4. Open Source = Prilagodljiv
 5. podrška
 6. Prijateljski prema razvojnim programerima

Kompatibilnost sa WordPressom: Ne može se poreći da činjenica da je WooCommerce izgrađena na WordPressu odmah daje reputaciju pouzdanog, pouzdanog i fleksibilnog pojačanja. Da ne spominjemo da je WordPress u svojoj osnovi izuzetno siguran, tako da je vaša internetska trgovina uvijek sigurna od napada.

Više od internetske trgovine: WooCommerce je više od jednostavne platforme internetskih trgovina. Izgrađeni na solidnoj platformi za bloganje, možete prodavati proizvode i usluge, objavljivati ​​postojane i vrijedne sadržaje bloga i plasirati svoje poslovanje, sve s jednog mjesta.

Prodaj sve: Na tržištu postoje neki ozbiljni konkurenti platforme za e-trgovinu. Međutim, WooCommerce je uvijek korak ispred, jer vam omogućuje prodaju bilo čega, uključujući fizičke proizvode, usluge, digitalna preuzimanja i sadržaje. To vam čak omogućava da zakažete sastanke.

Open Source = Prilagodljiv: Budući da je WooCommerce 100% open source, vi imate potpunu kontrolu nad svime na vašoj web stranici i posjedujete je sve. Možete dodati neograničene proizvode i korisnike i obrađivati ​​neograničene narudžbe. Osim toga, ako se bavite tehnologijom, možete promijeniti i prilagoditi sve što želite.

Podrška: WooCommerce ima veliki sljedeći dodatak već ustaljenoj WordPress zajednici. Kad god vam treba inspiracija, tehnička podrška ili ideja o vlastitoj trgovini, možete stupiti u kontakt s korisnicima WooCommercea iz cijelog svijeta..

Prijateljski za programere: WooCommerce je poznata po tome što je jedno od najpopularnijih rješenja za e-trgovinu u svijetu. Međutim, WooCommerce ima na umu i programere, tako da oni koji imaju napredna znanja mogu iskoristiti i ovaj dodatak. Na primjer, možete koristiti preko 400 službenih WooCommerce proširenja, pridonijeti svoje ideje o GitHub-u, koristiti REST API i pristupiti dokumentaciji za svaki filter, kuku, krajnju točku API-ja, veliko izdanje i proširenje.

WooCommerce dizajn i funkcionalnost

WooCommerce nudi obilje mogućnosti prilagođavanja i ugrađenu funkcionalnost kako bi se vaša internetska trgovina izdvojila od konkurencije. Brendiranje vašeg poslovanja, marketing ono što možete ponuditi i pružanje kupcima besprijekornog iskustva u kupovini je ono što WooCommerce nudi.

Mogućnosti dizajna WooCommerce, uključujući popis najboljih tema WooCommerce

WooCommerce Storefront

WooCommerce osmišljen je za rad s bezbroj WooCommerce kompatibilnih WordPress tema. Na taj način možete dizajnirati svoju web lokaciju tako da bude jedinstvena, personalizirana i točno onako kako želite da izgleda.

Uredite bilo koji element na svojoj web lokaciji, objavite sadržaj bloga ubojica i dodajte zadivljujuće slike proizvoda kako biste potaknuli posjetitelje web mjesta da kupuju. Vodite posjetitelje vaše web stranice kroz prodajni tok odredišnim stranicama, mega izbornicima i kategorijama i oznakama.

Uključite bilo koji broj galerija slika na svoju web stranicu kako biste prikazali najbolje u svojoj tvrtki, dodali neograničene proizvode i usluge, dopustili kupcima da sortiraju i filtriraju na temelju unaprijed definiranih atributa kao što su cijena, ocjena i popularnost, pa čak i stvorite više varijacija proizvoda tako Vaši kupci mogu kupiti točno potreban proizvod.

Iako za izradu trgovine e-trgovine možete koristiti ekskluzivnu temu Storefront tvrtke WooCommerce, istina je da postoje stotine jedinstvenih tema koje će se odabrati između njih i posao će biti obavljen..

Za početak pogledajte neke od najboljih značajki Storefronta:

 • Potpuno kompatibilan s WooCommerceom
 • Odgovarajući dizajn
 • Oznaka sheme za optimalne SEO performanse
 • Čisti i jednostavni izgled s proizvodima koji zauzimaju središnje mjesto
 • Nema ugrađenih dodatnih dodataka – dodajete ono što vam treba i ništa više
 • Fleksibilna CSS mreža za napredne prilagodbe
 • Prijevod je spreman za dosezanje globalne publike
 • Pridržavanje pravila pristupačnosti kako bi svi posjetitelji web mjesta mogli uživati ​​u vašoj web stranici

A ako vam nešto nedostaje, možete biti sigurni da je Woo tim stvorio proširenje za to koje lako možete instalirati na svoju web stranicu.

Evo, evo nekih od najboljih WooCommerce kompatibilnih tema na tržištu danas:

 1. Flatsome
 2. Divi
 3. ShopIsle PRO
 4. Trgovac
 5. KALLYAS

Flatsome: Flatsome dolazi sa zapanjujućim ravnim dizajnom, navigacijskim izbornicima koji se lako prate, mogućnostima prevođenja za izgradnju međunarodnog branda i ugrađenom integracijom društvenih medija za stjecanje novih lajkova, praćenja i dijeljenja. Uz to, dolazi s ekskluzivnim alatom Flatsome Page Builder, u potpunosti je prilagodljiv i prilagođen mobilnim uređajima, a vaši WooCommerce proizvodi sjede ispred i u sredini, tako da kupci odmah vide sve za prodaju..

Divi: Divi je višenamjenska tema programa WordPress s bešavnom integracijom WooCommercea. Dolazi s Divi Builderom tako da možete stvoriti sve što želite, puno praznog prostora kako kupci ne bi bili preplavljeni u potrazi za njihovim omiljenim proizvodima i ugrađenim A / B testiranjem tako da možete vidjeti što se prodaje, a što ne , tako da možete poboljšati i razvijati svoje poslovanje.

ShopIsle PRO: ShopIsle nudi urednu i čistu prezentaciju koja vašu internetsku trgovinu čini dostupnom svima. Uz potpunu integraciju WooCommerce, očekujte značajke poput uređivanja u stvarnom vremenu, SEO optimizaciju za bolje rangiranje tražilice, prilagođene pozadine kao što su slike, klizači i videozapisi, pa čak i mega-menijevi prilagođeni korisnicima za jednostavnu navigaciju na web mjestu.

Trgovac: Prodavačica je potpuno odgovarajuća tema WooCommerce koja dolazi s više rasporeda stranica stranice proizvoda, programom za crtanje i povlačenje stranica, prilagođenim slikama zaglavlja za isticanje vaših najprodavanijih proizvoda i potpunom funkcionalnošću bloganja.

KALLYAS: Stvorite bilo koju vrstu internetske trgovine pomoću ugrađene vizuelne stranice za izradu vizualnih stranica KALLYAS-a, 100+ unaprijed dizajniranih elemenata stranice, neograničene šeme boja i potpuno funkcionalne integracije biltena za izgradnju boljih odnosa sa svojim kupcima i zavođenje da ih ponovo kupuju.

Iako je ovaj popis daleko od iscrpnog, definitivno vam pruža dobro polazište kada je u pitanju odabir potpuno kompatibilne teme WooCommerce..

Proširenje vaše upotrebe WooCommerce, uključujući popis najboljih WooCommerce proširenja

Unatoč činjenici da WooCommerce dolazi sa svim unaprijed izgrađenim funkcionalnostima koje bi vam mogle trebati za pokretanje operativne internetske trgovine, važno je napomenuti da za one kojima treba malo više, postoji dosta službenih WooCommerce proširenja koja odgovaraju vašim potrebama..

 1. Članstva u WooCommerceu: Stvorite web mjesto za članstvo, zaključajte ekskluzivne proizvode samo za plaćanje članovima, dodajte odjeljke samo za pozivnice svojoj internetskoj trgovini i čak ponudite ekskluzivni sadržaj bloga članovima.
 2. WooCommerce rezervacije: Idealno za one koji nude proizvode temeljene na uslugama, omogućuje posjetiteljima web mjesta da rezerviraju termine. Ili, ako želite, prodajte svoje vrijeme, dopustite kupcima da rezerviraju resurse poput ugostitelja, pa čak i iznajmljuju predmete onima kojima je potrebna..
 3. Dinamične cijene: Jednostavno konfigurirajte skupno ili posebne popuste na temelju unaprijed određenih pravila kao što su ukupna količina proizvoda, ukupna narudžba u košarici, uloga korisnika i još mnogo toga. U stvari, onima koji ispunjavaju uvjete možete čak ponuditi prilagođavanje cijena ili popust na temelju postotka.
 4. Facebook za WooCommerce: Podignite svoju marketinšku kampanju na novu razinu izgradnjom boljih odnosa s kupcima, dostizanjem šire baze publike, pa čak i prodajom izravno sa svoje Facebook stranice.
 5. Pruga: Prihvatite plaćanja putem popularnog gatewaya Stripe plaćanja. Kompatibilni s radom i na radnoj površini i u mobilnim uređajima, kupci koji odaberu opciju plaćanja striptizom ostaju na vašoj web stranici, umjesto da se preusmjere na drugu stranicu radi dovršetka svojih transakcija..
 6. Pretplate na WooCommerce: Prodajte proizvode koji se temelje na pretplati kako biste osigurali da neprekidno dolazite od zarade svaki mjesec. Stvorite i upravljajte proizvodima s ponavljajućim plaćanjima pomoću ovog proširenja i definirajte koliko će se često prikupljati plaćanja.
 7. WooCommerce Google Analytics: Pomoću ovog proširenja nabavite osnovne metričke podatke o e-trgovini. Pratite stvari poput onih koji kanali dovode najviše prometa na vašu web lokaciju, gdje u prodajnom lijevku gubite kupce, koji proizvodi favoriziraju kupci i na koje stranice posjetitelji web stranice najviše prilaze iz rezultata tražilice.
 8. PayPal od Braintree: Kao i Stripe, PayPal je jedna od najpoznatijih i povoljnijih opcija plaćanja za internetske trgovine. Ovo proširenje dostupno vlasnicima američkih i inozemnih trgovina, ovo proširenje prihvaća PayPal, plaćanja kreditnom karticom i debitnom karticom.
 9. Pametni kuponi: Stvarajte, izdajte i upravljajte kuponima, kreditima i poklon karticama kako biste povećali prodaju i smanjili napuštanje kolica.
 10. Navedite svoju cijenu: Dopustite kupcima da odaberu koliko žele platiti za određene proizvode i usluge u vašoj internetskoj trgovini. Predložite cijenu, nametnite minimalne cijene ili dopustite svojim kupcima da sve rade sami.
 11. Sensei: Stvorite internetske tečajeve, napišite lekcije i dodajte interaktivne kvizove svojoj internetskoj trgovini s nastavkom Sensei. Uz to, zahtijevaju registraciju korisnika, postavite preduvjete tečaja i, naravno, naplatite svoj sadržaj ako želite.
 12. WooSlider: Dizajniran posebno za WooCommerce prodavaonice, WooSlider je prilagodljiv klizač za WordPress koji vam omogućuje da istaknete svoje najljepše slike proizvoda, zajedno s različitim vrstama sadržaja, prijelazima, izgledima i drugim.

Ponovno, ovaj popis je daleko od iscrpnog. No, svaki spomenuti dodatak WooCommerce bio je top prodavač za 2017. godinu ili ga stručni tim WooCommerce visoko preporučuje.

Integracije za WooCommerce

WooCommerce se sada povezuje na Zapier, internetski alat za automatizaciju koji povezuje vašu web stranicu s tisućama vaših omiljenih aplikacija. Na primjer, spojite se na Gmail, MailChimp, Facebook stranice, pa čak i sam WordPress.

WooCommerce Zapier proširenje

Evo samo nekih razloga zbog kojih je povezivanje vaše WooCommerce trgovine s aplikacijama Zapier dobra ideja:

 • Uštedite vrijeme povezivanjem vaše internetske trgovine s uslugama koje već koristite
 • Neka Zapier obavlja posao umjesto vas, umjesto da konfigurira svoje veze svaki put kada primite novu narudžbu
 • Konfigurirajte WooCommerce za pokretanje povezanih aplikacija tako da nikada ništa ne propustite, primjerice kada se novi kupac pretplati na vaš popis e-pošte
 • Krenite na proaktivan pristup izgradnji svog poslovanja ostajući ispred napuštenih košarica, odgovarate na pitanja i odmah i odmah šaljete narudžbe
 • Obavijestite članove svog tima kada se pojavi nešto što se odnosi na njih
 • Steknite bolje razumijevanje izvedbe vaše web trgovine uz prilagođena izvješća

Još bolje, ako želite sve ovo i više, jednostavno kupite WooCommerce Zapier dodatak i iskoristite sve pogodnosti koje Zapier može ponuditi vlasnicima WooCommerce trgovina.

kupon za web hosting

Tražite sjajnog domaćina WooCommercea?
SiteGround – ocijenjeni od strane naših čitatelja # 1 – pruža planove hostinga velike brzine i izvrsnu podršku za WooCommerce. Sada možete spremiti do 67% na tim planovima. Koristite ovu vezu za popust
uštedjeti velik.

Iza Internet trgovine: Što drugo nudi WooCommerce korisnicima

Jedan od razloga zašto je WooCommerce toliko velik jest taj što nadilazi jednostavnu platformu za e-trgovinu.

Zapravo smo se do sada jednostavno fokusirali na dizajn, funkcionalnost i prodaju proizvoda. Međutim, WooCommerce ima više od toga.

Održavanje PCI sukladnosti

Ako na web mjestu pohranjujete, obrađujete ili prenosite podatke o kreditnim karticama, bez obzira na veličinu vaše tvrtke, morate svoje web mjesto ugostiti kod pružatelja hostinga koji podržava PCI..

Ovi sigurnosni standardi primjenjuju se kako bi zaštitili osjetljive podatke koji se prenose između preglednika vašeg kupca i vaše web stranice tijekom platne transakcije.

U skladu s tim, onaj ko obrađuje plaćanja putem gateway-a koji ima vlastite poslužitelje za primanje plaćanja, poput PayPal Standarda, ne mora slijediti PCI usklađenost jer su podaci o klijentima već zaštićeni, a za poštivanje se brine gateway koji se koristi..

Sukladnost s PCI-om je odgovornost trgovca. I dok WooCommerce prema PC-u ne podrazumijeva PCI, oni nude određena proširenja pristupnika plaćanja koja će riješiti ovaj ozbiljan problem za vas.

Osiguravanje vaše internetske trgovine SSL certifikatima

Kako bi se osigurali podaci koji se šalju između preglednika kupca i poslužitelja njegove web stranice, vlasnici internetskih trgovina trebali bi na svojoj web stranici imati SSL certifikat..

Evo samo nekih razloga zbog kojih biste trebali razmotriti osiguranje web mjesta e-trgovine SSL certifikatom, iako to nije obavezno:

 • Da bismo zaštitili osobne i financijske podatke svojih kupaca, kao i sebe
 • Da biste osigurali prijave i prijave na web mjestu
 • Da biste ispunili sve zahtjeve privatnosti i sigurnosti u vašoj zemlji
 • Uspostaviti povjerenje među potencijalnim kupcima koji žele kupiti od vas.

Za razliku od PCI sukladnosti, WooCommerce sam ne daje SSL certifikate.

Međutim, većina pružatelja usluga WooCommerce hostinga prodaje SSL certifikate i pomaže ih instalirati na vašu web stranicu.

Zapravo, neki čak pružaju i besplatne SSL certifikate, ne ostavljajući mrežnim trgovcima opravdanje da nisu osigurali svoje internetske trgovine.

Dostupni pristupnici plaćanja za dovršavanje transakcija

Sve internetske trgovine zahtijevaju pristupnik plaćanja kako bi kupci mogli platiti robu i usluge.

Prilikom odabira pristupnika plaćanja, važno je uzeti u obzir stvari poput troškova, lokacije, sigurnosti i podrške.

Ukratko smo se dotakli nekih od ovih dostupni pristupnici za plaćanje za WooCommerce – PayPal i Stripe.

U skladu s tim, svestrana platforma WooCommerce nudi vlasnicima internetskih trgovina više od 100 pristupnika za plaćanje tako da trgovci u cijelom svijetu mogu lako prihvaćati plaćanja na svojoj internetskoj trgovini.

WooCommerce Gateways za plaćanje

Ovo su neke od najpopularnijih:

 • Kvadrat
 • Braintree
 • Authorize.net
 • 2checkout
 • Amazon Pay
 • PayFast
 • Klarna
 • FirstData
 • WorldPay
 • SagePay

Sve su to najpopularnija proširenja službenih proširenja WooCommerce gatewaya za plaćanja koji su do danas koristili vlasnici WooCommerce trgovina. Međutim, to jedva grebe po površini kada je riječ o izborima.

Hosting Vašeg web mjesta WooCommerce

Sada kada znate sve što treba znati o WooCommerceu u smislu dizajna i funkcionalnosti, vrijeme je da pogledate kako na svojoj web stranici WordPress možete ugostiti svoju WooCommerce trgovinu..

Hosting Vašeg web mjesta WooCommerce

Zapamtite, WooCommerce je WordPress dodatak instaliran na vašoj web stranici WordPress. Ukratko, to znači da sve dok imate pouzdanog pružatelja usluga hostinga za WordPress, svoju internetsku trgovinu možete dobro funkcionirati.

Ipak, za one koji svoju internetsku trgovinu shvaćaju vrlo ozbiljno, očekujete da eksponencijalno razmjera ili žele samo najbolje usluge hostinga koje mogu dobiti, možda biste trebali razmotriti potragu za hostingom web mjesta specifičnih za WooCommerce..

Evo nekih značajki koje mora imati vaš odabrani pružatelj usluga hostinga kako biste pokrenuli najuspješniju moguću internetsku trgovinu:

 • caching
 • Pozivi iz baze podataka
 • Vanjski pozivi
 • podrška

caching: Nije dovoljno instalirati WordPress dodatak za predmemoriranje na vaše web mjesto i nazvati ga dnevno. Iako na tržištu postoje neki vrlo učinkoviti dodaci za predmemoriranje, najbolje je upisati pružatelja usluga hostinga s moćnim mogućnostima predmemoriranja, tako da je vaša internetska trgovina uvijek pravilno predmemorirana..

Na primjer, Cloudways nudi korisnicima WooCommercea intenzivni sustav keširanja. Uostalom, ne želite da vaša košarica u trgovini ostane u memoriji dok netko pokušava dodati svoje stvari u košaricu.

Pozivi iz baze podataka: Vaša će trgovina putem e-trgovine tijekom dana doživljavati brojne upite u bazu podataka. Na primjer, za svaki pregledani proizvod, red koji se pohranjuje i podatke o kupcima koji se prikupljaju nestaje poziv iz baze podataka.

Ako vodite zauzetu trgovinu za e-trgovinu, pružatelj usluga jeftinog hostinga neće moći podnijeti sve ove pozive i vaša bi web lokacija mogla doživjeti ozbiljan prekid rada. Zato je upotreba pružatelja usluga poput Kinsta dobra ideja. Ako se fokusirate na brzinu web stranice, možete vjerovati da će vaša web lokacija uvijek raditi.

Vanjski pozivi: Pozivi poreznim kalkulatorima, vanjskim pristupnicima plaćanja i partnerima za otpremu mogu opustošiti resurse vaše web lokacije. Opet, koliko dobro vaš poslužitelj takvim ponašanjem stvara ili prekida iskustvo vaših klijenata.

Podrška: Podrška je ključna kada je u pitanju vođenje uspješne internetske trgovine.

Morate biti sigurni da možete stupiti u kontakt s pružateljem usluga hostinga danju i noću, kao što možete s tekućim web hostingom ako doživite bilo kakve probleme, bez obzira na to koliko su manje bitni. Uz to, tim za podršku trebao bi imati znanja o WooCommerceu, a ne samo o WordPressu.

Kao što vidite, pružatelj usluga hostinga s kojima odlučite ugostiti svoju web stranicu WordPress, a samim tim i vaša web stranica WooCommerce, donijet će sve razlike kada je u pitanju korisničko iskustvo, stanke i potrebe podrške.

VPS hosting za WooCommerce

Istina je da postoji mnogo različitih opcija kada je u pitanju WooCommerce hosting. Na primjer, zajednički, upravljani i čak posvećeni hosting sve su održive mogućnosti. Međutim, kada je u pitanju pouzdanost i pristupačnost, VPS WooCommerce hosting vlada vrhunski.

VPS WooCommerce hosting koristi virtualni privatni poslužitelj za pohranu podataka vaše web lokacije za e-trgovinu. Dodjeljuju vam određenu količinu resursa kojoj ne može pristupiti niko drugi, poput onoga što bi se dogodilo na namjenskom poslužitelju, iako ne morate iznajmljivati ​​fizički hardver i tako uštedjeti novac.

VPS hosting je savršen za web lokacije e-trgovine sa WooCommerce iz nekoliko razloga:

 • Dinamičnom prirodom internetske trgovine upravlja se besprijekorno uz pomoć VPS hostinga
 • Snažno spremanje baze podataka i objekata jamči brzo učitavanje stranica
 • Dobivate više resursa od uobičajenog zajedničkog ili upravljanog web hostinga
 • VPS hosting je lako skalabilan, tako da vaša internetska trgovina može brzo rasti
 • Postoji razina kontrole koja se ne nudi u zajedničkom ili upravljanom hostingu

Na kraju, za one koji imaju relativno velike WooCommerce trgovine, VPS hosting rješenje će biti najisplativija i najučinkovitija opcija.

WooCommerce pružatelji usluga hostinga: pregled

Iako se VPS WooCommerce hosting najčešće preferira, dobro je znati da imate i druge pouzdane opcije kada je riječ o WooCommerce hostingu.

Na primjer, FastComet nudi trgovcima potpuno upravljanje WooCommerce hostingom u oblaku koji uključuje značajke poput besplatnog Cloudflare CDN-a, sigurnosne kopije dnevno i tjedno, podršku 24/7 WooCommerce, besplatna imena domena i predmemoriranje i optimizaciju baze podataka.

Uz to, WP Engine nudi ekskluzivni dodatak WooCommerce alatki za one koji ulažu u posebno hosting planove. Ovim dodatkom dobivate funkciju automatskog odjave, plaćanja jednim dodirom za korisnike Stripea i optimizaciju upita baze podataka.

A, budući da volimo ljudima dati krajnji izbor u izboru, postoji još nekoliko pružatelja usluga hostinga koji vam mogu pomoći da ugostite vašu WooCommerce web lokaciju na sve načine na koje očekujete:

 • InMotion (uskoro stiže WooCommerce hosting)
 • Bluehost
 • A2 hosting

Usporedba: WooCommerce protiv Shopifyja, Wixa i Magento

Iako je WooCommerce najpopularnija platforma za e-trgovinu, sigurno je reći da postoji neka konkurencija vani. Pogledajmo tri konkurenta na platformi za e-trgovinu i zacrtajmo zašto WooCommerce pobjeđuje svaki put.

WooCommerce vs Shopify

WooCommerce - Shopify

Shopify je platforma za e-trgovinu jednostavna za korištenje koja postavlja postavljanje trgovina za nove trgovce. To je rečeno, u usporedbi s WooCommerceom, Shopify ovdje pada:

 • Oblikovati: Shopify nudi predloške za upotrebu koji su obavezni, a od dostupnih 54, 10 je besplatno. Uz to, prilagodbe su ograničene i često trebaju vještine na razini programere. WooCommerce je jednostavan za prilagodbu i sadrži tisuće tema.
 • Cijena: Za upotrebu Shopify platforme morate plaćati mjesečnu naknadu, osim kupovine imena domene i plaćanja platnog prometa. WooCommerce je besplatan umanjen za hosting rješenje i naziv domene.
 • Vlasništvo: Budući da je vaša trgovina e-trgovine pohranjena na Shopify poslužiteljima, ne posjedujete niti kontrolirate bilo koji od podataka web mjesta kao što je to slučaj s WooCommerceom.
 • Varijacije proizvoda: Za razliku od WooCommerce-a, svoje proizvode možete mijenjati samo u veličini, boji i materijalu. Ne mogu se stvoriti dodatne varijacije proizvoda.
 • Zaključati u: Ako ikad preraste svoje Shopify web mjesto i želite se prebaciti na drugu platformu, možete očekivati ​​ozbiljne probleme. To nije slučaj s WooCommerceom.
 • Postaviti: Iako postavljanje Shopify trgovine nije potpuno teško, još uvijek zahtijeva određeno tehničko znanje. WooCommerce vas čarobnjaka za postavljanje za jednostavno praćenje koji će vas voditi.

Na kraju, iako se Shopify čini kao dobra opcija na površini, kad je riječ o fleksibilnosti, cijeni i dizajnu, on ne može pobijediti WooCommerce.

WooCommerce vs Wix

WooCommerce vs Wix

Wix je platforma za e-trgovinu u oblaku koja se temelji na tehnologiji povlačenja i ispusta. Pogledajmo kako Wix mjeri:

 • Cijena: Opet, Wix će vas koštati mjesečnu naknadu za korištenje, dok je WooCommerce besplatan.
 • Dizajni i povuci: Za one koji nisu upoznati s tehnologijom povuci-ispusti i izradom web lokacija ispočetka, stvaranje cijele internetske trgovine pomoću alata za izradu stranica može biti frustrirajuće. WooCommerce je intuitivniji i automatski.
 • extendibility: Wix je ograničen kada je u pitanju proširenje dizajna i funkcionalnosti vaše trgovine. WooCommerce ima na raspolaganju službena proširenja i WordPress dodatke.
 • SEO optimizacija: WordPress, WordPress teme i dodaci i WooCommerce poznati su po tome što su SEO optimizirani. Wix nije.
 • Zaključati u: Baš kao što je Shopify, ne postoji način da svoju trgovinu e-trgovine izvezite s Wixa na drugu platformu.

Wix se potpuno ne može zaustaviti uz dodatak WooCommerce.

WooCommerce vs Magento

WooCommerce vs Magento

Magento je platforma za e-trgovinu otvorenog koda koja je namijenjena pružanju trgovcima obilje mogućnosti dizajna i funkcionalnosti u internetskoj trgovini. Da vidimo koliko je to istina:

 • Razumljivost: Ako želite prijeći osnov u dizajnu i funkcionalnosti, vjerojatno vam je potreban programer, dok je to rijetko slučaj sa WooCommerce.
 • Cijena: Dostupna je besplatna verzija poput WooCommercea, ali nedostaje joj podrška, sigurnosnih alata i brzine. Međutim, premium verzija će vam vratiti tisuće dolara.
 • Ubrzati: Za razliku od WooCommercea, Magento je bogat resursima koji iscrpljuju resurse servera i stvaraju sporo vrijeme učitavanja stranica.

Jedino kada bi netko trebao razmisliti o tome da koristi Magento preko WooCommercea je ako imaju veliku trgovinu i ogroman proračun.

kupon za web hosting

Tražite ozbiljne performanse WooCommercea?
WP Engine nudi velike brzine poslužitelja i 24/7 stručnu podršku. Trenutno možete dobiti 4 mjeseca besplatno. Koristite ovu vezu za popust
da se dogovori. Uključuje 60-dnevno jamstvo povrata novca.

Završne misli

Na kraju, WooCommerce je definitivno vodeći igrač kada je u pitanju platforma za e-trgovinu na tržištu danas, kao što statistika jasno pokazuje. No, osim toga, postoji nekoliko stvari o kojima bi trebalo razmišljati pri pokretanju internetske trgovine, poput onog kojeg će pružatelj usluga WooCommerce hostinga zaposliti.

Važno je da procijenite potrebe internetske trgovine, vlastiti proračun i značajke hostinga koje vam najviše znače kad odaberete s kojom ćete ići. I zapamtite da većina pružatelja usluga pruža garancije povrata novca, pa ako onaj koji odaberete ne radi za vaš WooCommerce dućan, otkažite i pokušajte s drugim. Mnogo je opcija koje možete odabrati.

Međutim, kad je u pitanju odabir platforme za e-trgovinu, WooCommerce je onaj koji uvijek preporučujem.

Ostale značajke u e-trgovini

 • Gateway plaćanja
 • PCI kompatibilan
 • Besplatna košarica
 • Zen Cart
 • Magento
 • PrestaShop
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me