Najbolji datotečni hosting: tko je najbolji za vašu web lokaciju? [Ažurirano: 2020]

Usporedi hosting datoteka

Usluge hostinga datoteka omogućuju vam prijenos datoteka na poslužitelj i pristupanje njima bilo gdje, s bilo kojeg uređaja. Možete koristiti usluge poput Google diska ili Dropboxa, ali za dodatnu kontrolu možda ćete trebati web domaćina. Nažalost, nije svaki pružatelj usluga hostinga kompatibilan s vašim potrebama.


Planovi za pohranu datoteka razlikuju se ovisno o prostoru, ograničenjima veličine datoteke, cijenama i načinima na koje možete dijeliti datoteke s drugima.

Ovim smo člancima pokriveni vrhunske usluge, ali evo snimke najboljih 5 domaćina za hosting datoteka:

 1. BlueHost
  – Namjenska podrška i nadogradnje za pohranu prema potrebi
 2. A2 hosting
 3. InMotion hosting
 4. LiquidWeb
 5. WebHostFace

Kako smo izabrali najbolje domaćine za hosting datoteka?

Pregledali smo stotine hosting tvrtki i uvrstili su u uži izbor najboljih usluga hostinga na temelju ograničenja sigurnosti, prostora za pohranu i veličine datoteka.

Zatim smo savjetovali našu bazu podataka s tisućama pregleda kupaca, proučavajući njihove povratne informacije o najboljim uslugama za pohranu i dijeljenje datoteka.

Što je hosting hosting datoteka?

Trebate hostovati svoje datoteke na mreži? Ne govorimo o pohrani datoteka na vašoj web lokaciji, već o osobnim datotekama, dokumentima, slikovnim datotekama i slično. Ako je to slučaj, ne treba vam “web hosting”; trebate hosting datoteka.

Dijeljenje datoteka ponekad uključuje ilegalnu razmjenu materijala zaštićenih autorskim pravima. Budite sigurni da ste imate dozvolu za dijeljenje vaše datoteke. Ali postoje i mnoge druge vrste dijeljenja datoteka.

Što ćete naučiti

Ako se uvelike oslanjate na veliku količinu prostora za spremanje relevantnih datoteka, razmotriti ovaj faktor tijekom odabira plana hosting hostinga mudro je. Više poslovnih modela u potpunosti ovisi o stotinama gigabajta sjajnog sadržaja, koji često uključuju ogromne prostore za pohranu.

Nemojte biti nespremni.

Kratka povijest hostinga datoteka

Ranih dana interneta nismo imali ideje o web stranicama ili dinamički generiranom sadržaju. Web mjesto je bilo samo metoda za pohranu datoteka; Sastojao se od mape datoteka na nečijem računalu koju su učinili javno dostupnom na mreži. početna stranica bila je samo indeksirani popis tih datoteka.

Od tada, infrastruktura interneta promijenila se zajedno s načinom na koji ga koristimo. Ostaju neki artefakti – način na koji preglednici postupaju sa zahtjevima, pojam “resursi” – ali o webu ne razmišljamo kao o zbirci datoteka. To je odredište, resurs, dinamična aplikacija.

Stvar je u tome što je ljudima za sve promjene u načinu na koji koristimo internet još uvijek potreban jednostavan način dijeljenja datoteka. srećom, novi alati za hosting i pohranu datoteka olakšavaju to nego ikad prije.

dijeljenje datoteka vs dijeljenje datoteka

Razlika između hostinga i dijeljenja datoteka

Neki od termina na tržištu hosting datoteka mogu potrošačima zbuniti. Tako bismo trebali pogledajte razliku između hostinga i dijeljenja datoteka, i odredite neke druge pojmove na koje možete naići dok istražujete opcije i pružatelje usluga.

Hosting datoteka

Hosting datoteka u osnovi je svaka usluga koja vam omogućuje prijenos i održavanje vlastitih datoteka na tuđem poslužitelju. Bez obzira jesu li domaćini na fizičkom poslužitelju ili upotrebljavate pohranu u oblaku, učinak je isti. Vas učitajte datoteke na poslužitelj, i ostaju dok ih ne skinete (osim ako ih tvrtka iz nekog razloga ne ukloni).

Dijeljenje datoteka

Usluga dijeljenja datoteka može se smatrati vrstom hostinga datoteka. Ovdje imate ne samo pravo učitavanja i održavanja datoteka na poslužiteljima tvrtke, već i pravo slanja drugih ljudi poveznicu za preuzimanje. Pomoću te veze za preuzimanje ovi drugi korisnici mogu pristupiti i preuzmite datoteku za vlastitu upotrebu.

Napomena o brisanju datoteke

Brisanje datoteke obično se događa samo ako je vaš račun ukinut ili ako se smatra da vaše datoteke krše tuđa prava intelektualnog vlasništva..

Tako, na primjer, ako prenesete datoteku koja sadrži glazbu zaštićenu autorskim pravima na koju nemate prava ili licencu, a nositelj autorskih prava – glazbenik ili agencija za licenciranje – obično registrira žalbu kod svog pružatelja usluga hostinga, tvrtka može izbrisati datoteku s svojih poslužitelja.

staromodno gostovanje

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map