Najbolji Dreamweaver hosting: tko je pravi za vašu stranicu? [Ažurirano: 2020]

Usporedite Dreamweaver hosting

Dreamweaver je Adobe-ova softverska platforma za kodiranje web-mjesta koje reagiraju. Nisu svi web domaćini dobra utakmica za Dreamweaver.


Pravi web domaćin podržat će najnovije verzije PHP-a i MySQL-a. Podržavat će i izvornu sposobnost Dreamweavera da web stranice objavljuje izravno s nadzorne ploče.

Ovaj članak detaljno opisuje najbolje mogućnosti za Dreamweaver hosting, ali evo kratkog snimka naših najboljih odabira:

 1. SiteGround
  – Jednostavno učitavanje web mjesta, pristup cPanelu i najnovija PHP verzija
 2. BlueHost
 3. A2 hosting
 4. InMotion hosting
 5. WP motor

Kako smo odabrali najbolje domaćine za hosting Dreamweaver?

Ušli smo u uži izbor hosting kompanija koje su ponudile jednostavan prijenos za vaše web mjesto Dreamweaver, dokumentaciju o podršci specifičnoj za Dreamweaver i najnovije verzije popularnih jezika za web programiranje.

Zatim smo ovaj popis potvrdili na tisuće neovisnih pregleda kupaca.

Hosting Dreamweaver

Hosting Dreamweaver

Što je Dreamweaver hosting?

Graditeljima web stranica na raspolaganju nema vrijednih alata. Tijekom godina Dreamweaver je jedan od najpopularnijih alata za uređivanje HyperText Markup Language (HTML)..

Dreamweaver za HTML uređivanje i dizajn

HTML je kôd koji predstavlja mnogo toga što vidite kada pregledavate web mjesto u Dreamweaveru. Izvorno pokrenut od strane Macromedia koji je kasnije postao Adobe, alat pruža grafičko okruženje za dizajn i objavljivanje web stranica.

Dreamweaver ima moćne mogućnosti web dizajna zahvaljujući korisničkom grafičkom sučelju. Ovo sučelje je program “Ono što vidite je ono što dobijete”, također poznato kao WYSIWYG. Dreamweaver je dizajniran da bude jednostavan pruža jednostavan pristup raznim opcijama koda i brojnim CSS stilovima.

Snažni alati za olakšavanje kodiranja

Savjet kodova
Ovo je primjer značajke nagovještavanja koda. Dobitni dodatak štedi vam dragocjeno vrijeme.

Ima više prijateljskih značajki poput nagovještaj koda, čineći skripta brži i omogućuje dizajneru da lako primijeni najbolje prakse u CSS-u. To je idealan program i alat izbora početnici i iskusni dizajneri koji žele kôd sastavljen za njih, što ga čini odličnim izborom za kvalitetan razvoj web mjesta.

Prije nego što uđemo i objasnimo prednosti i značajke Dreamweavera. To ima smisla usporedite ga usporedo u tradicionalni uređivač koda, kao što je Sublime Text ili Notepad ++.

Prijedlozi kodovaVizualni pregledUpravljanje datotekamaPredlošci
Uzvišeni tekstDaNeNeNe
blokčić za bilješke ++DaNe(stablo datoteka)Ne
DreamweaverDaDaDaDa

Sublime Text i Notepad ++ oba su sjajna uređivača koda. Međutim, razlika u prednostima i značajkama može se primijetiti ako umjesto toga upotrebljavate softver poput Dreamweaver.

Povijest Dreamweavera

Povijest Dreamweavera

U 2013. godini Adobe je drastično promijenio način prodaje licenci za softver u svom cjelokupnom paketu proizvoda. Način na koji su ljudi navikli na kupnju softvera više se ne primjenjuje.

Licenciranje i troškovi tvrtke Dreamweaver

Planovi cijena Adobe Dreamweaver-a

Za Adobe Creative Cloud postoje različiti planovi cijena, ovisno o upotrebi i klijentu.

Umjesto da kupujete softver na diskovima uz jednostavnu naknadu s uključenom licencom, to sada možete kupiti licencu za mjesečnu naknadu s godišnjim ugovorima.

Također možete kupiti Dreamweaver samostalno za jednu redovitu mjesečnu naknadu. Pojavio se još jedan novi model licenciranja pod nazivom Adobe Creative Cloud ™ (CC), koji donosi Dreamweaver za nešto veću naknadu.

Creative Cloud zbirka je svih kreativnih softvera koje nudi Adobe; Photoshop, Illustrator, Lightroom, InDesign, Edge alati i usluge, Typekit®, Behance®, Story CC Plus i mnogi drugi. Dreamweaver je uključen u apartmanu.

Ažuriranja i objave

Ažuriranja snova

Adobe je uvijek bio transparentan. Pratite buduća ažuriranja Dreamweavera.

Adobe je u ovom izdanju ažurirao brojne stvari kao i nove nove funkcionalnosti. Sada je uloženo niz napora koji su provedeni u riješiti neka uobičajena razvojna pitanja prošlosti.

To uključuje uska grla tijeka rada, popravke neugodnosti. Tim također radi na ubrzavanju procesa web-razvoja širom svijeta. Štoviše, CSS dizajner aplikacije znatno je poboljšan i sazreo u odnosu na verzije u prošlosti.

CSS dizajner omogućava brzo određivanje i promjenu svojstava koja utječu na određeni element izravno od dizajnera. Opet prijateljski i brzi razvoj je naziv igre.

Najnovije značajke Dreamweavera

Adobe Dreamweaver Code Live Preivew

Pretpregled uživo omogućuje odabir preglednika ili alternativno gledanje na drugom uređaju skeniranjem QR koda.

Sve u svemu, ova verzija Dreamweavera bila je nadasve dobro prihvaćena. Zbog bezbroj nove značajke, savitljivost, nadogradnje, i poboljšanja, ovo nije iznenađujuće.

Dodatna poboljšanja na prethodne značajke HTML5 i CSS3 također su dodana. Kao rezultat toga, Dreamweaver Creative Cloud čak počinje hvatati programere koji su alat koristili ranije.

Ova nova metoda kupnje softvera utemeljena na oblaku može u početku izgledati zbunjujuće.

Razumijevanje Adobe Creative Cloud-a

Prokopamo neke ljepljive dijelove. Za upotrebu softvera ne morate biti povezani s Internetom, već samo da biste ga preuzeli. aplikacija za radnu površinu instalirana je upravo na vašem tvrdom disku, baš kao što biste učinili i ako ste ga instalirali s diska.

Datoteke stvorene u Creative Cloudu možete dijeliti s bilo kime putem e-pošte, bez obzira na to jesu li pretplaćeni na Adobe Cloud usluge.

Ako otkažete članstvo, nećete izgubiti pristup nijednoj svojoj datoteci. Vaš račun podrazumijeva besplatnu verziju koja ograničava vašu pohranu na 2 GB. Vaše jedinstveno članstvo omogućuje vam instaliranje aplikacija i na Windows i Mac uređaje.

kupon za web hosting

Tražite pravog domaćina DreamWeavera?
SiteGround omogućava jednostavno učitavanje mjesta, cPanel i najnoviju verziju PHP-a. Trenutno naši čitatelji mogu uštedjeti do 67% na svojim planovima. Koristite ovu posebnu vezu za popust
da se dogovori.

Izgradite i lansirajte s Dreamweaverom

Izgradite i lansirajte svoju web lokaciju uz Dreamweaver

Dreamweaver Demo preuzimanjeAdobe dozvoljava besplatna ispitivanja svojih proizvoda, uključujući Dreamweaver.

Dreamweaver to čini jednostavno graditi i implementirati vaša prva web stranica. Ako ste upoznati s drugim Adobe softverom, osjećat ćete se kao kod kuće koristeći Dreamweaver. Uređivač je prepun značajke napredne razine, ali iskustvo ukrcavanja znatno je pojednostavilo korištenje alata za početnike.

Glavni alati koje ćete koristiti za izradu web mjesta su HTML uređivač i vizualni CSS uređivač. Ovaj softver omogućuje vam korištenje WYSIWYG uređivača za vizualnu izgradnju i preuređivanje elemenata web stranice dok istovremeno dobivate bočni prikaz koda web lokacije..

Graditelji web stranica za Dreamweaver

Joomla za Dreamweaver

Nabavite Joomla bez ikakvih troškova za 90 dana.

Ako ste tražili solidnog graditelja web stranica, vjerojatno ste naišli na Microsoftov Visual Editor. Iako ima solidan broj značajki, izdvojio ga je Adobe Dreamweaver.

Ako ne želite u potpunosti početi ispočetka, na mreži postoje deseci mjesta na kojima se možete pronaći besplatni predlozi Dreamweaver. Osim toga, fleksibilnost softvera omogućava vam izradu WordPressa, Joomle, web mjesta za e-trgovinu i puno više.

Uz to, Dreamweaver ima desetine značajki koji često dolaze u obzir za programere svih razina, evo nekoliko:

 • Prijedlog koda;
 • Dizajnerski prikaz;
 • Pronađi i zamijeni;
 • Upravitelj datoteka;
 • Provjera koda;
 • Poboljšanja pogleda uživo.

Prijedlozi kodova

Kad započnete s unosom oznaka, dobit ćete logičke prijedloge. Dreamweavers biblioteka koda sadrži gotovo svaku oznaku koju se sjetite, u bilo kojoj sintaksi. Ova je značajka sjajna ušteda vremena.

Dizajnerski prikaz

Pregledavanje izgleda vašeg djela tijekom kodiranja, izuzetno korisna značajka. Iako bi to moglo smetati, mnogi programeri više vole i uživaju u otvorenim pregledima. Za vizualne radnike dizajnerski je pogled a oštar dodatni alat.

Pronađite i zamijenite

Možda zvuči standardno, ali Dreamweaver pronalazi i zamijeni web-širok! Možete pronaći i zamijeniti neispravni kôd ili informacije na cijeloj vašoj web lokaciji skupno. Kako je to strašno?

Upravitelj datoteka

Ovo softver čini više od uređivača koda, već arhitektonskim alatom. Mnogi uređivači koda imaju “stabla datoteka”. Dreamweaver vam zapravo omogućuje upravljanje datotekama iz samog softvera.

Provjera koda

Nepreciznosti i pogreške u kodu mogu ubiti cijelu stranicu. Adobe-ov validator uočava pogreške koje ste možda napravili prije slanja. To mogu biti pogreške pri upisu, gramatičke pogreške ili problemi sa sintaksom.

Višestruki kursori

Adobe je nedavno integrirao značajku s više pokazivača. Vi ste u mogućnosti istaknite više linija istodobno ili s lakoćom obavljati repetitivne zadatke.

Poboljšanja pogleda uživo

Iako se još ne provodi, ova je značajka u tijeku. Pregled koda uživo omogućit će korisnicima da uoče pogreške čim napišu kôd. Opet, čvrst ušteda vremena i preciznost pomoć.

Učitavanje stranice snova Dreamweaver u 5 koraka

Nakon dovršetka web stranice morat ćete je učitati na web hosting. Da biste učinili svoju web lokaciju uživo na webu, trebat će vam tri stvari. Račun za hosting, naziv domene i web mjesto Dreamweaver. Jednom kada imate ta tri elementa samo slijedite dolje navedene korake:

 1. Objaviti
 2. Dodajte poslužitelj
 3. FTP i korijenski imenik
 4. Pronalaženje datoteka
 5. Odaberite, premjesti i provjeri

Objaviti

Prvo morate objaviti svoju web lokaciju u lokalnoj mapi izravno iz Dreamweavera. U drugom softveru to je također poznat kao izvoz. Taj se postupak u osnovi naziva “definiranje web lokacije”.

Dodajte poslužitelj

Nakon što definirate web mjesto, dodajte novi poslužitelj. Nakon što ispunite podatke o poslužitelju, odaberite opciju za povežite se pomoću FTP-a.

FTP i korijenski imenik

Da biste se povezali putem FTP-a, morate unijeti nekoliko pojedinosti. Ovo su vaša FTP adresa, korisničko ime, lozinka, korijenski direktorij (za vašu domenu) i na kraju URL vaše web stranice.

Pronalaženje datoteka

Od upravitelja datoteka Dreamweavera, odaberite opciju datoteka. Pronađite i odaberite datoteke svoje web lokacije na vašem lokalnom računalu, a zatim kliknite “stavi datoteke”.

Datoteke su premještene na hosting račun

Ako ste pravilno slijedili gornje korake, datoteke vaše web stranice sada bi trebale biti na vašem hosting računu. Preporučujemo vam da dupla provjera bilo koji način, pomoću FTP preglednika kao što je Filezilla.

Da bi vaša web lokacija bila online trebat će vam i naziv domene koji je povezan s vašim hosting računom. Ovisno o odabranom web domaćinu možda ćete moći pokupite besplatnu domenu s vašim hosting paketom.

Dreamweaver i hosting

Postavljanje Adobe Dreamweaver-a

Nakon postavljanja, imate izbor između standardnog ili razvojnog načina rada, kao i tema i uzoraka startera.

U kombinaciji s pravim hostingom objavljivanje novih stranica je lako. Programer može lako kreirati, otvarati postojeći projekt, pokretati nove stranice i gurati ih pravo do domaćina. To se postiže vezom koja je postavljena samo za Dreamweaver.

Brzina i učinkovitost pomoću Dreamweavera

Velike prednosti brzina i prenosivost može pomoći u smanjenju brzine potrebne za razvoj web lokacije, uvođenje promjena i održavanje sve zajedno u kohezivnoj platformi.

Usklađivanje Dreamweavera s web stranicama po vašem izboru snažna je kombinacija koja je zadovoljila potrebe mnogih kupaca tijekom godina. Međutim, imati domaćina koji nudi Adobe Creative Cloud situacija je win-win.

Najbolji domaćini Dreamweavera

3 najbolja domaćina Dreamweaver-a

SiteGround

SiteGround

Dreamweaver hosting sa Sitegroundom.

SiteGround zvjezdani je izbor za novoizgrađenu stranicu Dreamweaver. Uz konkurentne hosting pakete, nevjerojatno produženo vrijeme i velike performanse niste mogli tražiti više od proračunskog domaćina.

Također ćete moći birati između najnovija kompatibilna PHP verzija za konfiguriranje okruženja vašeg poslužitelja.

Bluehost

Bluehost

Dreamweaver hosting s Bluehostom.

Bluehost je još jedan sjajan domaćin Dreamweavera. Izuzetno je početnički prijateljski i po konkurentnim cijenama. Uz to ćete pronaći korisni odjeljak za postavljanje koji vas ponekad može provesti lukav postupak prijenosa vaše Dreamweaver stranice na vaš poslužitelj.

U pokretu

InMotion hosting

Dreamweaver hosting s InMotion hostingom.

Ako želite domaćina koji će biti tu za vas tijekom svakog aspekta pronalaženja vaše web stranice na mreži, tada dajte U pokretu pokušaj. Ovaj domaćin nudi nevjerojatne performanse i zvjezdanu korisničku podršku. Plus, baza znanja koja je nevjerojatno korisna, posebno što se tiče Dreamweavera.

kupon za web hosting

Neodlučno za domaćina DreamWeavera?
A2 hosting je postigao # 1 u našim nedavnim brzinskim testovima. Naši čitatelji trenutno mogu uštedjeti do 50% na svojim razvojnim planovima. Koristite ovu posebnu vezu za popust
da se dogovori.

Prednosti Dreamweavera

Prednosti upotrebe Dreamweavera

 • Adobe Dreamweaver može integrirati s drugim alatima za dizajn poput Photoshopa i Illustratora
 • Pregledavanje uživo omogućava vam da vidite kako vam se sviđa kako ga gradite
 • Pomoć kodom olakšava stvoriti čisti kod (jako važno)
 • Može instalirati i izgraditi WordPress web mjesto pomoću Dreamweaver-a
 • Možete odabrati okvir e-trgovine i izmijeniti ga pomoću Dreamweavera

Ostale značajke u Alati

 • Drush
 • RapidWeaver
 • Proširenja za FrontPage
 • WebDAV
 • OpenVZ
 • Mantis
 • Visual Studio .NET

Dreamweaver često postavljana pitanja

 • Što je Dreamweaver?

  Dreamweaver je Adobeova web dizajnerska i razvojna aplikacija za dizajn i izradu web stranica i aplikacija za desktop preglednike, mobilne uređaje i tablete.

 • Što Dreamweaver može učiniti?

  Dreamweaver je WYSIWYG (ono što vidite je ono što dobivate) i uređivač običnog teksta koji vam omogućuje stvaranje i uređivanje web mjesta.

  Može pisati HTML, CSS, JSP, XML, PHP i JavaScript, a također može čitati i uređivati ​​predloške za WordPress, Joomla i Drupal sustave za upravljanje sadržajem..

  Također se može koristiti za stvaranje izvornih aplikacija za iOS i Android.

 • Koji operativni sustavi podržavaju Dreamweaver?

  Dreamweaver radi na Windows i Macintosh operativnim sustavima. Najnovija inačica Dreamweavera zahtijeva Windows 7, 8 ili 8.1; ili Mac OS 10.7.5, v10.8, v10.9 ili v10.10.

 • Tko koristi Dreamweaver?

  Dreamweaver je nekada bio vrlo popularan za jednostavno pisanje koda i izradu web stranica

  Međutim, obilje novijih internetskih razvojnih alata i sustava za upravljanje sadržajem mnogi su programeri učinili nepotrebnim WYSIWYG aplikacije poput Dreamweavera..

  Dreamweaver profesionalni web dizajneri i programeri još uvijek koriste kao jedan od mnogih alata koji se koriste u procesu izrade web stranica.

  To je moćan program za dizajn i razvoj napredne web stranice, koji općenito uključuje HTML i CSS, a često i JavaScript ili jQuery.

  Dreamweaver, međutim, nije dizajniran za obradu integracije baze podataka ili pomoćni razvoj, tako da je malo vjerojatno da će biti jedini alat koji se koristi za izgradnju dinamične web stranice.

 • Je li Dreamweaver besplatan?

  Ne, Adobe Dreamweaver nekad je bio dostupan kao samostalni softverski program uz jednokratnu naknadu za licencu, ali sada je dostupan samo za kupnju na mjesečnoj pretplati kao dio serije Adobe Creative Cloud.

  Na raspolaganju je besplatno 30-dnevno probno razdoblje.

 • Koje su neke od prednosti korištenja Dreamweaver-a za dizajn i razvoj web stranica?

  Za web programere, Dreamweaver ima nekoliko prednosti u odnosu na ručno kodiranje, uključujući isticanje koda i prijedloge, pretpregled uživo, ugrađenu provjeru koda i testiranje pristupačnosti..

  Novije značajke kao što su podrška za JQuery Mobile, prošireni CSS uređivači i brzi dizajn web mjesta omogućuju dizajn modernih web stranica koje izgledaju sjajno na svim uređajima.

  Kupnja Adobe Creative Cloud pretplate također vam može omogućiti pristup drugim popularnim Adobe programima kao što su Photoshop i Illustrator, plus Typekit desktop i web fontovi.

 • Postoje li nedostaci u korištenju Dreamweavera?

  Dreamweaver može imati strmu krivulju učenja i zbunjujuće sučelje za početnike zbog brojnih značajki i mogućnosti.

  WYSIWYG uređivač ne pokazuje uvijek potpuno točan prikaz koda, a ponekad može umetnuti neželjeni i nepotrebni kod po vlastitoj želji, poput dodatnih HTML oznaka odlomka..

  Dreamweaver se često preporučuje zbog značajki upravljanja web-mjestima, navigatora datoteka i pokretača predložaka, ali ne i za WYSIWYG uređivač.

 • Je li Dreamweaver idealan za lako izradu web stranica bez tehničkog znanja?

  Ako je vaš cilj brza i jednostavna izrada gotovog web mjesta, Dreamweaver vjerojatno nije ono što tražite.

  Dreamweaver može biti moćan alat za oblikovanje izgleda web stranice, ali ne nudi funkcionalnost izrađivača web stranice, sustava upravljanja sadržajem ili predloška web stranice.

  Međutim, ako ste profesionalni web dizajner ili programer ili želite naučiti web dizajn ili razvoj, Dreamweaver može biti odličan alat za napredni razvoj.

 • Je li moguće integrirati Dreamweaver s web domaćinom kako biste izravno objavili web lokaciju Dreamweaver na webu?

  Da, Dreamweaver je moguće povezati s vašim web hosting računom i izravno objaviti vaše web mjesto.

  Točan način prijenosa vaše web lokacije na vaš hosting račun ovisit će o vašoj web hosting tvrtki. Možda želite kontaktirati svog web domaćina ili provjeriti njihovu bazu znanja kako biste bili sigurni da je to moguće i saznajte kako.

 • Kakva je podrška dostupna za Dreamweaver?

  Korisnici Adobe-a imaju pristup mrežnoj korisničkoj podršci putem sustava ulaznica.

  Adobe također upravlja forumom zajednice i opsežnom dokumentacijom na svojoj web stranici, uključujući udžbenike i detaljne vodiče za rješavanje problema.

  Možete zatražiti i značajke ili prijaviti greške na službenom web mjestu Adobe podrške.

 • Koje su neke moderne alternative Dreamweaveru za brzo stvaranje i objavljivanje web stranice?

  Na raspolaganju je mnogo alata za izradu web stranica, a onaj koji je pravi za vas ovisit će o vašim ciljevima.

  Ako želite pokrenuti web stranicu bloga, popularni sustav za upravljanje sadržajem poput WordPressa ili Joomla možda je pravi za vas.

  Ako želite izgraditi jednostavnu statičku web stranicu bez ikakvog tehničkog znanja, mnoge web hosting tvrtke besplatno nude jednostavne aplikacije za izradu web stranica sa svojim planovima za hosting ili biste mogli koristiti samostalni alat poput Weebly ili Wix.

  Ako želite stvoriti web mjesto za e-trgovinu, na raspolaganju su brojni graditelji web mjesta za e-trgovinu, uključujući Shopify, Prestashop ili ZenCart.

 • Koja je razlika između Adobe Muse i Adobe Dreamweaver?

  Muse je noviji proizvod tvrtke Adobe, prvi put objavljen 2011. godine.

  Dreamweaver je prvi put stvorio Macromedia 1997. godine, a Adobe ga je kupio 2005. godine.

  Adobe Dreamweaver je više usmjeren prema web programerima koji žele izravno uređivati ​​kôd web mjesta, dok je Muse više usmjeren na web dizajnere koji su više usredotočeni na izgled web stranice nego na kodu koji je zasnovan.

  Muse je alat za dizajnere za brzo stvaranje web mjesta s vizualnim uređivačem i objavljivanje u HTML-u bez ikakvih dodatnih mogućnosti kodiranja. Sličan je Adobeovom InDesign-u, ali samo za web stranice.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me