Najbolji .NET Framework hosting: tko je najbolji za vašu web lokaciju? [Ažurirano: 2020]

Usporedite .NET Framework Hosting

.NET Framework je programsko okruženje koje se koristi za brzo i jednostavno stvaranje dinamičnih web stranica. Radi na Microsoft Windows poslužiteljima i očit je izbor za ljude koji su već iskusni s tom platformom.


Potražite web host koji je specijaliziran za Windows, podržava najnoviju verziju .NET-a i pruža usluge migracije stručnjaka. Potražite i brza vremena reakcije poslužitelja.

Evo najboljih 3 izbora naših stručnjaka za najbolji .NET Framework hosting:

 1. A2 hosting
  – Windows stručnost, brzi poslužitelji, izvrsna podrška
 2. Tekuća mreža
  – Profesionalna podrška, vrlo pouzdan
 3. Hostgator
  – Fleksibilni planovi

Kako smo odabrali najbolje .NET Framework domaćine?

Tražili smo domaćine koji pružaju usluge migracije, dnevne sigurnosne kopije, značajnu stručnost u sustavu Windows i brza vremena reakcije poslužitelja. Ušli smo u uži izbor onih s izvrsnom tehničkom podrškom.

Zatim smo uzeli u obzir osjećaje potrošača i uvide koji su se stvorili iz tisuća pregleda korisnika u našoj bazi.

Što je .NET Framework?

.NET je okvir za razvoj i programiranje softvera koji je kreirala Microsoft Corporation.

Ovaj okvir omogućava programerima da lakše izrađuju aplikacije.

.NET je u konačnici osmišljen za pružanje kontroliranog programskog okruženja u kojem se softver može razvijati, instalirati i izvršiti na Windows operativnim sustavima.

Razlog zašto .NET Framework postoji u tome što postoje brojne aplikacije koje idu u razvojni projekt.

Realnost je da se različite aplikacije zbog nedostatka resursa ne integriraju i ne zakrpaju dobro izvan okvira.

S uspostavljenim .NET okvirom, interakcija aplikacija mnogo je jednostavnija, što čini kohezivnu aplikacijsku funkcionalnost i cjelovitost.

.NET Framework kao tehnologija podržava izradu vrhunskih podataka i izvršavanje XML web usluga i aplikacija.

Omogućavanjem ove moćne platforme ciljevi okvira uključuju pružanje okruženja u kojem se izvršavanje koda može rasporediti kako bi se smanjila implementacija softvera i bilo kakvi sukobi u verziji..

Također pruža konzistentno objektno orijentirano programsko okruženje bilo da se objektni kod pohranjuje i izvršava lokalno, izvršava se lokalno, ali se distribuira Internet ili se izvršava na daljinu.

.NET pruža okruženje koje promiče sigurnu izvedbu koda, čak i kod koji pružaju nepoznate i polu-pouzdane treće strane.

Mnoga druga skriptirana ili interpretirana okruženja uzrokuju probleme s performansama, a .NET je dizajniran za uklanjanje ovih vrsta problema.

.NET okvir također ima za cilj da razvojno iskustvo dosljednog u širokom rasponu različitih vrsta aplikacija, kao što su aplikacije sa sustavom Windows i web-bazirane aplikacije.

Na temelju industrijskih standarda, .NET je usmjeren na osiguravanje da se bilo koji kôd proizveden u okviru može integrirati s bilo kojim drugim standardom industrijskog koda.

.NET – Microsoftov razvojni Linchpin

.NET je središnja komponenta Microsoftove razvojne strategije prekomjernog arhiviranja, a prvi je put pokrenut kao odgovor kompanije na Javu.

.NET ima nekoliko elemenata koji ga čine vrlo privlačnim i u potpunosti su stvarni misiji platforme.

 • .NET je fokusiran na interoperabilnost, omogućujući .NET razvijenim programima pristup funkcionalnostima u programima razvijenim izvan .NET-a.
 • .NET koristi Common Runtime Engine (CRE). Ova konstrukcija, poznata i kao runtime uobičajenog jezika, omogućava programima razvijenim u .NET-u da pokazuju uobičajena ponašanja u korištenju memorije, rukovanju iznimkama i sigurnosti.
 • .NET ima značajke neovisnosti jezika i osmišljen je s mogućnošću razmjene dva odvojena tipa podataka između dva programa koji su razvijeni na različitim jezicima i omogućeni zajedničkom jezičnom infrastrukturom (CLI).
 • .NET ima biblioteku zajedničkog funkcijskog koda u biblioteci poznatoj kao biblioteka osnovne klase. Korištenjem ove biblioteke programer može izbjeći ponavljajuće prepisivanje koda.
 • .NET je lagan za implementaciju. Kao i kod mnogih stvari Microsofta, lakoća implementacije ključna je značajka .NET platforme. Sa savjetom za instaliranje na matične Microsoftove operativne sustave .NET se lako instalira i uzrokuje najmanje sukoba izvan okvira.
 • .NET ima integriranu sigurnost. Programi koji su razvijeni u .NET-u temelje se na zajedničkom sigurnosnom modelu.

Ispunjava razvojnu potrebu

Razvoj prije .NET na Windowsu u najmanju ruku bio je raspršena afera.

Nije bilo teško pronaći situacije u kojima programer započinje svoje programe bijelom pločom ili praznim listom papira.

Programer može imati u ruci rutinu ili dvije s kojima bi mogli započeti.

Stvari su bile vrlo bolne tijekom procesa razvoja softvera i trajalo je mnogo vremena jer je zahtijevalo mnogo ručnog testiranja.

Stvari su bile neučinkovite i ako bi netko ušao u sredinu procesa, bilo bi potrebno mnogo nadoknaditi.

Trebalo je stvoriti unaprijed napisane i unaprijed testirane konstrukte u procesu koji bi stvari mogli ubrzati.

Na scenu su došle funkcionalne biblioteke koje su pratile knjižnice razreda, dok se na kraju nisu zadržali okviri Foundation Class.

Okvir .NET je Microsoftova moćna implementacija ovoga i doprinosi klasama, metodama, objektima, sigurnosti i još mnogo toga na način koji pomaže razvoju..

Budući da se programeri mogu mnogo više usredotočiti na svoje aplikacije, fokus je na bržem razvoju i ciljevima projekta od samog početka.

Pored toga, sudionici projekata mogu raditi i usredotočiti se na određene elemente koji su im postavljeni, a ne na čitavo tijelo koda, razvoj i testiranje.

Razmatranja hostinga

Postoji mnogo mogućnosti hostinga za .NET razvojno okruženje, pa ako želite koristiti ovu platformu u okruženju hostinga, provjerite je li potrebna verzija za .NET koja vam je potrebna prije vremena jer se platforma značajno razvijala tijekom godina.

kupon za web hosting

Tražite savršenu ponudu na .NET hostingu?
A2 hosting upravo je osvojio # 1 u našim nedavnim testovima brzine i performansi. Njihovi. NET planovi dolaze s neograničenim pohranjivanjem i prijenosom. Spremite do 50% na planovima A2 pomoću ove posebne veze za popust
.

Ostale značajke u jezicima i okvirima

 • ASP.NET
 • VB.NET
 • Laravel
 • PHP
 • Ruby na šine
 • Perl
 • Django
 • Piton
 • Strana poslužitelja uključuje
 • Java
 • Hladna fuzija
 • ASP
 • CodeIgniter
 • CakePHP
 • node.js
 • Symfony
 • PHP 5
 • PHP 7
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me