Najbolji PayPal hosting: tko je najbolji za vašu web lokaciju? [Ažurirano: 2020]

Usporedite PayPal hosting

Ako imate internetsku trgovinu i želite svojim klijentima pružiti mogućnost plaćanja njihovih kupovina putem PayPal-a, morat ćete biti sigurni da je vaš pružatelj usluga usluga vrhunski. Čitajte dalje, a mi ćemo objasniti PayPal hosting i preporučiti nekoliko sjajnih hosting hostinga za vas.


PayPal se može integrirati u web mjesto pomoću HTML-a, gumba PayPal i kao dio softvera za kupovinu ili platforme za e-trgovinu. Bilo koji pružatelj usluga hostinga podržat će PayPal integraciju pod uvjetom da je platforma koja ovlašćuje web mjesto kompatibilna s poslužiteljima domaćina.

U nastavku navodimo detaljan pregled preporučenih domaćina, ali evo pregleda najboljih 5 domaćina za PayPal:

 1. SiteGround
  – Naš ukupni # 1 ocijenjeni domaćin
 2. Bluehost
 3. A2 hosting
 4. Hostpapa
 5. Hostgator

Kako smo izabrali najbolje domaćine za PayPal?

Pregledali smo 1.500+ hosting rješenja i odabrali one koji omogućuju PayPal transakcije. Potom smo domaćine ušli u uži izbor za ukupne performanse, mogućnosti, cijenu i veliku korisničku podršku.

Na kraju, upotrijebili smo našu veliku bazu podataka s preko milijun riječi originalnih pregleda kupaca da bismo identificirali 10 najboljih računala za PayPal.

Što ćete naučiti

Želite li platiti za web hosting koristeći PayPal? Ili ga želite koristiti za omogućavanje transakcija na web mjestu e-trgovine?

Platforme e-trgovine treće strane omogućuju vam da izgradite PayPal doživljaj kupovine? Što biste trebali potražiti u web domaćinu? Koji su vaši sljedeći koraci?

Naučit ćete odgovore na ta pitanja i koje su vaše mogućnosti PayPal e-trgovine.

Želite brzo pratiti svoju odluku? Dobit ćete i moje najbolje 3 preporuke za hosting.

web domaćini paypal

Domaćini koji prihvaćaju PayPal

Neki vlasnici web stranica radije plaćaju kupnju na mreži putem PayPala. Iako mnogi domaćini prihvaćaju plaćanje s vašeg PayPal računa, to ne čine svi. Tvrtke koje nude hosting na ovoj stranici rado dopuštaju PayPal plaćanja.

Što je s domaćinima koji vam omogućuju prihvaćanje plaćanja putem PayPal računa?

Kratak odgovor: većina domaćina omogućuje vam da prihvatite PayPal – jer se to radi jednostavnim kodovima, možete ih kopirati i zalijepiti u HTML, iako ih ima različiti stupanj podrške za napredne značajke.

Trebam li račun trgovca?

Planiranje prodaje proizvoda ili usluga na mreži? Trebat će vam račun trgovca ako želite prihvatiti plaćanje kreditnom karticom ili debitnom karticom. Tradicionalni računi trgovaca mogu biti skupi, kako u pogledu pokretanja, tako i održavanja.

Zbog toga se mnoge tvrtke nameću minimalni iznos kupnje za korisnike kreditnih kartica –to je pokriće naknade moraju plaćati kako bi održali svoje račune trgovca kod davatelja kreditnih kartica. Korištenje PayPal-a omogućava vam da preskočite gnjavažu računa trgovca jer PayPal je račun trgovca.

Koje su prednosti upotrebe PayPala kao moje primarne usluge plaćanja?

Demonstracija za naplatu putem PayPal-aWeb lokacija PayPal ima interaktivni demo primjer koji možete isprobati. Pokazat će vam tačno kakvo je iskustvo kupca kada završe internetsku transakciju putem PayPala.

PayPal je a usluga prolaza plaćanja i daleko je najčešće korištena opcija na mreži. Nakon što prikupite uplatu, kasnije možete prenijeti na svoj bankovni račun. Za veliki broj poduzeća PayPal je spremio tone novca u naknadama za plaćanje.

PayPal vam omogućuje prikupljanje podataka o plaćanju na web mjestu koje ćete kasnije obrađivati, pružite pristup računu za više zaposlenika, prilagodite stranicu za plaćanje u skladu s izgledom i izgledom vaše web stranice i još mnogo toga.

Kao dodatni bonus, kupci nude mnoštvo poticaja za korištenje PayPala, za razliku od tradicionalnog plaćanja putem kreditne kartice:

Privatnostsigurnostiefikasnostcijena
PayPalTrgovci ne vide detalje o kupcimaInformacije su strogo privatne, podaci o kupcima su sigurniInstant plaćanja, pohranjeni detaljiBesplatno
Plaćanje kreditnom karticomTrgovci imaju izravan pristup pojedinostima o kupcimaZbog toga što trgovac ima pristup informacijama o kupcima, izloženost krađi stvara rizikTreba vremena za ponovni unos podatakaTrgovci često naplaćuju naknade

Mogućnosti za integriranje PayPala sa svojom web stranicom

Integracija gumba PayPalPri integriranju PayPala možete birati između različitih gumba i funkcionalnosti.

Dostupno u brojnim zemljama, Naknade za PayPal razlikuju se ovisno o lokaciji i količini prodaje. Kao i kod tradicionalnog računa trgovca, morate se prijaviti da biste iskoristili rješenje za hostovanje web mjesta. Prijave se pregledavaju i odobravaju u roku od pet do sedam radnih dana.

PayPal se na vašu web stranicu može integrirati s HTML-om, pomoću API-ja s gumbom ili putem košarica ili platforme za e-trgovinu. Ako niste pametni u HTML ili kodu, najbolji način integracije je putem platforme za e-trgovinu.

Provjerite potrebe svog domaćina prije prijave za račun kako biste osigurali kompatibilnost.

koristeći Paypal

Najbolje usluge web hostinga za prikupljanje plaćanja putem PayPala

Srećom, postoje mnogo načina za prihvaćanje plaćanja putem PayPala, a obično imate barem nekoliko opcija na planu web hostinga.

Osim što izradite vlastitu web stranicu od nule, većina domaćina nudi 1 ili 2 glavna načina dodavanja funkcionalnosti e-trgovine na svoju web lokaciju i prihvaćanje plaćanja od korisnika putem PayPala.

PayPal s kolicima za elektroničku trgovinu i graditeljima web stranica

Najpopularnija opcija je omogućiti vam instaliranje košaricu s otvorenim kodom za e-trgovinu. To se obično događa putem upravljačke ploče cPanel koje uključuje instalacijsku skriptu što vam omogućuje da odaberete onaj koji želite.

Druga mogućnost za domaćine je ponuditi alat za izradu web mjesta, koji vam omogućuje stvaranje jednostavnog web mjesta pomoću sučelja povuci i ispusti. To nije tako često, ali neki domaćini nude ga kao opciju. Obično dolaze s PayPal gateway pristupom, iako to varira od domaćina.

Prednosti korisnika upotrebe PayPala za kupnje

Uz to, dobijanje PayPal prijateljskog domaćina nije samo za vas. Kupci zaista imaju ključne poticaje za korištenje internetskih trgovina s PayPal podrškom. Ako im dostavite uslugu, faktor povjerenja vašeg poslovanja dužan je poboljšati.

Osim ako ne vjerujete pogodnosti, tvrtke koje ne podrže PayPal trebaju biti spremne izgubiti kupce. Evo nekoliko kupaca 6 prednosti korištenja PayPala:

 1. savitljivost
 2. Jednostavnost prijenosa
 3. Sigurnost kartice i podataka
 4. Popusti
 5. Troškovi
 6. Jednostavne aplikacije

savitljivost

Slanje novca putem PayPalaNe može biti jednostavnije slanje novca s jednog računa na drugi – vaši kupci to cijene.

Korisnici mogu imati više bankovnih računa vezanih za PayPal račun. Na ovaj su način slobodni birati više načina plaćanja, sa samo jednim računom. PayPal također pohranjuje podatke o plaćanju štedeći im vrijeme.

kupon za web hosting

Tražite mnogo na PayPal hostingu?
SiteGround – ocijenjeni od strane naših čitatelja # 1 – pruža izvrsnu PayPal podršku i naprednu sigurnost. Sada naši čitatelji mogu uštedjeti do 67% na tim popularnim planovima. Koristite ovu posebnu vezu za popust
da se dogovori.

Jednostavnost prijenosa

Kupci bi se mogli boriti za novčana sredstva. PayPal to čini brz i jednostavan za prijenos sredstava s jednog računa na drugi. Od korisnika se jednostavno traži da upišu e-mail adresu primatelja i sredstva su izvršena!

Sigurnost kartice i podataka

PayPal sigurno pohranjuje podatke o kreditnoj kartici i računu. Ovo eliminira gnjavažu kupaca koji prilikom svake kupnje moraju ponovo unijeti detalje. Vrijeme odjave često je manje od 1 minute.

Popusti

Mnogi korisnici PayPala poticani su od strane PayPal-ovih sponzorskih shema. Budući da su često podobni su za vaučere i popuste, PayPal je postao primarni izvor plaćanja.

Troškovi

Slobodno je! Trebam li reći više? Vaši kupci mogu koristiti PayPal za kupnju s vaše web stranice bez dodatnih troškova.

Jednostavne aplikacije

Postoje službene mobilne aplikacije za iOS i Android uređaje. PayPal je, dakle, kompatibilno sa više platformi i jednostavan za pristup s bilo kojeg mjesta.

e-trgovina paypal

Najpopularnije mogućnosti softvera za e-trgovinu za PayPal hosting

Imate nekoliko opcija za web mjesto e-trgovine koja mora prihvatiti plaćanje debitnom karticom ili kreditnom karticom putem PayPala.

Mnoge od njih integriraju PayPal Payment Pro (ranije se naziva “provizija za plaćanje putem web mjesta”) koja omogućuje vašim kupcima da plaćaju, a da čak ne odlaze s vaše web stranice..

Evo ih 5 najpopularnijih do sada:

 • Magento
 • PrestaShop
 • OpenCart
 • Zen Cart
 • Shopify

Kada se prijavite za većinu planova za hosting, dobit ćete pristup upravljačkoj ploči. Najpopularnija kontrolna ploča do sada je cPanel.

Magento

Jedna od najmoćnijih platformi za e-trgovinu. Ima prilično krivulju učenja, ali može se konfigurirati za gotovo svaku internetsku trgovinu. PayPal je glavni partner i jednostavan je za integraciju u vašu web stranicu.

PrestaShop

Moderan, jednostavan način izrade internetske trgovine. Vaša trgovina će biti automatski prilagođen mobilnim uređajima, i možete prihvatiti plaćanje od kupaca širom svijeta. PayPal se može integrirati s jednostavnim dodatkom.

OpenCart

Djeluje i uvelike liči na WordPress iz pozadine (ali potpuno drugačiji dio softvera) i dolazi s ugrađenim nekoliko značajki za optimizaciju tražilice. Možete konfigurirati web mjesto putem teme i proširenja. Omogućivanje PayPala je jednostavno.

Zen Cart

Nije baš moderno kao ostale opcije, ali se mogu dodati prilagođenim web mjestima kako bi se omogućila funkcionalnost košarica. Čvrsta opcija koja postoji već godinama i podržava PayPal.

Shopify

Shopify demonstracijaKratka demonstracija Shopify demo interneta.

PayPal je općenito tražena opcija plaćanja za Shopify. Kao jednostavan za korištenje alata za izradu web stranica s PayPal podrškom i oštro korisničko sučelje, to je preporučeni izbor.

Instaliranje odabranog softvera

U cPanelu vaš je domaćin vjerojatno postavio instalaciju automatske skripte poput Softaculous. Ovi instalatori omogućuju vam pretraživanje i odabir stotina programa otvorenog koda.

Specifične opcije ovise o konkretnom instaliranom skriptu, ali većina će podržati svih 5 gore navedenih opcija.

najbolji Paypal web domaćini

Moja 3 omiljena hosting usluga koja pruža PayPal

Tekuća mreža

Za ozbiljne internetske trgovine, Tekuća mreža je domaćin domaćin koji treba pobijediti.

Svi su njihovi planovi usmjereni prema visokim performansama, što se pretvara u brzo i glatko iskustvo za vaše kupce.

Tekući web također ima 24/7 tim za podršku, gdje svi članovi imaju stotine sati obuke.

tekući web paypal

Pomoću planova za tekuće web stranice dobivate pristup potpuno opskrbljenom cPanelu koji će vam omogućiti da instalirate sva popularna rješenja za e-trgovinu otvorenog koda koja se integriraju u PayPal.

Osim toga, njihovi upravljani WordPress planovi
savršeni su ako pokušavate stvoriti WooCommerce trgovinu visokih performansi.

Yahoo hosting

Na drugom kraju spektra, Yahoo hosting malih poduzeća je savršen za mali ili početni posao e-trgovine.

Postoji samo nekoliko jednostavnih, jeftinih, zajedničkih hosting planova
izabrati od.

Svi oni podržavaju WordPress, ali također dolaze s prilagođenim graditeljem internetskih stranica.

yahoo hosting paypal

Ako koristite alat za izradu web stranica, potrebno je samo nekoliko klikova za omogućavanje plaćanja putem PayPala bez kodiranja.

Svi Yahooovi planovi dolaze s podrškom 24/7 i solidnom bazom znanja.

Konačno, dobivate besplatne reklamne kredite, besplatno ime domene
, i a besplatni SSL certifikat.

Bluehost

BlueHost druga je opcija ako tražite jeftin hosting
za više web lokacija, ali nudi veću skalabilnost s opcijom nadogradnje na VPS ili namjenski hosting>.

bluehost paypal

Bluehost nudi plan hostinga prilagođen posebno za WooCommerce, ali svi ostali planovi dolaze s cPanelom i instalacijom skripte za drugi softver za e-trgovinu..

Tamo je 30-dnevna garancija povrata novca
na svim planovima Bluehosta ako želite isprobati.

web hosting paypal

Važne značajke web hostinga za vlasnike internetskih tvrtki

Košarica za PayPal koja prihvaća plaćanje važan je dio pokretanja uspješne web lokacije za e-trgovinu, ali postoji još mnogo toga što ćete ispitati kada odaberete hosting paket.

Evo još najvažnijih stvari koje treba potražiti u web domaćinu:

 • Cijena domene – Neki web domaćini nude korisnicima besplatno ime domene. Neki domaćini povoljno nude registraciju domena, dok drugi ne.
 • Upravljačka ploča – Dolazi li na vaš račun cPanel? Ako je to manje poznata upravljačka ploča, možda nema mnogo opcija pogodnih za PayPal.
 • SSL certifikati – Neki domaćini puno vam naplaćuju SSL certifikat, što je nužno za internetske trgovine.
 • Email adresa – Morate li dodatno platiti za adresu e-pošte? Većina domaćina besplatno će vam ograničiti broj.

Na kraju, imajte na umu da neki web domaćini imaju jake timove za podršku koji će vam pomoći ako imate problema s integriranjem PayPala, dok drugi nemaju.

Ostale značajke usluge Payments

 • Bitcoin
 • Besplatno

ponude za web hosting

Tražite mnogo na PayPal hostingu?
Bluehost olakšava postavljanje PayPala. A pružaju korisničku podršku 24 sata dnevno. Trenutno možete uštedjeti do 65% na njihovim planovima prilagođenim korisnicima. Koristite ovu vezu za popust
da biste sklopili dogovor i započeli s plaćanjem putem interneta već danas.

Često postavljana pitanja u PayPalu

 • Što je PayPal?

  PayPal je usluga koja omogućuje slanje i primanje plaćanja putem Interneta putem e-adresa. Oni su najveća svjetska tvrtka za pružanje usluga platnog prometa. PayPal je privatna tvrtka i nije pravno klasificirana kao banka u svim zemljama, već kao posrednik u platnom prometu, tako da se propisi na PayPal primjenjuju drukčije nego na tradicionalne banke.

  Račune također možete slati pomoću PayPal-a, postavljati ponavljajuća automatska plaćanja pretplate, obrađivati ​​telefonska plaćanja kreditnom karticom i integrirati PayPal u svoju web stranicu pomoću jednostavne integracije košarica i API-ja.

 • Kakve planove nudi PayPal?

  PayPal nudi tri vrste računa:

  1. Osobni računi namijenjeni su potrošačima koji žele koristiti PayPal za kupovinu na mreži i za većinu transakcija ne naplaćuju se nikakve naknade.
  2. Premier računi namenjeni su članovima PayPala s velikim brojem transakcija ili oni koji trebaju biti u mogućnosti prihvatiti plaćanje kreditnom karticom.
  3. Poslovni računi uključuju mnogo više značajki, kao što su sposobnost korištenja naziva tvrtke ili grupe za svoj račun, niže naknade za transakcije većeg volumena i mogućnost prihvaćanja plaćanja od ljudi bez PayPal računa.

  I premijski i poslovni računi imaju dodatne značajke kao što su neograničeno plaćanje kreditnom karticom, mogućnost prihvaćanja automatskog plaćanja pretplate, višestruka prijava i telefonska podrška.

 • Kakve naknade naplaćuje PayPal?

  PayPal ne naplaćuje naknade kupcima, a prodavačima se obično naplaćuje postotak plus paušalna naknada po transakciji, ali mjesečne naknade za osnovne planove ne postoje. Postotak se može razlikovati od međunarodne prodaje, velikih količinskih popusta, neprofitnih organizacija i drugih čimbenika. Za osobne račune, PayPal ne naplaćuje nikakve naknade za postavljanje, mjesečnu naknadu ili naknadu za raskid, za razliku od mnogih tradicionalnih računa trgovaca. Neki planovi PayPala, međutim, naplaćuju mjesečnu naknadu.

 • Što su PayPal Payment Advanced?

  PayPal Payments Advanced program je dostupan za malu mjesečnu naknadu koji uključuje dodatne značajke za trgovce. Pomoću PayPal Payments Advanced dobili ste online alate za fakturiranje i mobilno plaćanje putem usluge PayPal, a vaši kupci mogu provjeriti i obraditi njihova plaćanja bez da ikada napuste vaše web mjesto. Također primate i besplatni čitač kartica za obradu plaćanja osobno koristeći vaš pametni telefon i može ponuditi beskamatno financiranje za vaše kupce.

 • Zašto ljudi koriste PayPal za prihvaćanje plaćanja, a ne izravno?

  Da bi prihvatili plaćanja kreditnom ili debitnom karticom, tvrtke moraju postaviti račune trgovaca. Trgovački računi obično naplaćuju mjesečne naknade osim naknada po transakciji, a mogu biti vrlo skupe za male tvrtke. Jedan od glavnih razloga popularnosti PayPala je taj što ne postoje mjesečne naknade za prihvaćanje plaćanja, samo naknade po transakciji.

 • Postoje li nedostaci u korištenju PayPala?

  Pravni status PayPala nešto je kompliciran. U nekim je zemljama zakonski klasificirana kao banka, ali u drugim.

  U Sjedinjenim Državama PayPal se ne smatra bankom, već platnim posrednikom. Kao rezultat toga, stanja na PayPal računu u Sjedinjenim Državama nemaju koristi od FDIC osiguranja, a samo su transakcije kreditnim karticama zaštićene od prijevara prodavatelja, a ne debitne kartice ili bankovnih transakcija..

  Neki se žale kako PayPal zadržava novac ili odgađa transakcije, uslijed čega prodavači ne mogu povući novac koji su mu poslali kupci.

 • Koje su alternative PayPalu za primanje uplata?

  Neke popularne alternative PayPalu za procesore plaćanja i bankovne račune trgovca uključuju Stripe, Amazon Payments, 2Checkout i E-Junkie.

 • Kako se PayPal uspoređuje sa Stripeom?

  Stripe je procesor plaćanja za tvrtke sa sjedištem u SAD-u i Kanadi, a naknade su usporedive s PayPalovim. Stripe je dostupan za integraciju s uslugama e-trgovine kao što su Shopify, BigCommerce i WooCommerce, a može se integrirati u WordPress web mjesta pomoću dodataka.

  Za razliku od PayPal-a, obrasci za plaćanje Stripe-a sami se održavaju i izvode svi na vašoj web lokaciji i oni automatski uplaćuju uplate na vaš bankovni račun, dok PayPal plaćanja završavaju na vašem računu na PayPal računu i moraju se ručno povući. Međutim, Stripe ima 7 dana čekanja prije nego što primite svoj novac.

 • Kako se PayPal uspoređuje s Amazonovim plaćanjima?

  Amazon Payments je procesor plaćanja i bankovni račun trgovca s naknadama koje su usporedive s PayPalom. Pomoću programa Amazon Payments možete postaviti jednostavne tipke “kupi odmah” za svoju web stranicu ili stvoriti potpuno integriranu košaricu pomoću softvera poput CoreCommerce, 3dcart ili ShopSite.

  Amazon Payments ima 3-5 dana čekanja na transakcije. Automatski polaže novac na odabrani bankovni račun. Međutim, za integraciju je potrebno malo tehničkog znanja; i oni također zadržavaju dio vaše zarade kao jastuk protiv uplata.

 • Kako se PayPal uspoređuje s 2Checkoutom?

  2Checkout je procesor plaćanja i bankovni račun trgovca koji je dostupan u bilo kojoj zemlji. Naknade u Sjedinjenim Državama usporedive su s PayPalovom, ali veće u ostalim zemljama. Sredstva vam se izdaju svakog četvrtka.

  Glavna prednost 2Checkouta je ta što su oni dostupni u mnogim zemljama u kojima PayPal nije.

 • Kako se PayPal uspoređuje s e-Junkie-om?

  E-Junkie je popularna opcija za prodaju digitalnih proizvoda, jer oni mogu automatski poslati digitalnu robu kupcu odmah nakon kupnje. Veze za preuzimanje istječu nakon nekoliko preuzimanja ili određenog vremenskog ograničenja, štiteći vašu digitalnu robu od piratskog ili dijeljenja s drugima.

  Za razliku od PayPala, E-Junkie uopće ne naplaćuje nikakve transakcijske naknade; samo ravna mjesečna naknada na temelju broja proizvoda koje prodajete.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map