Najbolji programer hosting: tko je najbolji za vašu web lokaciju? [Ažurirano: 2020]

Usporedite hosting programere

Hosting za programere nudi alate i resurse koji se obično koriste u projektima kodiranja. One se mogu kretati u različitim vrstama baza podataka, instalacijama CMS-a i kodnih okvira jednim klikom i tijekovima rada temeljenim na GitHub-u.


Uz alate, uslužne programe i okvire koje koristite, potražite domaćine koji nude besplatan SSH pristup, brze poslužitelje, visoko produženo vrijeme i kvalitetnu dokumentaciju.

Evo izbora naših stručnjaka za najbolji hosting programera:

 1. A2 hosting
  – Brzi serveri, veliki broj alata i jezika
 2. WP motor
 3. Tekuća mreža
 4. Hostinger
 5. InterServer

Kako smo izabrali najbolje hostere za razvojne programere?

Od stotina domaćina odabrali smo programe za ugostiteljstvo nudeći velik izbor najnovijih programskih jezika, okvira, poslužitelja aplikacija i brzih tehnologija.

Odabrali smo one koji su nudili izvrsnu dokumentaciju i tehničku podršku. Tada smo svoje reference preusmjerili na tisuće korisničkih pregleda iz naše baze podataka.

Hosting za programere

Na raspolaganju je mnogo opcija i tehnologija za hosting, ali koja je najbolja opcija za programere? To ovisi o razmjeru vaših razvojnih projekata i operacija, dostupnom proračunu i vrsti aplikacija koje razvijate ili planirate razvijati.

Kao programer možete izabrati između niza različitih opcija: tradicionalni zajednički i namjenski hosting planovi, virtualni privatni poslužitelj (VPS), infrastruktura kao usluga (IaaS) ili platforma kao usluga (PaaS) planovi za hosting u oblaku.

Zajednički i namjenski planovi hostinga

Tradicionalni zajednički hosting i namjenski tradicionalni hosting planovi zanimljive su opcije ako već imate razvojnu platformu.

Planovi zajedničkog hostinga najjeftinija su opcija koju možete odabrati, a ako tek započinjete karijeru programera, možete ih pogledati. Naravno, pripazite da odaberete zajednički plan hostinga s odgovarajućom platformom za vaše projekte, kao što su.Net, PHP i tako dalje. Također, imajte na umu da je dijeljenje hostinga ograničeno u pogledu pristupa i kontrole korisnika.

Namjenski planovi hostinga nisu jeftini, a nude mnogo bolje performanse od dijeljenih hosting hosting planova. Osim toga, namjenski planovi hostinga pružaju vam veću fleksibilnost i svestranost, ovisno o tome kako ste postavili i prilagodili svoj poslužitelj. Uz namjenski plan hostinga poslužitelja dobivate potpunu kontrolu nad vašim poslužiteljem, možete instalirati bilo kakav softver ili okvir, promijeniti konfiguracijske postavke i postavke operacijskog sustava. Ova je razina kontrole ključna za neke aplikacije i određene vrste razvoja.

Namijenjeni poslužitelji nude vrhunsku pouzdanost i podršku, istovremeno pokušavajući ponuditi konkurentnu vrijednost za novac. Namjenski planovi hostinga obično se koriste za host gotovih i implementiranih projekata, tako da vjerojatno neće biti idealno rješenje za pojedine programere.

VPS hosting

VPS (Virtual private Server) hosting planovi značajno su jeftiniji namjenski poslužitelji i lako su u okviru proračuna pojedinih programera i tvrtki za razvoj aplikacija za pokretanje aplikacija..

U većini se aspekata VPS hosting uklapa između dijeljenih planova hostinga i namjenskih hosting planova i dobar je izbor srednje ponude za veće projekte i iskusne programere koji još uvijek ne trebaju oblačne platforme namjenskog hardvera..

VPS hosting u osnovi vam nudi virtualni namjenski poslužitelj umjesto pravog namjenskog poslužitelja, omogućavajući veću kontrolu i brojne prednosti povezane s namjenskim poslužiteljima.

Nedostatak korištenja VPS-a je da trebate znati više o administraciji i upravljanju poslužiteljem.

Iako je neupravljan VPS jeftinija opcija, ako naiđete na probleme, stvari mogu postati prilično skupe. Stoga je upravljani VPS pametniji izbor za korisnike koji nisu sigurni da mogu samostalno upravljati administracijom poslužitelja.

kupon za web hosting

Želite uštedjeti na hostingu za programere?
A2 hosting bio je na prvom mjestu u našim nedavnim testovima brzine i performansi. Sada možete uštedjeti do 50% na njihovim planovima. Koristite ovu posebnu vezu za popust
da se dogovori.

IaaS hosting: Izgrađen na skali

Usluga u oblaku IaaS (Infrastruktura kao usluga) pruža vam virtualnu računalnu infrastrukturu – poslužitelje, pohranu, vatrozidove, upravitelje propusnosti, baze podataka IP adrese itd..

IaaS može biti zanimljiva opcija za start-up tvrtke koje žele umanjiti kapitalna ulaganja u računalnu infrastrukturu.

Imajte na umu da vam usluge IaaS pružaju samo virtualni računalni hardver, ostatak je na korisniku: instaliranje operativnih sustava, softvera, baza podataka, okvira, itd..

U modelu usluge IaaS korisnik održava softver, dok davatelj usluga održava virtualnu hardversku infrastrukturu.

IaaS usluga oblaka ima koristi od velikih mogućnosti skalabilnosti, uključujući dinamičko skaliranje (resursi se dodjeljuju i dodaju dinamično kad su potrebni, na primjer u vrijeme najvećih sati).

Nedostaci korištenja IaaS-a uključuju mali rizik od zastoja dobavljača IaaS-a i nikakvu kontrolu na visokoj razini nad IT infrastrukturnim objektima i resursima..

Usluge u oblaku IaaS obično su jeftinije od PaaS-a (platforma kao usluga), tako da ako vam ne smeta dodatni napor u postavljanju softverskog okruženja, oni su zanimljiva opcija.

Davatelji usluga obično naplaćuju IaaS kupcima po plaćanju modela, a korisnici plaćaju samo za resurse koje su stvarno koristili. U tom je pogledu sličan vašem računu za električnu energiju.

PaaS je dobra opcija za programere

PaaS (platforma kao usluga) usluga u oblaku cjelovita je virtualna platforma za razvoj softvera, spremna za upotrebu. U ovom modelu usluge, davatelj usluga brine se za održavanje hardvera i softvera, dobivate najnovija ažuriranja instaliranih komponenti bez brige.

PaaS je također zanimljiva opcija za start-up tvrtke, jer jednostavno koristite svoj web preglednik za pristup vašem PaaS-u i možete početi raditi na svojim projektima odmah.

Mnoga PaaS rješenja imaju integrirane usluge suradnje za tim, tako da vaš razvojni tim može raditi s bilo kojeg mjesta koje ima pristup internetu.

PaaS rješenja vrlo su pogodna za brzi razvoj web aplikacija, a uključuju više udaljenih programera.

Nedostaci korištenja PaaS-a uključuju rizike takozvanog “dobavljačkog zaključavanja” i mogućnost zastoja PaaS-ovog dobavljača..

PaaS usluge cijene su više od IaaS-a, a većina pružatelja usluga PaaS usluge naplaćuje se mjesečno ili dnevno.

Mnogi pružatelji usluga PaaS-a nude besplatna suđenja svojih usluga, pa ih svakako isprobajte i pogledajte kako odgovaraju vašim potrebama.

ponude za web hosting

Izgleda ozbiljno gostovanje?
Tekući web poznat je po brzini i performansama. Sada možete uštedjeti na njihovim VPS planovima usmjerenima na razvojne programere koristeći ovu vezu za popust
.

Točke za pamćenje

Ne postoji jednostavan odgovor koji plan hostinga je najprikladniji za programere. Previše je faktora koje treba uzeti u obzir, a nemoguće je preporučiti jednu veličinu koja bi odgovarala svakom rješenju. Na korisniku je da odluči na temelju svojih potreba i proračuna.

Obično se svodi na vrijednost za novac i skalabilnost. Za mnoge male programere povoljni su VPS planovi. Međutim, ako njihov posao počne rasti, ništa ne može postići skalabilno postavljanje oblaka.

PaaS je vrlo atraktivna opcija za ozbiljne programere, pogotovo ako surađuju s više samostalnih programera širom svijeta ili ako je distribuiran čitav dev tim.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map