Najbolji RapidWeaver hosting: tko je najbolji za vašu web lokaciju? [Ažurirano: 2020]

Usporedite RapidWeaver Hosting

Ako gradite web mjesto na Mac računalu, softver za web dizajn RapidWeaver omogućuje jednostavno stvaranje atraktivnih web lokacija. Ali ne podržavaju svi domaćini RapidWeaver.


Koristeći RapidWeaver, možete objaviti svoje web stranice na bilo kojem Linux poslužitelju koristeći FTP ili SFTP pristup vašem web mjestu. Dajte prednost domaćinima s dobrim performansama, tako da je vaša web stranica brza. 

U nastavku detaljnije raspravljamo o preporučenim domaćinima, ali evo pregleda najboljih domaćina za RapidWeaver koji su provjereni za jednostavnu integraciju:

 1. SiteGround
  – Neograničeni FTP računi i jednostavno učitavanje web stranica
 2. A2 hosting
 3. LiquidWeb

Kako smo izabrali najbolje domaćine za RapidWeaver?

Domaćini koji su ušli u uži izbor postali su jednostavna FTP veza za prijenos web stranica. Odabrali smo davatelje usluga s velikom produktivnošću, velikodušnom raspodjelom propusnosti i bonusima poput besplatnog naziva domene. Zatim smo odabrali domaćine s najvišim ocjenama kupaca.

usporedite hosting hostinga

Što je RapidWeaver?

Webmasteri koji vole dizajnirati web stranice pomoću jednostavnog, popularnog i elegantnog Mac operativnog sustava (OS) duguju sebi da provjere RapidWeaver. RapidWeaver stvorio je nagrađivani, neovisni, britanski programer Realmac Software.

RapidWeaver: platforma dizajnirana samo za Mac

RapidWeaver je aplikacija za dizajn web mjesta samo za Mac koja se neprimjetno integrira sa OS X. To, na primjer, znači da program može povući slike izravno iz korisničke iPhoto biblioteke. Publikacije poput Macworld-a i MacUsera pozitivno su ocijenile aplikaciju.

Namjena programa RapidWeaver je pružiti unificirani proizvod koji popunjava jaz između vrlo osnovnih programa web dizajna za početnike i naprednog softvera namijenjenog profesionalcima.

Sučelje je ključno i to izvršava kombinirajući jednostavne teme i elemente povuci i ispusti s mogućnošću lako izmjene web stranica i stvaranja prekrasnih stranica na temelju prilagođenog koda.

Prednosti usluge RapidWeaver

Značajke i prednosti usluge RapidWeaver

RapidWeaver omogućava korisnicima izradu stranica bez poznavanja koda. Da bi se to postiglo, aplikacija dolazi unaprijed učitana s nekoliko “tipova stranica”, poput blogova, fotoalbuma i obrazaca za kontakt.

Od trenutka kada započnete rad s RapidWeaver-om, korisnik se vodi na cjelovitom putovanju web dizajnom svojim intuitivnim dizajnom osnovnih savjeta, koraka i vizualnih znakova.

snimka zaslona quickweaver

Kako započeti s RapidWeaverom

Za nekoliko minuta od početka korisnik može graditi web stranicu. Ove su vrste stranica prilagođene pomoću unaprijed izgrađenih tema kaskadnog lista sloga (CSS) koje se mogu lako prilagoditi.

Uz aplikaciju je uključeno više od 40 tema, dok je više dostupnih na Realmacovoj stranici dodataka.

Teme RapidWeaver i funkcionalnost povuci i ispusti

Unaprijed instalirane i neobvezne teme olakšavaju izradu dizajna.

Uz to, za korisnika koji ima brojne resurse pohranjene u vlastitom sustavu, RapidWeaver dolazi s funkcijom povlačenja i ispuštanja koja omogućuje trenutnu integraciju u dizajn web mjesta.

Dodaci

Dodatna funkcionalnost web mjesta može se dodati pomoću dodataka, od kojih su brojni – uključujući stvaraoca sitemapa – ugrađeni upravo u RapidWeaver.

Mnogo više njih je također dostupno na web stranici Realmac.

Značajke pregleda uživo

Uz to, tu je nova značajka pregleda uživo koja omogućuje pregled vašeg web mjesta unutar prozora web preglednika.

Ovo nije najintimitivnija opcija, jer ćete morati otvoriti stvarni prozor preglednika da biste pregledali web mjesto, ali je ipak korisno.

Što je navigacijska automatizacija RapidWeavera?

Još jedna zgodna, izvan okvira funkcije RapidWeavera je njegova navigacijska automatizacija. Aplikacija će generirati navigacijski izbornik vaše web lokacije, a zatim ga automatski ažurirati kad god unesete promjene, što znači da su neispravne veze stvar prošlosti..

Pored ovog kompletnog skupa značajki izvorna je podrška za GoSquared LiveStats i Google Analytics.

Kako se RapidWeaver rukuje s optimizacijom pretraživača (SEO)?

Ovaj je građevinar također spreman pomoći vam u rangiranju na tražilicama.

Ima prilično korisnu značajku URL-a koja će automatski prilagoditi URL-ove na vašoj web lokaciji kad god ih promijenite, a to će vam pomoći u smanjenju užasne pogreške 404..

Možete se automatski integrirati i s Google Search Console-om. Ako želite još više iskoristiti svoje znanje o SEO-u, postoji i niz tečajeva koji se nude putem platforme.

Koje su prednosti korištenja RapidWeavera?

RapidWeaver za Mac popularan je način za buduće dizajnere da s lakoćom postave sjajno profesionalno web mjesto.

S obzirom na ono što vidite je ono što dobivate (WYSIWYG) sučelje i lako učiti iskustvo stvaranja web stranica, to mu puno ide u ovom smjeru.

Iako je snažno orijentiran prema početnicima, također ima mogućnost izrade i vrlo naprednih web stranica.

Tko treba koristiti RapidWeaver?

Na ovaj način RapidWeaver iznenađuje puno ljudi jer na prvi pogled postoji više nego što upada u oči.

Jednostavno možete pokrenuti jednostavno web mjesto za manje od jednog sata, ali možete započeti i napredniji posao.

Odlično djeluje za ljude koji žele stvoriti web lokaciju, ali koji nemaju vremena ući u mehanizme web razvoja.

Morate li znati kako kodirati web lokaciju RapidWeaver?

Iako korisnici ne trebaju znati kako kodirati kako bi dobili potpunu funkcionalnost usluge RapidWeaver, aplikacija ne kažnjava korisnike koji to znaju kodirati, što pametnim dizajnerima omogućuje postavljanje jezika za označavanje hiperteksta (HTML) tik uz bogati program Sadržaj formatiran tekstom (RTF).

Konačno, sav kôd koji RapidWeaver generira u potpunosti je u skladu s web standardima i pretraživači ih lako indeksiraju.

Dodaje se Rapidweaveru

Korisni RapidWeaver dodaci

Tu je i impresivan izbor dodataka, RapidWeaver dodataka i snopa pomoću kojih ćete lako dodavati značajke na svoju web lokaciju.

Neki će nizovi pružiti više značajki prilagodbe web mjesta i proširiti osnovne funkcije ove aplikacije za web dizajn. Također ćete naći puno tema izvan početnog odabira.

Pogledajte nekoliko dodatnih značajki koje ćete moći otključati s dolje navedenom bibliotekom:

 • Impresivan izbor tema web stranice
 • Nizovi koji dodaju funkcionalnost e-trgovine na vašu web lokaciju
 • Dodaci koji omogućuju stvaranje fantastičnih klizača slike
 • Kopče na upravljačkoj ploči pruža vam potpunu kontrolu nad vašim CSS i animacijom
 • Dodatne mogućnosti sadržaja i izbora izgleda na vašoj web lokaciji
 • Značajka za dodavanje elegantne integracije Google Maps na vaše web mjesto

Naravno, postoji mnogo više što možete postići s opsežnom bibliotekom dodataka. U osnovi, bilo koja značajka koju želite dodati na svoju web lokaciju može se obaviti pomoću dodatka, dodatka ili snopa.

alternative za brzo kretanje

Koje su dobre alternative za RapidWeaver?

Mnogi korisnici starijeg softvera za izradu web stranica Mac iWeb prešli su na RapidWeaver. Budući da je iWeb postupno obustavljen, većina korisnika teže gravitirati rješenjima koja i dalje ažuriraju i podržavaju najnovija web napredak.

Na raspolaganju su još neka popularna rješenja za izradu web stranica. U nastavku pogledajte nekoliko najčešćih:

 1. Sandvox je često korištena alternativa RapidWeaver. To je vrlo lagan program i može vam pomoći da stvorite i objavite svoju web stranicu brzo i jednostavno putem sučelja za povlačenje i ispuštanje. Sučelje za izgradnju web lokacije je slično onome na iWebu. Sandvox je trenutno dostupan samo za Mac OS i nije podržan na računalima sa sustavom Windows.
 2. WordPress jedan je od najčešćih CMS-a na svijetu i to s dobrim razlogom. Koriste je početnici sve do stručnjaka za web stranice. Iako tehnički nije program specifičan za Mac, zajednički je izbor onima koji žele izgraditi svoje prve web lokacije. Postoji veliki izbor tema i knjižnica dodataka. Ako želite povući i ispustiti svoj put do dovršetka web mjesta, tada možete upotrijebiti i jedan od mnogih dostupnih dodataka za izradu stranica.
 3. Dreamweaver je još jedan uobičajeni graditelj web stranica WYSIWYG. S Dreamweaverom možete graditi i preuređivati ​​elemente mjesta bez ikakvog znanja o kodiranju. Njegovi dizajnerski alati omogućuju vam izradu web mjesta od nule ili možete koristiti jednu od mnogih unaprijed izrađenih predložaka. To je izvorni graditelj, kao što je RapidWeaver, tako da ćete graditi web mjesto na računalu i učitavati web mjesto putem FTP-a.

Napomena o odabiru domaćina za RapidWeaver …

RapidWeaver nudi objavljivanje jednim klikom na Internetu putem File Protocol Protocol (FTP) i Secure FTP (SFTP), pa se uvjerite da ih vaš hosting podržava. Nakon što postavite vjerodajnice i svoj FTP, izuzetno je jednostavno objaviti na bilo kojoj usluzi hostinga po vašem izboru koja podržava FTP.

RapidWeaver ne zahtijeva zasebnog FTP klijenta jer je ugrađen u softver. Proces je također racionaliziran, tako da čak i netehnički korisnici mogu svoje web mjesto učitati na web poslužitelj brzo i jednostavno.

Uvjeti za korištenje usluge RapidWeaver

Jedini drugi zahtjev je Mac koji radi na OS X 10.6.8 ili noviji, a OS X Mavericks je u potpunosti podržan i visoko preporučljiv. Krajem 2014. godine Realmac Software objavio je najnoviju verziju RapidWeavera, verzija 6.

Uključio je niz novih značajki, novo redizajnirano sučelje za OS X Yosemite, a u drugom zanimljivom razvoju izvukao ga je iz Mac App Store-a, odlučivši se za sada zadržati na vlastitoj web trgovini..

Što tražiti u hostu RapidWeavera

Ako koristite RapidWeaver za izradu web mjesta, tada ćete definitivno htjeti koristiti podržani host koji olakšava objavljivanje web mjesta.

Ispod ćete pronaći neke od najčešćih značajki koje želite potražiti kod pružatelja usluga hostinga.

 • Podržana jednostavna FTP veza i više FTP računa
 • Paketno ime besplatne domene (lijep dodatak za početnike)
 • Čvrsto produženje rada i performansi, tako da vaša web stranica zadovoljava vaše posjetitelje
 • Korisni tim za podršku u slučaju da naiđete na bilo kakva tehnička pitanja
 • Neograničena propusnost i pohrana, tako da niste zaglavili na sićušnoj web-lokaciji
 • Mogućnost razmjene plana hostinga ako vaša web lokacija preraste vaš trenutni plan

najbolje mogućnosti hostinga za quickweaver

Tri najbolja domaćina za RapidWeaver

Niste sigurni gdje započeti istraživanje domaćina za vaše web mjesto RapidWeaver? Ovdje su naša prva tri domaćina za RapidWeaver.

SiteGround

Ako tražite jeftin, a uspješan domaćin RapidWeaver, web lokacija može biti odlična opcija. Iako nudi planove prilagođene proračunu, to ne odražava kvalitetu usluge. Ne samo da ima jednostavan postupak učitavanja web mjesta, već vam omogućuje stvaranje neograničenih FTP računa.

Snimak zaslona cpanela Siteground

Uz to, imat ćete pristup vrhunskim značajkama kao što su dnevne sigurnosne kopije, CDN integracija, odabir lokacije poslužitelja i sjajni tim za podršku.

A2Hosting

Još jedan solidan domaćin koji nudi razne mogućnosti planiranja je A2 hosting. Ovaj domaćin je nevjerojatno brz, ima odlično produženje rada i nevjerojatno korisnu korisničku podršku.

Snimka zaslona A2Hosting

Sve po povoljnim cijenama. Opremljen je i naprednijim značajkama kao što su svakodnevno skeniranje zlonamjernog softvera, integriranim CDN-om i zelenim hostom, tako da se možete osjećati dobro oko svoje kupnje. Osim toga, objavljivanje web mjesta Rapidweaver na vašem A2 hosting poslužitelju vrlo je jednostavan postupak.

Mali hrast

Konačno, za one od vas koji traže Mac specifičnog domaćina, možda želite provjeriti Little Oak. Ovaj nišni pružatelj usluga web hostinga usmjeren je ka pružanju solidnog hosting okruženja za Mac korisnike. Little Oak se čak udružio s Realmac softverom, tvrtkom koja stoji iza RapidWeavera.

Snimka zaslona s malo hrasta

Postoji čak i posebni tim za podršku koji pomaže u korištenju alata za izradu web stranica RapidWeaver. Ako sigurno znate da ćete koristiti RapidWeaver tokom života vaše web stranice i želite posvećen tim iza vas, a domaćin optimiziran za rad s RapidWeaver-om, a zatim uputite ovom domaćinu.

Ostale značajke u Alati

 • Drush
 • Proširenja za FrontPage
 • WebDAV
 • OpenVZ
 • Mantis
 • Visual Studio .NET
 • Dreamweaver
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me