Najbolji SAAS hosting: tko je najbolji za vašu web lokaciju? [Ažurirano: 2020]

Contents

Usporedite SaaS hosting

Softver kao usluga (SaaS) način je daljinskog pružanja softvera putem web hosting aplikacija. Većina hosting planova nema snagu i skalabilnost koja je potrebna za to.


SaaS se obično nalazi na virtualnim privatnim poslužiteljima (VPS) ili cloud planovima. Ovi planovi sadrže mogućnost brzog povećanja snage vašeg poslužitelja. Bez obzira jeste li upravljani ili bez upravljanja, također ćete htjeti potpunu kontrolu nad vašim poslužiteljem.

Kasnije ćemo raspravljati o najboljim domaćinima za SaaS, ali evo pregleda naših prvih 5 SaaS domaćina:

 1. SiteGround
  – Snažni VPS poslužitelji s velikom podrškom
 2. Tekuća mreža
 3. Cloudways
 4. DigitalOcean
 5. Suberb Hosting

Kako smo odabrali najbolje domaćine za SaaS?

Pretražili smo stotine najboljih web domaćina da bismo pronašli one koji pružaju sjajne planove za oblak i VPS. Zatim smo ih kombinirali s našom velikom bazom podataka o tisućama pregleda kupaca i pronašli 10 najboljih SaaS hosting tvrtki.

SaaS hosting

SaaS predstavljena slika

Što ćete naučiti

Na kraju ove stranice nadat ćete se dobro razumijevanje i razumijevanje SaaS Hostinga. Osim što ćete razumjeti kako to funkcionira, čitati ćete i o prednostima, nedostacima i potencijalnim zamkama koje ćete izbjegavati, a pri uključivanju u SaaS planove.

Na kraju stranice predstavit ću vam i tri ručno odabrana pružatelja usluga hostinga koji su idealni za SaaS hosting.

Što je SaaS hosting?

Softver kao usluga (SaaS) je model razvoja i korištenja softvera u kojem kupci softveru pristupaju na daljinu – obično putem web-preglednika – i plaćate redovitu naknadu za pretplatu.

Većina računskih usluga i pohrane podataka vrši se na udaljenom poslužitelju, a korisnik to obično ne mora učitajte i instalirajte softver na njihovo lokalno računalo (iako postoje iznimke od toga).

Povijest softvera kao usluge

glavni okvir Računalo mainframe putem Travis Wise / Flickr

Dugo prije nego što je itko ikad upotrijebio frazu “Softver kao usluga”, praksa dijeljenja udaljenih računalnih resursa bila je uobičajena.

Glavni vijek ere

Šezdesetih godina prošlog vijeka, prije pojave stolnog računala, male tvrtke kojima je bio potreban pristup računalnoj snazi ​​iznajmljivale bi vrijeme na glavnim okvirima većih tvrtki i sveučilišta.

Unutar tvrtki koje su posjedovale velike glavne okvire, pojedinačni korisnici pristupili bi računalu putem terminala ili „tanki klijent“ za njihovim stolom ili radnom stanicom.

Uspon računala

Nakon što su stolna računala postala uobičajena, ovaj se način potrošnje softvera smanjio. Do 1980-ih i 90-ih dominantni model uporabe aplikacija bio je osobno računalo. To je, naravno, eskaliralo većom stopom u narednim godinama, preuzevši računalnu industriju.

Internet ponovno uvodi zajedničko računarstvo

S porastom interneta u 90-ima razvio se poluhibridni model distribucije aplikacija. Softver koji zahtijeva više korisnika na više lokacija mogao je koristiti Internet za povezivanje nekoliko klijentskih aplikacija na poslužitelju bez potrebe za izgradnjom značajne infrastrukture.

Te su internetske aplikacije često i dalje imale snažne radne aplikacije – dijelom iz navike programera, dijelom do smanjite opterećenje na poslužitelju, a dijelom do smanjiti opterećenje mreže (to je bilo prije dana brzog interneta).

Rast SaaS-a

Rast modela SaaS

Kako su se tehnologija i kultura web razvoja razvijale u prva dva desetljeća dvadesetog stoljeća, nekoliko trendova pridonijelo je brzom rastu u SaaS modelu:

 1. Rast web preglednika u skladu sa standardima
 2. Paradigma AJAX i web usluge
 3. Uspon društvenih medija
 4. Volatilnost gospodarstva
 5. Tvrtke žele alate za udaljene korisnike

Web-preglednici koji odgovaraju standardima

Budući da se suvremeni web preglednici pridržavaju standarda, programeri mogu graditi aplikacije koje rade na svima njima. Oni mogu gradite web aplikacije koje funkcioniraju kao desktop aplikacije bez brige o kompatibilnosti.

To je daleko od “ratova za preglednike” 90-ih, gdje su proizvođači izrađivali značajke koje su radile samo na njihovim preglednicima. Dani “Najbolje gledano sa” su završili.

AJAX i web usluge

Kad su se AJAX aplikacije prvi put pojavile u 00-ima, one su razbistrile um web korisnika radeći na načine kakve su u prošlosti imali samo desktop programi. Ali tehnologija postaje rutinska i moderni korisnici očekuju web mjesta bogata značajkama.

Uspon društvenih medija

Društveni mediji Računalo mainframe putem Travis Wise / Flickr

Uspon društvenih medija uz AJAX uvjetovao je i korisnike da se žele međusobno povezivati. Svoj rad žele integrirati sa svojim Twitter, Facebook i LinkedIn profilima.

Smanjena kapitalna ulaganja

Porast web aplikacija zaoštren je između raspada dot-coma i financijske krize 2007-08. Poduzeća su postajala oprezna zbog ogromnih kapitalnih izdataka, uključujući softver.

Web-bazirane aplikacije bile su mnogo jeftinije od tradicionalnih desktop aplikacija. To ušteda troškova privukla je poduzeća i mala poduzeća web-aplikacijama.

Udaljeni korisnici

Pogon za uštedom troškova uslijed financijske krize natjerao je kompanije da iskoriste poboljšanja povezivanja omogućavajući daljinski rad. Umjesto da bježe iz sastanaka, ljudi su se povezali putem interneta. To novim udaljenim radnicima potreban je način pristupa resursima tvrtke gdje god bili. Web aplikacije pokazale su se korisnim.

Te su aplikacije bile toliko uspješne da su dopustile da neke tvrtke potpuno upravljaju udaljeni radnici. Te su se navike zadržale i nakon oporavka ekonomije.

SaaS nastavlja rasti

Ti su čimbenici – i još mnogo toga – doveli do ogromnog rasta u SaaS sektoru, gorivo trenutnog pokretačkog buma i bitno promijeni način na koji poslovanje misli o potrošnji softvera.

Što je Cloud Computing?

SaaS objasnio Microsoft Azure SaaS objasnio Microsoft Azure

Cloud computing je isporuka usluga, uključujući softver i pohranu, preko interneta. Tvrtke koje nude računalstvo u oblaku nazivaju se pružatelji usluga oblaka.

Kupce naplaćuju na temelju resursa koje koriste. Na primjer, tvrtke za web hosting pružatelj su usluga u oblaku. Računalstvo u oblaku uključeno je u gotovo sve što se radi na mreži.

Sve što ima veze sa pohranom podataka, web hostingom, streamingom videa, analizom podataka i stvaranjem aplikacija je računalstvo u oblaku. Zapravo, koristite računalstvo u oblaku dok gledate videozapise putem interneta ili šaljete e-mailove.

SaaS vs. PaaS

SaaS je samo jedna od vrsta usluga u oblaku. Još jedan od njih naziva se PaaS. PaaS označava platformu kao uslugu. Ovo je model računalstva u oblaku gdje treća strana pruža hardverski i softverski alat.

PaaS pružatelji imaju vlastitu infrastrukturu ugostiti softver i učiniti ga dostupnim korisnicima na Internetu.

Korištenje PaaS-a zahtijeva od korisnika da rade više nego kod SaaS-a. PaaS programeri obično koriste za izgradnju softvera. Tada mogu ponuditi svoje izgrađene aplikacije kao SaaS. Dobavljači softvera obično koriste PaaS za razvoj i implementaciju svojih aplikacija kao SaaS.

Javni oblak u odnosu na privatno računalstvo u oblaku

Postoje tri različita načina na koje se mogu primijeniti usluge računalstva u oblaku. To su javni oblak, privatni oblak i hibrid. Javno računanje u oblaku uključuje rad i vlasništvo nad okruženjem računalnog oblaka od pružatelja usluga oblaka treće strane. Na primjer, ove tvrtke mogu posjedovati poslužitelje ili prostor za pohranu koji čine dostupnim svojim kupcima putem interneta.

PublicPrivateHybrid
Više tvrtkiJedan posaoMix dva
Off-prostorNa prostoruOba

Privatno računalstvo u oblaku je kada te resurse koristi samo jedno poduzeće. Tvrtka posjeduje i upravlja vlastitim servisom u oblaku.

Mogu imati vlastiti centar podataka za pružanje usluge ili ugostiti svoj privatni oblak trećeg davatelja usluga. Hibridni oblaci jednostavno su kombinacija privatnog i javnog.

Tipične SaaS aplikacije

Mnogo SaaS aplikacija namijenjene su općenitoj namjeni, poput uredskih aplikacija ili pohrane datoteka. Microsoft Office izvrstan je primjer aplikacije opće namjene.

Aplikacije za produktivnost

Budući da SaaS omogućuje malim tvrtkama i start-up tvrtkama razvoj i prodaju softvera bez licenciranja softvera i internih poslužitelja, SaaS je njihova popularna opcija. Ali mnoge velike tvrtke nude i SaaS rješenja. Na primjer, Microsoft Office 365 je SaaS.

Ova aplikacija utemeljena na oblaku omogućuje ljudima stvaranje, uređivanje i dijeljenje sadržaja s bilo kojeg uređaja putem oblaka, tjs puno rada i korištenja prostora za pohranu izravno na svojim uređajima. Slična ideja dolazi s Google diska i Dropboxa, aplikacija koje ljudima omogućavaju pristup datotekama pohranjenim u oblaku s bilo kojeg uređaja.

Dropbox Business
Dropbox početna stranica

Postoji bezbroj drugih SaaS programa. SaaS je odlična opcija za mnogo različitih tipova softvera. Na primjer, SaaS se obično koristi u aplikacijama za Marketing, upravljanje projektima, računovodstvo i naplata, e-trgovina, i upravljanje odnosima s kupcima.

SaaS za određene svrhe

Zatišje
Zatišje
– sjajan timski softver

Neki su softver razvijeni da služe određenim ciljevima, poput upravljanja pregledima zaposlenika. Ostali softver dizajniran je za povezivanje timova u kolaborativnom okruženju poput Slack i Google Drive.

Planiranje resursa u poduzeću

Jedno od najvećih tržišta za SaaS trenutno je softver za planiranje resursa poduzeća (ERP). ERP je kombinacija svih procesa potrebnih za vođenje poslovanja. Oni uključuju upravljanje zalihama i narudžbama, upravljanje odnosima s kupcima, računovodstvo i ljudske resurse.

ERP softver pojednostavljuje te procese i pomaže organizacijama da prate sve ove aspekte.

Opće prednosti SaaS-a

Prednosti SaaS-a

U usporedbi s “konvencionalnim” modelom distribucije softvera – pružanjem fizičkog ili preuzeti kopije softvera koje korisnici mogu instalirati na vlastitim računalima – Softver kao Servisni model ima nekoliko prednosti.

SaaS za kupce

Osim posla, postoje nekoliko prednosti za korisnike:

 • Niži prvi troškovi
 • Minimalni trošak po korisniku
 • Brže ukrcavanje novih zaposlenika
 • Manje složeni IT zahtjevi
 • Lakša integracija udaljenih radnika
 • Više integrirano i socijalno iskustvo u primjeni

Donji napred i trošak po korisniku

SaaS nudi mnogo niže cijene unaprijed nego kod klasičnih softverskih paketa. Tvrtke ne moraju plaćati skupe licence za web mjesto. Ako žele koristiti SaaS aplikaciju, samo se prijave. Ako im više ne trebaju, samo otkazuju.

Zbog nižih režijskih troškova (nije moguće instalirati kopije klijenta), SaaS-ovi pružatelji usluga ne mogu ponuditi niži troškovi po sjedalu u usporedbi sa standardnim poslovnim aplikacijama. To ga čini jeftinijim za korisnika od uobičajenih aplikacija.

Brže ukrcavanje

Kada se novi zaposlenik pridruži organizaciji pomoću SaaS aplikacije, lako ih je postaviti. Sve što trebaju učiniti je dodati račun za korisnika u aplikaciji i oni su dobri.

Jednostavniji IT zahtjevi i udaljena integracija

Kako na klijentskom kraju nema što instalirati i sve se pokreće na centralnom poslužitelju, IT odjel ima manje za upravljanje u usporedbi sa standardnim poslovnim softverom.

SaaS aplikacija živi na poslužitelju. To znači da mu svatko može pristupiti gdje god se dogodio. Aplikacije SaaS privlače tvrtke koje zapošljavaju mnogo udaljenih radnika koji koriste vlastite strojeve. Iz tog razloga komunikacije softver poput Slacka vrlo je popularan s tim tvrtkama.

Lakša integracija društvenih medija

Budući da se SaaS aplikacijom upravlja centralno, lako je ugraditi društvene medije. Korisnici bi mogli koristiti postojeći račun na društvenim mrežama za prijavu. Mnoge SaaS aplikacije to mogu.

SaaS za tvrtke

SaaS ima mnogo privlačnosti za tvrtke. Glavna prednost je pojednostavljena struktura troškova. Sve što trebaju učiniti je ispuniti nekoliko detalja u mrežnom obliku i oni odmah imaju pristup moćnim poslovnim aplikacijama.

SaaS model je jeftinije od plaćanja informatičke infrastrukture na licu mjesta. Manje tvrtke vole ove aplikacije jer ne moraju ulagati u vlastite poslužitelje.

SaaS jednostavnost

SaaS aplikacije “ glavno prodajno mjesto je jednostavnost. Budući da ne trebaju softver za klijente, lako je uključiti nove zaposlenike. Sve što tvrtka mora učiniti je stvoriti novi korisnički račun.

Budući da se SaaS aplikacije nalaze na središnjem poslužitelju, SaaS ima puno privlačnosti za tvrtke koje puno rade s udaljenim zaposlenicima. Znamo iz iskustva. WIHT, sa svojim piscima i urednicima raspršenim širom svijeta, mnogo koristi SaaS alate pratiti što treba učiniti.

kupon za web hosting

Tražite mnogo na hostingu SaaS?
Naš čitatelj SiteGround – ocijenjen kao broj 1 – nudi brze poslužitelje, besplatne sigurnosne kopije i izvrsnu tehničku podršku. Spremite do 67% na ovim popularnim planovima pomoću ove ekskluzivne veze s popustom
.

Prednosti za programere

Odjeljak SaaS na web mjestu Oracle Odjeljak SaaS na Oracleovoj web stranici

Prednosti za programere i razvoj tvrtke uključuju:

 • Predvidiv tok prihoda
 • Kompatibilnost i ovisnost
 • Pregrada za nisku prodaju
 • Nema više verzija
 • Ažuriranja u jednoj točki, ciklus izdanja
 • Nema nadogradnje i jednog poslužitelja
 • Niski granični troškovi po kupcu
 • Pretplate na SaaS vrlo su skalabilne

Kompatibilnost i ovisnost

Budući da programeri mogu ciljati web standarde, ne moraju se brinuti o kompatibilnosti klijentskog OS-a.

Zbog toga što softver živi na jednom mjestu, to je lakše upravljati ovisnostima. Sve komponente aplikacije upravlja davatelj.

Nema potrebe za ugradnjom – niska prodajna barijera

Nema klijentskog softvera za instaliranje. Aplikacija se koristi putem web preglednika. Neke aplikacije ionako čine verzije za radne površine. Ne baviti se ugradnjom je određeno ušteda vremena i stresa.

Budući da se nema što instalirati, kupci su spremniji isprobati SaaS aplikacije. Mnogi programeri nude probno razdoblje kako bi potencijalni klijenti mogli vidjeti kako dobro aplikacija funkcionira prije nego što se obavežu.

Prihod SaaS

Glavna prednost SaaS-a jest u tome što dobavljači imaju predvidivi tok prihoda. Kupci kupuju mjesečni ili godišnji ugovor i ako žele nastaviti koristiti softver, moraju ga platiti. Oni ne mogu zadržati stariju verziju kao kod Microsoftovog ureda.

To je jedan od razloga što je Microsoft prebacio vlastiti poslovni model tvrtke Office u oblak sa sustavom Office 365.

Višestruka korisnička podrška

Dobavljači moraju samo istisnuti svoj softver na jedan poslužitelj. Nije važno koji operativni sustav klijent koristi. Davatelji SaaS-a mogu podržavati Windows, Mac, Linux i mobilne uređaje jednostavno pisanjem web aplikacija koje odgovaraju standardima.

Nema nadogradnji i jedan poslužitelj

Sa samo jednom aplikacijom na poslužitelju nema nadogradnje klijenta. Samo istisnite najnoviju verziju na proizvodni poslužitelj, a korisnici će je imati kad se prijave.

Postoji samo jedan poslužitelj koji se implementira pojednostavljuje upravljanje implementacijama. Ako je vaša aplikacija popularna, možda će vam trebati više poslužitelja s uravnoteženim opterećenjem i CDN da biste upravljali prometom. Manje aplikacije mogu učiniti jednostavnijim implementacijama.

Niski granični troškovi

S središnjim poslužiteljem i bez nadogradnje klijenta, granični trošak za korisnika je minimalan.

niski granični troškovi svakog kupca i relativna lakoća kretanja između jedne vrste plana i druge. To čini “freemium” poslovni model održivim. Pomaže rast podstanara smanjuje rizik kupnje.

Problemi sa SaaS-om

Problemi i nedostaci softvera

Ma koliko SaaS bio velik, nije bez nedostataka.

 • Pitanja sigurnosti
 • Pitanja o privatnosti
 • Nema fizičke kopije
 • Nužnost upravljanja poslužiteljem.
 • Do izostanaka može doći
 • Problemi s izvedbom

Budući da se podaci kupaca redovito prenose putem interneta i pohranjuju od strane razvojnog tima, sigurnost je izuzetno važna.

Privatnost i sigurnost SaaS-a

Neki ljudi imaju temeljnih problema s upravljanjem podacima i računanjem trećih strana – ili zbog toga posebni pravni zahtjevi (uobičajeno za rad u saveznoj vladi Sjedinjenih Država) ili zbog filozofskih razloga.

Nema fizičke kopije

Budući da se čitava aplikacija nalazi na poslužitelju, ne postoji fizička kopija programa za instaliranje. Za neke ljude to je značajka. U drugim situacijama ovo može biti nedostatak. Zbog toga nemate fizičku kopiju softvera oslanjajući se na trajnu održivost tvrtke i stalna im podrška proizvoda.

Neke popularne SaaS aplikacije nude desktop klijente za one koji ih žele.

Upravljanje poslužiteljem

Druga velika briga je potreba za upravljanjem poslužiteljima. Desktop aplikacije i dalje mogu funkcionirati, ali web aplikacije se ne mogu koristiti ako nema prekidača na poslužitelju. Izostanak se može dogoditi kada se neko poduzeće maksimalno potrudi da ih izbjegne.

Zabrinutosti u vezi s performansama

Pristupanje softveru putem interneta iz udaljenog podatkovnog centra izaziva probleme s performansama u usporedbi s softverom na lokalnom računalu. Ako postoji usko grlo na poslužitelju ili internetskoj vezi između korisnika i aplikacije, to može izazvati sporo vrijeme reakcije.

Ponekad vaši poslužitelji mogu imati prekide. Ako se vaš poslužitelj pokvari, kupci ne mogu pristupiti vašoj aplikaciji.

Hosting za SaaS aplikacije

Za programere SaaS aplikacija, upravljanje hostingom i poslužiteljem potreban za održavanje skoro 100% produženog vremena je presudan dio poslovnog i IT planiranja.

Upravljani SaaS hosting

Mnogi – možda i većina – programeri softvera kao servisnih aplikacija ne pokreću izravno i ne upravljaju vlastitim poslužiteljima. To se posebno odnosi na pokretanje tvrtki SaaS, za koje kapitalno ulaganje jednostavno nema smisla.

Umjesto toga, oni se oslanjaju na skalabilne, temeljene na oblaku, uspjeli ugostiti planove, postajući i sami potrošači „Infrastrukture kao usluge“.

To im omogućuje da se usredotoče na svoje osnovno poslovanje, a hosting i poslužitelj prepuštaju poslužitelju stručnjaci posvećeni pružanju izvrsne usluge.

VPS je kralj

To je razlog zašto Virtualni privatni poslužitelji (VPS) planovi su preferirani izbor za rješenja za hosting SaaS. VPS planovi daju vam puno više sredstava nego što vam je dodijeljeno u zajedničkim hosting planovima.

Iako mnogi zajednički hosting uključuje neograničenu propusnost i prostor na disku, tvrtke ipak će ograničiti vašu upotrebu tih resursa na one male web stranice.

To je zato što resurse dijelite s drugim računima na istom poslužitelju i stoga zauzimate njihove resurse ako ste previše koristili. To čini dijeljene planove neprikladnim ili SaaS aplikacijama.

Upravljanje VPS poslužiteljima

VPS se, za razliku od namjenskih poslužitelja, obično u potpunosti upravlja. To znači da možete imati mnogo toga prednosti namjenskog poslužitelja bez potrebe za brigom oko upravljanja poslužiteljem.

Ali s VPS planovima i dalje obično imate root pristup vašem poslužitelju. To znači da možete preuzeti kontrolu nad poslužiteljem i resursima ako to želite.

VPS-ovi su često vrlo skalabilni. To znači brzo možete dodati više resursa na svoj hosting račun kada osjetite više prometa ili se vaša aplikacija širi.

Što tražiti u hostelu SaaS

Live Chat putem Bluehosta Live Chat putem Bluehosta
.

Upravljani cloud hosting može se pronaći od gotovo bilo kojeg pružatelja web hosting usluga.

Jedna od najvažnijih stvari koju želite potražiti su visoki sporazumi o ugovoru o ugovoru ili ugovori o razini usluge.

Oni će vam reći kakvo produženje rada može vam jamčiti u svojim VPS planovima.

SaaS Uptime

Budući da SaaS aplikacije žive na mreži, svaka minuta mirovanja može imati velike troškove za vaše poslovanje. Možeš naći neke hosting tvrtke koje nude 100% produženja. Čak puta 99,98% prilično su pristojni.

Korisnička podrška

Također ćete htjeti pronaći tvrtku koja ima jak tim za korisničku podršku. Ako sa vašim okruženjem hostinga nešto ne ide, problem morate riješiti što je prije moguće.

Jedva minimalni brzi odgovori na karte za podršku poslane s vaše upravljačke ploče. Još je bolje 24/7 podrška uživo u telefonu ili vam je dodijeljen posvećeni član podrške.

Isto tako, osigurajte da vam vaš pružatelj usluga hostinga omogućuje redovite izrade sigurnosnih kopija i da se možete lako vratiti od tih sigurnosnih kopija što je brže moguće..

Za i protiv SaaS-a

Za i protiv SAAS-a

Prije nego što skoknemo do naša tri pobjednika u smislu pružatelja usluga najboljeg hostinga, evo i posljednjeg sažetka prednosti i nedostataka SaaS hostinga.

prozodija

 • U tijeku je tok prihoda
 • Minimalni trošak po korisniku
 • Jednostavni IT zahtjevi
 • Nema potrebe za nadogradnjom
 • Jednostavno za konfiguriranje
 • Jednostavan za podršku udaljenim korisnicima

kontra

 • Potencijalni sigurnosni rizici
 • Rukovanje podacima
 • Nema fizičke kopije softvera
 • Neuspjeh znači ne pristup aplikaciji

Najbolji domaćini SaaS-a

Najbolji domaćini SAAS-a

Evo nekoliko najboljih hosting hostinga za one koji žele ugostiti SaaS aplikacije. Svi su notorni pouzdane marke, pa ste u dobrim rukama.

SiteGround

Usporedite SiteGround SaaS Hosting mjesta za SaaS

Naš najbolji izbor za SaaS cloud hosting je SiteGround. Njihovi VPS poslužitelji u oblaku temelje se na super brzoj SSD arhitekturi
to je za vas potpuno konfigurirano i upravljano.

Također svakodnevno izvršavaju automatske sigurnosne kopije vašeg računa kako bi zaštitili aplikacije.

Možete sami odabrati iz pet podataka centara, dodajući CDN na svoj račun radi povećane brzine učitavanja.

Njihov tim za podršku još je jedan dobar razlog da razmotre SiteGround. Nema vremena zadržavanja na telefonu i chatu uživo i odgovora na ulaznice za podršku za manje od 10 minuta.

Hostgator

Usporedi HostGator SaaS Hostgator
hosting za SaaS

Za jeftinije VPS planove od SiteGround-a, pogledajte Hostgator. Omogućuju potpuni pristup korijenu i trenutno skaliranje resursa jednim klikom.

Njihovi planovi također uključuju snažan instalacijski program skripte koji vam omogućuje instalaciju prilagođenih skripti ili aplikacija.

Iako pružaju samo tjedne sigurnosne kopije, a ne svakodnevno kao što radi SiteGround.

Iako vam HostGator daje napredna pouzdanost mreže s viškom snage i nekoliko davatelja propusnih širina.

Tekuća mreža

Usporedite LiquidWeb SaaS Tekući web hosting za SaaS

Za 100% jamstvo produženog vremena trebamo dati Tekući web mjesto na popisu našeg pobjednika.

Platit ćete malo više za njihove VPS planove visokih performansi
.

Ali za to dobivate ogromnu količinu prostora na disku i propusnost, kao i sigurnost nula zastoja.

Poslužitelji se u potpunosti upravljaju i uključuju DDoS zaštita od napada, napredna sigurnost i integrirani vatrozid.

Dobivate i potpuni korijenski pristup i kontrolu cPanela.

Ostale značajke u tehnologijama

 • CGI pristup
 • Podcast
 • ownCloud
 • PaaS
 • Lučki radnik
 • OpenStack
 • Ajax
 • kovrča
 • ImageMagick
 • FFmpeg
 • LAMP
 • Memcached

ponude za web hosting

Tražite ozbiljno gostovanje u SaaS-u?
Visoko performanse hostinga tekućeg weba pruža trenutnu skalabilnost i 100% produženje rada. Poznati su po svojoj vrhunskoj tehničkoj podršci. Koristite ovu vezu za popust
uštedjeti do 50% na njihovim VPS planovima.

Česta pitanja o SAAS-u

 • Što je pružatelj SaaS treće strane?

  SaaS označava Softver kao poslužitelj. To je poslovni model u kojem plaćate za softver, kao što je aplikacija za bloganje, a davatelj tog softvera održava softver za vas.

  Softver se može u nekim slučajevima dobiti besplatno, a dostupan je i opcija troška.

  Jedan od najpopularnijih dobavljača SaaS-a danas je WordPress. Možete besplatno smjestiti svoj blog ili čak čitavu web stranicu na web mjestu WordPress. Za dodatni trošak, možete koristiti čak i svoju domenu.

 • Koja su ograničenja upotreba SaaS-a, a ne samo hostinga??

  U većini slučajeva pružatelji SaaS-a nude manje mogućnosti prilagođavanja i dodataka za razliku od alternativa.

  Uz to, ako koristite web hosting plan za svoju web stranicu i SaaS za svoj blog ili neku drugu značajku, posjetitelji će morati napustiti web mjesto kako bi pristupili toj značajci.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map