Najbolji Tekkit hosting hosting: tko je najbolji za vašu web lokaciju? [Ažurirano: 2020]

Usporedite Tekkit Server Hosting

Za igrače koji žele upotrebljavati Tekkit modove sa Minecraftom, posjedovanje vlastitog poslužitelja za igre je luksuz. Nije idealan svaki pružatelj usluga hostinga, stoga pročitajte naše preporuke.


Ako tražite poslužitelj za pokretanje Minecraft i Tekkit, trebat će vam privatno okruženje s puno RAM-a. Platit ćete premiju za specijaliziranog domaćina. Jeftinije je koristiti domaćin opće namjene. Imajte na umu, iako ćete morati osigurati vlastitu tehničku stručnost kako bi sve radilo bez problema.

Kasnije ćemo objaviti najbolje mogućnosti hostinga u ovom postu, ali evo preglednog pregleda najboljih 5 domaćina za Tekkit poslužitelje:

 1. LiquidWeb
 2. 1&1 IONOS
 3. Namjenska rješenja
 4. Contabo
 5. Sharktech

Kako smo izabrali najbolje domaćine za Tekkit Server Hosting?

Pregledali smo više od 1.500 hosting planova i odabrali one koji ispunjavaju sve tehničke zahtjeve za pokretanje Tekkit poslužitelja. Zatim smo ušli u uži izbor domaćina koji nude VPS ili namjenski hosting s velikim količinama RAM-a.

Za posljednji rez, konzultirali smo našu bazu podataka stvarnih korisničkih pregleda, koja se sastoji od više od milijun riječi neovisnih pregleda kupaca kako bismo zaokružili 10 najboljih računala za Tekkit hosting hosting.

Što je Tekkit server hosting?

Temeljen na popularnom Bukkit skupu alata, Tekkit je zbirka modula („modova“) i alata za igrače popularne 8-bitne zanatske i avanturističke igre Minecraft.

O Tekkitu

Nisu svi koji kupuju hosting traže pokretanje male tvrtke ili stvaranje bloga. Za ljubitelje igre Minecraft, kupovina hosting paketa omogućuje im stvaranje i dijeljenje verzije igre temeljene na poslužitelju s prijateljima i drugim ljudima širom svijeta. Ovi su poslužitelji često modificirani (“modded”) s prilagođenim sadržajem i kodom koji igri i njenim virtualnim okruženjima dodaju značajke i funkcionalnosti. Jedan vrlo popularan mod poslužitelja je Tekkit Server, izgrađen na Technic Pack platformi.

Tekkit Server temelji se na Bukkit modulu, odnosno mod. Ovaj skup poboljšanja i dodataka za Minecraft jedan je od najpopularnijih hardcore igrača ove igre, a Tekkit Server osmišljen je kako za kompatibilnost s postojećim Bukkit modovima, tako i za značajno proširivanje njihovih mogućnosti. Moduli Tekkit servera uključuju poboljšane elemente igranja (npr. Raketne brodove, istraživanje svemira, tvornička i interdimenzionalna putovanja) i dodatni sadržaj (nove vrste blokova, alata, odjeće itd.).

Tekkit Server koji je razvio u Minecraft fanovoj zajednici dostupan je kao besplatni i open-source download izravno s Technic Platform-a. Veliki izbor pružatelja usluga hostinga prilagođenih igračima (mnogi fokusirani isključivo na Minecraft poslužitelje) nude Tekkit kao dio svojih paketa i na zahtjev će ga dodati postojećim paketima.

Značajke Tekkit poslužitelja

Tekkit je mod izgrađen na Technic Pack-u, što je izrazito modificirana verzija igre s vlastitim Java datotekama koje Minecraft-u omogućuju znatno proširiviju značajki. Technic Pack Platform može se dodatno poboljšati sadržajem koji koristi novi programski sloj koji nudi Technic. To znači da su uvedene nove mehanike igranja koje znatno poboljšavaju korisničko iskustvo!

Tekkit sam po sebi je zapravo samo jedan od mnogih “paketa” koji se mogu priključiti na Technic platformu. Klijent Technic Platform (a ne poslužitelj) može se preuzeti za bilo koji operativni sustav i instalira “Launcher” koji omogućuje igraču da odabere koji “Pack” ima okus igre koji bi željeli igrati. Na primjer, evo nekih glavnih službenih paketa:

 • Tekkit – Paket koji je sve započeo, Tekkit dodaje raznovrsne elemente igranja usredotočene na stvarne inženjerske principe. To uključuje energetske sustave, alate za automatizaciju, dimenzionalna vrata i nove metode transporta. S fokusom na izgradnju automatizirane proizvodnje resursa, igrači mogu postaviti automatizirane mine, ali trebaju uzeti u obzir skladištenje, energiju i toplinu motora. Manja poboljšanja igranja uključuju “Treecapitator” koji razdvaja stablo prilikom rezanja postolja, a neki moduli čak omogućuju pisanje računalnog koda unutar same igre za kontrolu imovine virtualnog svijeta.
 • Hexxit – tamo gdje je Tekkit nadahnut principima inženjeringa, Hexxit je nadahnut magičnim konceptima koje su pokrenule stare kampanje Dungeons and Dragons. Igrač je u mogućnosti pretvoriti u različita stvorenja pronađena u igri, učiti čarolije, kuhati napitke i istraživati ​​tamne tamnice, uzdižuće se špijune i istrošene ruševine u potrazi za artefaktima kako bi poboljšali svoje čarolije..
 • Voltz – Tamo gdje je Tekkit imao široki pristup dodavanju inženjerskih principa igri, Voltz se fokusira isključivo na pravilno modeliranje električne energije. Izrađene su različite implementacije električne energije i za Tekkit i za osnovni Technic, ali Voltz je pojednostavio obje u standardni API koji se mogu proširiti dodatnim modovima.
 • Napad B-tima – uz veliko nadahnuće iz filmova i literature o kampiranju, B-Team modpack dodaje razne zabavne elemente igranja, koji uključuju paleontologiju (pronalazak fosila) za kloniranje dinosaura, izgradnju bojnih robota i izgradnju svemirskog broda za putovanje na Mjesec i Mars , Uz to, uvedeni su novi biomi s naglaskom na tropsko okruženje i gigantska stabla koja se mogu pretvoriti u utvrde.

Postoji još stotina više paketa kreiranih od strane korisnika, s mnoštvom novih dodataka igrivosti. Neki simuliraju da se nađu na pustinjskom planetu, drugi povećavaju poteškoće u igri dodavanjem izuzetno zahtjevnih neprijatelja. Složenost i opseg dostupnog igranja izuzetno su složeni pa će mnogi igrači koji uživaju u igri odlučiti igrati u Technic-pack svijetu. Sam poslužitelj radi na Javi i radi preko TCP-a i UDP-a, često s otvorenim namjenskim ulazima i ponekad sigurnom utičnicom.

Technic (zasnovan na Bukkitu) dodaje nekoliko dodatnih slojeva za širenje sadržaja između igrača, bilo putem izravnog računala ili namjenskog poslužitelja. Često će poslužitelji imati unaprijed postavljen kapacitet tako da mreža ne bude preopterećena zahtjevima. Obično ovaj kapacitet živi u rasponu od nekoliko stotina igrača maksimalno, s tipičnim svjetovima za rukovanje između 10 i 100 igrača. Ovaj iznos ovisi o diskreciji administratora poslužitelja, a temelji se na tome koji stil igre je željan.

Instalacija i hosting

Postoje dvije glavne opcije za hosting vlastitog poslužitelja. Jedno je kupiti namjenski stroj od pružatelja specijalnih usluga, a drugo je ili postaviti poslužitelj na lokalni stroj ili kupiti vrijeme na virtualnom privatnom poslužitelju.

Kod pružatelja specijalnih usluga, konfiguracija i podrška često dolaze izravno od davatelja usluga. Za postavljanje na virtualni privatni poslužitelj gotovo će se sva konfiguracija trebati izvršiti ručno. Najveći izazov da sami postavite poslužitelj jest osigurati da će mrežna sigurnost omogućiti besplatnu razmjenu podataka preko posebnih portova i preko utičnica..

Ako postavljate vlastiti poslužitelj, budite spremni za uklanjanje pogrešaka u mreži svog domaćina. Ovisno o pružatelju usluga hostinga kojeg ste odabrali, možda ćete morati ručno prilagoditi svoju instalaciju Minecraft kako biste iskoristili sva zvona i zviždaljke dostupne na Tekkit Serveru.

Davatelji koji se fokusiraju na Minecraft često Tekkit Server pakiraju s nekoliko drugih modnih paketa, svjetova i drugog sadržaja. Vaše mogućnosti hostinga također će vjerojatno uključivati ​​čvrsto ograničenje broja igrača koji istovremeno mogu koristiti poslužitelj. Najnovije informacije o kompatibilnosti i performansama potražite kod svog davatelja usluga.

Ostale značajke u igrama

 • Ceh
 • Minecraft

Tekkit Server Često postavljana pitanja

 • Imaju li svi paketi jednaku podršku za postavljanje poslužitelja igara?

  Ne, sve komponente uključene u modpack moraju se testirati na umnožavanje mreže i imat će različite zahtjeve. Mnoge poruke osnovne mreže ostat će iste, ali za dobivanje prilagođenog sadržaja za prijenos treba vremena da se to shvati. Svi su službeni modpakti ekstenzivno osmišljeni, a većina modpakova općenito omogućuje izravno gostovanje klijenta do klijenta. Međutim, za namjenske poslužitelje na nejasnim modpakovima trebat će mnogo više dodatnog rada.

 • Mogu li unovčiti svoj poslužitelj igara?

  Da, ali samo pod uvjetima koje programer, Mojang, dopušta. Ovaj ugovor o usluzi podložan je promjenama s novijim izdanjima Minecrafta. Prije punjenja novca, obavezno istražite trenutno stanje ovog sporazuma.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map