Najbolji telefonski telefon za podršku: tko je najbolji za vašu web lokaciju? [Ažurirano: 2020]

Usporedite telefonsku podršku za web-hosting

Postoje slučajevi u kojima je poželjna stručna podrška putem telefona. Na primjer, ako želite personalizirane preporuke za povećanje brzine i performansi web lokacije ili vam je potreban savjet o prelasku na novu verziju PHP-a.


Prilikom odabira web domaćina s telefonskom podrškom prvo razmislite o potrebnoj razini stručnosti i vlastitoj razini znanja. Provjerite koliko je sati domaćin dostupan i koje je prosječno vrijeme čekanja.

Prije smo razgovarali o najboljem hosting telefonu. Ali ako vam se žuri, evo naših 5 najboljih domaćina za podršku putem telefona:

 1. SiteGround
  – Izvrsna podrška, brzi serveri, napredna sigurnost
 2. Bluehost
 3. A2 hosting
 4. InMotion hosting
 5. WP motor

Kako smo izabrali najbolje web hostove za telefonsku podršku?

Procijenili smo stotine mrežnih domaćina i uspoređivali naša otkrića s velikom bazom podataka od tisuća korisničkih pregleda. Odabrali smo domaćine koji koriste infrastrukturu svjetske klase i pružaju veliku brzinu i performanse.

Također smo tražili visoku produktivnost i naprednu sigurnost. Zatim smo ih pregledali na temelju stručnosti tehničkog osoblja, kvalitete njihovih sustava korisničke podrške, vremena reagiranja i stope zadovoljstva kupaca.

Hosting za telefonsku podršku

Hosting za telefonsku podršku

Što ćete naučiti

Iako se može činiti jednostavnim, telefonska podrška može biti ili bešavna ili prilično bolna iskustva. To uvelike ovisi o hosting pružatelju s kojim se bavite. Na ovoj ćete stranici saznati kako možete izbjeći strašna iskustva na telefonu, štedeći vam i vrijeme i novac.

Do kraja ovog djela nadamo se da ćete moći razlikovati dobro od lošeg i ružnoga.

Vrste telefonske podrške

Koje vrste tehničke podrške nude web domaćini?

Kada je u pitanju tehnička podrška, sustavi prodaje karata mogu biti spor i nezgrapan način za rješavanje problema.

Telefonska podrška vam omogućuje potražiti pomoć u stvarnom vremenu.

Kada usporedite pružatelje usluga i planove web hostinga, pronaći ćete širok raspon mogućnosti podrške.

Ako je podrška uključena u vaš hosting plan (nije uvijek), možda će vam se ponuditi jedan ili više od sljedećih pet sljedećih mehanizama:

 1. Pristup bazi znanja
 2. Sustav ulaznica
 3. Live Chat
 4. Podrška putem e-pošte
 5. Telefonska podrška

Pristup bazi znanja

Baza znanja o mjestu

Baza znanja Sitegrounda.

Baza znanja u osnovi je mrežna tekstualna dokumentacija ili korisnički vodič. Neki se KB sustavi wikificiraju (mogu ih uređivati ​​korisnici) ili dopuštaju komentare. Neke baze znanja poboljšane su videozapisima, vodičima i odjeljcima s FAQ-om.

Sustav ulaznica

Sustav prodaje karata je program za praćenje grešaka u vezi s pitanjima korisničke podrške. Kupci predaju probleme zvane “ulaznice”, a zatim ih rješava tim za usluge kupcima.

Malo je slično slanje žalbi na kontakt adresu, ali organiziraniji. Također možete pratiti status svoje karte, što je jako korisno ako ste nestrpljivi.

Live Chat

Chat uživo vam omogućuje IM (trenutnu poruku) s pomoćnim osobljem. Nudi brojne prednosti telefonske podrške, bez potrebe za čekanjem na telefonu.

S druge strane, nije lako upisati svoje probleme. Ponekad je ljudski glas jedino što će dovršiti posao.

Podrška putem e-pošte

Slično kao u sustavu karata, dužni ste poslati pisani upit pružatelju usluga hostinga. Često ti može biti potrebno ispuniti unaprijed strukturirani obrazac, da biste olakšali posao agentima kad vas kontaktiraju kako biste pronašli rješenje.

Telefonska podrška

Telefonska podrška upravo je to – broj koji biste trebali nazvati i osoba s kojom možete razgovarati kada imate problema sa svojim web lokacijama. Međutim, agenti za podršku telefonima često se mogu nalaziti u inozemstvu te vam omogućuju najbolju vezu tijekom poziva.

Kad su ulaznice prespori, a baza znanja ne pokriva vašu točnu situaciju, a operater Live Chat jednostavno ne shvata u čemu je problem, ponekad jednostavno moraju raditi stvari staromodno: nazvati nekoga telefonom.

Kako se telefonska podrška uspoređuje s drugim vrstama podrške za web hosting?

Da, telefonska podrška smatra se staromodnom, ali ponekad zaista ima svoje prednosti.

Ti se perksi pojavljuju ako ih uspoređujete sa nekoliko primjera kao što su live chat i podrška za prodaju ulaznica.

Pogledajmo:

Podrška za prodaju ulaznicaLive ChatTelefonska podrška
UbrzatiPolako, često daniBrzo, kada su dostupni agentiGotovo trenutno, ovisno o domaćinu
ekspertizaAko problem nije označen visoko, vjerojatno ćete imati agenta all-in-oneSlično kao i s ulaznicama, ako problem nije ozbiljan, i generalni agent će vam pomoćiPonekad vanjski agenti nisu baš kompetentni, ali možete barem zatražiti nekog drugog
PouzdanostnizakDobroDobro
Potreban je detaljminimalanminimalanminimalan

Česti problemi s telefonskom podrškom

Česti problemi s podrškom za web hosting hosting

Naravno, ono što možete očekivati ​​od telefonske podrške ovisit će o davatelju usluga hostinga.

Vrhunski, premium hosting pružatelji mogu imati dobro obučene predstavnike koji govore engleski jezik koji rade puno radno vrijeme za hosting tvrtku i znaju što se događa i kako to popraviti.

Čak i mnogi domaćini većih popusta mogu priuštiti pozivne centre u zemlji i dobro plaćene operatore.

Što se događa kada web domaćini naručuju pozivne centre?

Ali to nije uvijek slučaj. Mnogi pružatelji usluga hostinga štede novac outsourcingom operacija svog call centra.

To ponekad uspije, ali to često povratne vatre.

Autorizirani pozivni centri nisu posvećeni jednoj tvrtki i korisničkoj bazi, već daju ugovor s većim brojem različitih tvrtki.

Neka uobičajena pitanja mogu nastati zbog:

 • Loše jezične vještine agenta
 • Slaba ili naporna telefonska linija
 • Neodređena količina buke u pozadini
 • Nedostatak tehničkog znanja
 • Neobrazovani agenti
 • Nepažljivo upravljanje
 • Nema dovoljno agenata

Osoba s kojom razgovarate o vašem web hosting planu možda je upravo odgovarala na pitanja o jamstvu za automobil, rješavala pritužbu zbog pokvarenog mobitela ili otpremila kamion na mjesto nesreće..

Nedostatak specijalističkog znanja

To može značiti da ponekad operateri pozivnog centra jednostavno ne znam dovoljno, ili imate dovoljno ovlasti da riješite svoj problem. To se posebno odnosi na probleme sa kojima većina ljudi zove telefonsku podršku.

Najčešće neobični problemi s poslužiteljem koji nisu u zidu nisu obuhvaćeni FAQ-om ili bazom znanja.

Poteškoća s rješavanjem tehničkih problema s hostingom putem telefona

Telefonska podrška u ovom je slučaju savršeno u redu ako je došlo do problema u naplati ili ste zaboravili lozinku računa.

Ali kako vam mogu pomoći ako je vaša web stranica tajanstveno nedostupna pet minuta svaki dan u 16 sati? Što će učiniti ako jedan pojedinačni Apacheov proces spontano izgara na učestaloj, ali neredovitoj osnovi?

Ono što će oni učiniti je da podnesu kartu i pravi tim za tehničku podršku javit će vam se. (A mogli ste i sami.)

Nedostatak dostupnosti

Drugi problem s telefonskom podrškom je da možda neće biti dostupan kada vam zatreba. Neki pružatelji usluga hostinga imaju 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu sate za podršku telefonom. Ostali imaju ograničeno radno vrijeme, što možda neće biti ni u vašoj vremenskoj zoni.

Postoje i ograničenja za podršku telefonom. Neki pružatelji usluga naplaćuju minutu ili nude ograničeno vrijeme vremena za korištenje telefonske podrške.

Velika telefonska podrška postoji

Problemi s telefonskom podrškom su česti, ali na raspolaganju je puno zaista sjajne telefonske podrške.

Pročitajte recenzije kupaca različitih hosting kompanija i vidjet ćete da ih ima mnogo izvrsna i prijateljska telefonska podrška.

Ponekad je to nešto s vašim računom. U drugim slučajevima, postoje ugovori o razini usluge (SLA) koji možete kupiti, a koji nude telefonsku podršku zajedno s drugim opcijama podrške.

Kupci preprodavača

Ako ste prodavač hostinga, možda imate tehničku podršku za svoj račun. Neki preprodavači pružaju vam mogućnost da svojim kupcima nude podršku putem telefona (uz cijenu koju ćete možda prenijeti svojim klijentima).

To ne samo da uklanja dodatne troškove za vas kao domaćina preprodavača, već štedi vrijeme. Nadalje, ako domaćin za prodaju ima kvalitetnu telefonsku podršku, od vas će imati koristi i ti.

Premium paketi podrške

Uz to, telefonska podrška može biti standardno uključivanje u odabrani osnovni hosting plan. Kako dobiti bolju uslugu? Vrijedno je paziti dodaci za premium potporu. Iako su skupe, ove opcije često imaju zajamčena vremena odziva od strane stručnih internih timova.

Možete dobiti nešto između 1 sat do 6 sati zajamčenog vremena odziva, ugovorom. Ako domaćin to ne ispuni, imate gornju ruku.

Savjeti prilagođeni osobama

Savjeti prilagođeni osobama
Ponekad standardni chat uživo ima iritantan red.

Mislili da ne može biti bolje od zajamčenih vremena odziva i ugovorne obveze odgovora? Pa može. Neki domaćini čak i nude prilagođena podrška sa njihovim vrhunskim hosting planovima. To uključuje potpuno prilagođene savjete i podršku stručnjaka, bilo da se radi o telefonu, e-pošti ili chatu uživo.

Izuzetno je korisna značajka za sofisticiranije tvrtke u kojima stvari često mogu poći po zlu.

Kako mogu pronaći web domaćina s velikom telefonskom podrškom?

Ako vam je telefonska podrška važna značajka, prilikom kupnje paketa provjerite je li uključena u vaš račun računa.

Domaćini s najboljom podrškom obično prikazuju svoj telefonski broj istaknuto u zaglavlju svoje web stranice.

Transparentnost obično ovdje igra i vitalnu ulogu. Ako je tvrtka previše tajna sa svojim kontaktnim podacima, obično postoji nedostatak. Većina tvrtki s telefonskom podrškom su transparentne.

Sati operacije

Provjerite i sate rada tvrtke domaćina.

Ako vodite web tvrtku kao hobi ili sporedni projekt, a trebate nazvati telefonsku podršku u večernjim satima ili vikendima, pobrinite se da vam hosting kompanija to omogući..

Ako prihodi vašeg poslovanja u velikoj mjeri ovise o neometanom web mjestu, snažno vam predlažemo uključite se za fleksibilnu telefonsku podršku. Na taj način možete spriječiti ogroman gubitak profita, kao i opće stanke.

Prevencija problema

Na kraju, imajte na umu da iako je lijepo tamo imati podršku ako vam je potrebna, kupnja visokokvalitetnog plana hostinga automatski će spriječiti mnoštvo problema za koje je potrebna podrška. Preporučujem pronalaženje potencijalnih paketa koji sadrže sve što je potrebno vašem web mjestu i uspoređivanje podrške nakon toga.

U smislu sprečavanja neočekivanih i neugodnih problema koji uzrokuju velike poremećaje, ponekad je vrijedi ići za gornjim planom.

Najbolji domaćini s telefonskom podrškom

3 najbolja domaćina s telefonskom podrškom

Dakle, koji hosting pružatelji usluga su najbolji kada je riječ o biranju znamenki? Odabrao sam tri kao i obično, s nekoliko uspona i padova.

Sami odlučite koji vam najviše odgovara. Više informacija potražite na njihovim pojedinačnim stranicama za pregled.

U pokretu

InMotion hosting
Telefonska podrška s InMotion hostingom.

Ako postoji jedna stvar po kojoj je InMotion hosting poznat, to je osoblje u njihovom timu za korisničku podršku. Postoji više načina dobivanja podrške 24 sata dnevno. To uključuje ne samo telefonsku podršku, već i live chat podršku i podršku putem e-pošte.

Uz to, InMotion Hosting ima nevjerojatno detaljnu bazu znanja. Osim podrške, InMotion hosting nudi visoko skalabilni poslužitelji i planovi, sve sa ugrađenim slobodnim SSD diskovnim prostorom za maksimalnu brzinu. Kao dodatni bonus možete iskoristiti njihove ponuda besplatne domene kupnjom hosting paketa na rok od 12 ili 24 mjeseca.

SiteGround

Hosting na web mjestu
Telefonska podrška sa Sitegroundom.

Ako tražite upravljani hosting, ali i sjajnu telefonsku podršku koja je na raspolaganju 24 sata dnevno, web mjesto bi trebalo razmotriti. Svi planovi oblaka i namjenskih poslužitelja u potpunosti se upravljaju, što znači da se većina problema vodi prije nego što čak trebate kontaktirati podršku.

SiteGround je jedan od rijetkih domaćina koji nudi tehničku podršku ne samo engleskog, nego i španjolskog. Svaki hosting plan dolazi s a 99,9% produženog jamstva. Konačno, oni imaju posebne planove kreirane za WordPress hosting koji nudi nekoliko prednosti brzine i praktičnosti web stranice.

A2 hosting

A2 hosting
Telefonska podrška s A2 hostingom.

Konačno, ako tražite domaćinu najpovoljnije usluge, A2 hosting je još uvijek solidan pružatelj usluga koji nudi 24/7 telefonsku podršku. Nude širok izbor planova, uključujući zajednički hosting, VPS hosting, polu-namjenski hosting poslužitelja i namjenske poslužitelje. Osim cijene, A2 hosting razlikuje se fokusirajući se isključivo na brzinu stranice i smanjujući vrijeme učitavanja vaše web stranice.

Maksimalna učinkovitost

Svaki je poslužitelj konfiguriran za postizanje maksimalne razine performansi za popularne okvire web stranica poput WordPress, Joomla, Drupal i još mnogo toga. Svaki hosting paket također nudi puno slobodnog prostora za SSD prostor za pohranu i podržava više opcija za izradu web stranica.

Za i protiv telefonske podrške

Za i protiv

Kao sažetak, procijenimo prednosti i nedostatke upotrebe telefonske podrške. Iako možda zvuči glupo da ima nedostatke podrške za telefon, postoji nekoliko onih koje ne biste nužno smislili.

Pros:

 • To može biti lakše objasniti pitanja.
 • Možete dobiti odgovor brzo, često odmah.
 • Pričate s “pravom” osobom, a ne s ekranom.

Cons:

 • Nije uvijek trenutačno – dok su brži od većine karata, vrijeme odziva na telefonske pozive može biti sporije od live chat-a.
 • Nije uvijek dostupno – Neki domaćini nude 24/7 telefonska podrška, ali većina ne.
 • Može biti unutra različite vremenske zone – Neki domaćini nude telefonsku podršku tijekom radnog vremena, koja se možda ne poklapa s vašom.

Ostale značajke u podršci

 • Garancija na vrijeme

kupon za web hosting

Tražite mnogo o hostingu za telefonsku podršku?
A2 hosting je postigao # 1 u našim nedavnim brzinskim testovima i pružaju izvrsnu telefonsku podršku. Trenutno možete spremiti do 50% na njihovim planovima. Koristite ovu posebnu vezu za popust
da se dogovori.

Često postavljana telefonska podrška

 • Što je telefonska podrška?

  Telefonska podrška znači da vaša web hosting tvrtka ima tim za podršku koji je dostupan putem telefonskog poziva, spreman i sposoban da vam pomogne na telefonu u slučaju bilo kakvih problema u vezi s vašim web hosting računom.

 • Daju li većina web hosting tvrtki telefonsku podršku?

  Telefonska podrška, iako je uobičajena u drugim industrijama, nije zajamčena značajka za sve hosting tvrtke. Mnoge web hosting tvrtke uštedeće novac nudeći alternativne oblike tehničke podrške za svoje kupce umjesto telefonske podrške, pretpostavljajući da su njihovi kupci tehnički skloniji i spremni samostalno riješiti bilo kakva pitanja. Ako vam je dostupnost telefonske podrške važna, provjerite nudi li je vaša odabrana web hosting tvrtka prije nego što kupite plan, jer to nije univerzalna praksa.

 • Podržava li telefon obično dodatnu cijenu?

  Velika većina web hosting tvrtki koje nude telefonsku podršku neće naplaćivati ​​nikakve dodatne troškove; to je samo uključeni perk sa svojim hosting planovima. Međutim, neke hosting tvrtke pružaju telefonsku podršku samo sa svojim premium planovima za hosting, ili će minutu naplaćivati ​​telefonsku podršku za sve svoje kupce.

 • Zašto neke tvrtke za web hosting ne nude telefonsku podršku?

  Mnogi su domaćini odlučili uštedjeti novac nudeći alternativne načine podrške i odlaznu telefonsku podršku kako bi web hosting osigurali po nižim troškovima. Troškovi održavanja dobro obučenog, sposobnog pomoćnog osoblja dostupnog putem telefona mogu biti pogubni za manje hosting tvrtke. Vremenske zone mogu također biti faktor koji sprečava hosting tvrtkama da pružaju telefonsku podršku ovisno o mjestu u kojem se nalaze njihovi uredi.

 • Koje su neke druge vrste korisničke podrške koje web hosting tvrtke obično pružaju?

  Većina web hosting kompanija ponudit će korisničku podršku putem sustava ulaznica, e-pošte ili live chat. Nude i pomoć u samoposluživanju nudeći pristup člancima ili bazama znanja na svojim web stranicama. Ove metode mogu biti manje intezivne i, prema tome, pristupačnije većini web hostinga, što im omogućuje da nude niže cijene web hostinga.

 • Koliko sati web hosting tvrtke pružaju podršku za hosting?

  Neke tvrtke za web hosting pružaju telefonsku podršku samo tijekom redovnog radnog vremena, obično od 9:00 do 17:00 od ponedjeljka do petka, osim praznika. Specifična vremena ovisit će o radnim vremenima web domaćina i vremenskoj zoni u kojoj se nalaze njihovi timovi za podršku. Ponekad će veće tvrtke za web hosting ponuditi podršku putem telefona i 24 sata dnevno.

 • Koje su prednosti telefonske podrške od web hosting tvrtki?

  Mnogi kupci hostinga više vole telefonsku podršku jer mogu dobiti gotovo trenutnu pomoć u vezi s njihovim problemima, umjesto da čekaju na kartu za podršku ili na e-mail na koji će im odgovoriti. Neki također više vole razgovarati na telefon s osobom uživo, umjesto podrške e-poštom ili ulaznicama.

 • Postoje li nedostaci u telefonskoj podršci?

  U nekim slučajevima možete dobiti brži odgovor ako pošaljete ulaznicu za podršku umjesto da pozovete ako je vaša hosting tvrtka zauzeta i dugo je zadržala vrijeme prije nego što na vaš odgovor odgovori. Uz to, mnoge tvrtke pružaju kupcima podršku u drugim zemljama kako bi uštedele novac i ušteđevinu proslijedile svojim kupcima s nižim cijenama planova za hosting. Često to ne predstavlja problem jer je pomoćno osoblje vjerojatno dovoljno obučeno gdje god se nalazilo. Međutim, povremeno biste mogli biti povezani s osobljem za podršku koji je engleski jezik koji nije izvorni engleski jezik s naglaskom koji je teško razumjeti, što otežava rješavanje tehničkih problema. Ponekad ti pozivni centri pružaju telefonsku podršku za više tvrtki i nemaju detaljnu stručnost potrebnu za rješavanje složenih tehničkih problema. Drugi problem sa telefonskom podrškom je to što nemate zapisnika na kraju tražene podrške, osim ako ne zabilježite razgovor, što je u nekim jurisdikcijama ilegalno, osim ako prethodno ne obavijestite sve strane.

 • Kako se telefonska podrška uspoređuje sa sustavima za prodaju ulaznica?

  Sustavi ulaznica za podršku vrlo su čest način pružanja korisničke podrške u različitim djelatnostima zbog svih značajki i prednosti koje pružaju. Uz kartu za podršku, vaš broj dobija broj za vas i vašu tvrtku za hosting, a imate i evidenciju o traženoj pomoći. Ulaznice za podršku uvelike se razlikuju u odgovorima, ovisno o vašoj web hosting tvrtki i trenutnom obimu posla. Na neke će se ulaznice možda odgovoriti u roku jednog sata, dok će na druge možda trebati dani dok se ne dobije odgovor.

 • Kako se telefonska podrška uspoređuje s podrškom za chat uživo?

  Podrška putem telefona i podrška u live chatu imaju zajedničku neposrednost: s oba oblika podrške dobivate skoro trenutni odgovor i pomoć u vezi s problemima s hostingom. Razgovor uživo može biti lakši onima koji imaju poteškoće u korištenju telefona, dok je korisna podrška telefona ako niste brzi tipkač..

 • Kako se telefonska podrška uspoređuje s podrškom za e-poštu?

  Podrška putem e-pošte još je jedan uobičajeni način da zatražite tehničku podršku od svoje hosting tvrtke. Često se svaka e-pošta koju pošaljete sa zahtjevom za podršku obrađuje kao kartica za podršku. Ali ako imate manjeg ili više neorganiziranog domaćina, podrškom e-poštom možete rukovati ležernije. S podrškom za e-poštu imate evidenciju tražene podrške, iako nije numerirana poput ulaznice za podršku. Podrška putem e-pošte trajat će i duže za dobivanje odgovora od telefonske podrške, s točnim vremenima odziva, ovisno o domaćinu i količini zahtjeva koji su u to vrijeme primili..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map