Najbolji Umbraco hosting: tko je najbolji za vašu web lokaciju? [Ažurirano: 2020]

Usporedite Umbraco hosting

Umbraco je CMS za Windows web poslužitelje. Međutim, postoji više čimbenika koji su uključeni u odabir pružatelja usluga hostinga nego samo vidjeti imaju li Windows planove. Nastavite čitati za više informacija o Umbraco i koji su domaćini najbolji za ovu platformu.


Iako su mnogi CMS-ovi u osnovi samo blogerske platforme, Umbraco sjaji u svojoj fleksibilnosti. Iako možda nije najbolji izbor za vrlo jednostavne web stranice, izvrsno djeluje za velike i složene. Kao takav, trebali biste potražiti hosting koji je brz, stabilan i siguran.

Mi ćemo detaljno raščlaniti svaki domaćin kasnije u ovom članku, ali ako ste znatiželjni, evo naših najboljih preporučenih domaćina za Umbraco:

 1. Hostgator
  – Povoljni Windows hosting, instalacija u jednom kliku, veliko produženje rada, strog nadzor
 2. LiquidWeb
  – Profesionalno upravljani Windows hosting
 3. Interserver
  – Pristupačni Windows VPS planovi
 4. Hostwinds

Kako smo izabrali najbolje domaćine za Umbraco?

Pregledali smo više od 1.500 hosting planova i odabrali one koji ispunjavaju sve tehničke zahtjeve za pokretanje web stranice Umbraco – naime jake Windows servere.

Tada smo ušli u uži izbor koji nude jednostavnu instalaciju i izvrsnu korisničku podršku. Na kraju, pitali smo stvarne korisnike češanjem naše ogromne baze izvornih pregleda kupaca. I tako smo izabrali prvih 10 domaćina za Umbraco.

Što ćete naučiti

Koriste ga vrhunski svjetski brendovi poput Peugeota, Heinza i Voguea. Umbraco je fleksibilan CMS s puno pod haubom.

U ovom ćete članku naučiti koje su glavne značajke Umbraco-a, kako se razlikuje od drugih sustava upravljanja sadržajem i što ćete trebati znati da biste ga koristili.

Primat ćete savjete za odabir pravog računala za svoju Umbraco web lokaciju. Dijelit ću svoje preporuke za Umbraco hosting.

što je umbraco

Što je Umbraco?

U potpunosti besplatno i otvoreni izvor sustav za upravljanje sadržajem (CMS) napisan na C #, Umbraco je robusno i fleksibilno rješenje za potrebe vašeg web objavljivanja.

Da, Umbraco je besplatan – iako će možda trebati pomoć stručnjaka, ta je pomoć dostupna kao dodatak. Ipak shvatite: mnogi korisnici uspijevaju postaviti Umbraco bez podrške.

Ovaj pregled otkriva neke od najboljih web stranica koje koriste Umbraco i kako je lako dodati sadržaj na Umbraco web mjesto.

Kvalitetno upravljanje sadržajem

Budući da je sustav za upravljanje sadržajem (CMS), Umbraco je softverska aplikacija prvenstveno namijenjena objavljivanje, montaža, i na drugi način upravljanje sadržajem web stranice ili intraneta.

Možda ste čuli za druge poznate opcije CMS-a kao što su WordPress, Drupal ili Joomla, koje pohranjuju podatke o web lokacijama u MySQL baze podataka pomoću PHP-a.

Po čemu se Umbraco razlikuje od ostalih sustava upravljanja sadržajem?

Postoji mnogo različitih programskih jezika za pisanje sustava za upravljanje sadržajem.

Najpopularniji poput WordPress-a i Drupal-a napisani su u PHP-u.

Ali postoji mnogo CMS-ova napisanih na drugim jezicima. Na primjer, Radiant je napisan u Ruby, a Plone u Python-u.

Koji je programski jezik napisan u Umbraco?

Za razliku od onih sustava za upravljanje sadržajem, Umbraco je napisan na C # i koristi Microsoftovu infrastrukturu.

Može pohraniti podatke u različite baze podataka, ali obično koristi Microsoft SQL Server.

I premda je ime mnogima možda nepoznato, vjerojatno ste ga vidjeli i prije djelovanja: Umbraco koriste desetine tisuća web stranica, uključujući Heinz.com, Wired.co.uk i Vogue.co.uk.

Tko stoji iza Umbraca?

I premda vas spominjanje Microsofta može navesti da vjerujete u suprotno, Umbraco je zapravo softver otvorenog koda.

Licenca je pod Open Source Initiative (OSI) i besplatnom licencom softvera Massachusetts Institute of Technology (MIT). Potpuno je besplatno za preuzimanje i upotrebu.

dodaci umbraco

Premium dodaci za Umbraco

Iako je stvarni Umbraco softver besplatan, možete ga i kupiti premium značajke poput tehničke podrške, obavijesti o nadogradnji usluge i jamstva za ispravljanje pogrešaka.

Neki zapaženi premium dodaci uključuju (Neobavezno):

 • Višestruka hosting okruženja;
 • Zajamčeno 99,9% + Uptime;
 • Zajamčena vremena odziva;
 • Više timova i mjesta;
 • Savjeti prilagođeni projektima;
 • Pregled koda.

Višestruka hosting okruženja

Mnogobrojna hosting okruženja mogu biti od velike koristi za velika poduzeća.

To često može pojednostaviti i olakšati buduće procese s tehničkog stajališta.

Zajamčeno 99,9% + Uptime

Uptime se često uzima zdravo za gotovo. Umbraco nudi u višak od 99,9% produženog rada, što ih čini idealnim CMS-om za povjerenje vašem sadržaju.

Uz to, priroda otvorenog koda jamči redovita ažuriranja i doprinose kodima.

Korisnička podrška Umbraco-a: zajamčena vremena odziva

Umbraco nudi zagarantiran odgovor u roku od 24 sata sa svojim Osnovnim i Zlatnim planovima.

Kupci poduzetničkog plana imaju još impresivnije zajamčeno vrijeme odziva od 2 sata. To se, međutim, odnosi samo na teška pitanja.

Više timova i web mjesta

Imajući premium plan omogućuje vam postavljanje do 5 mjesta.

Uz vaše 5 web lokacija imate i vi sposobnost stvaranja zasebnih timova i račune. Iz logističke i administrativne perspektive, ove su značajke vrlo korisne.

Savjeti prilagođeni projektima

Stručnjaci tvrtke Umbraco nude savjete prilagođene vašim potrebama. To može biti korisno ako dođe do tehničkih ili čak logističkih poteškoća.

Pregled koda za Umbraco

Štoviše, tim za podršku nudi vrlo koristan pregled koda.

Nerazvojni programeri imaju čist kod često podcjenjivanjem. Upotreba recenzija kodova svakako je pametan potez ako razmišljate o premijskom planu.

Zapravo možete instalirati Umbraco, sami ga postaviti i ugostiti ili iskoristiti Umbraco Cloud za svoje potrebe skladištenja. Jednako je savršen za projekte niske i visoke razine, što ga čini jednim od najvećih fleksibilno i prilagodljiv open source sustavi za upravljanje sadržajem na tržištu danas.

vrhunske značajke umbracoa

9 Umbraco mogućnosti za olakšavanje posla

Umbraco je dovoljno robustan za vrlo velike web stranice, ali jednostavan za korištenje. Izgrađen na Microsoftovom .NET Framework, on koristi jezike standardne industrije, kao što su Hypertext Markup Language (HTML) i Cascading Style Sheets (CSS).

Izrada nevjerojatnih web stranica s Umbraco

Umbraco omogućuje dizajnerima, programerima i stvaraocima sadržaja da graditi moderno, bogate web stranice, pomoću koda ili upotrebe Microsoft Worda ili LiveWriter-a.

Možete imati nadzor nad detaljima koliko želite. Dobijte proširenu funkcionalnost pomoću ogromne biblioteke paketa, dodataka i proširenja. Ovaj CMS može podnijeti mnogo više od jednostavnog bloganja.

Značajke Umbracoa uključuju:

 1. Microsoft Word i LiveWriter
 2. Uredite kôd web stranice
 3. Prilagođeni alati za sadržaj
 4. šablonski
 5. CSS kontrola
 6. Ugrađeni predmeti
 7. Sučelje za programiranje aplikacija (API)
 8. Funkcionalnost pretraživanja
 9. Višejezična podrška izvan okvira

Microsoft Word i LiveWriter

Možda je jedna od najpovoljnijih značajki podrška i za Microsoft Word i za LiveWriter. Možete čak kreirati postove na blogovima i dijelite ih izravno iz Microsofta Word!

Uređivanje vašeg web mjesta

Odaberite jedan od niza uređivača koda za uređivanje koda vaše web lokacije. Umbraco je kompatibilan s Visual Studio, Notepad ++, Adobe DreamWeaver i još mnogo toga.

Prilagođeni alati za sadržaj

Postoji paket alata koji vam pomažu u stvaranju jedinstvenog sadržaja. Nitko ne želi dosadan i originalan sadržaj, tako da vam Umbraco može pomoći da to izbjegnete.

Slično je WordPress dodacima, alatima kao što su ModelsBuilder može vam dobro doći.

Umbraco.tv nudi korisne video vodiče.

šablonski

Uz Umbraco postoje 2 koncepta predložaka: templating i Macros.

Predlošci se obično odnose na HTML izgled vaše stranice, dok su makronaredbe odgovorne za dinamički sadržaj.

CSS kontrola

Moguće je mijenjati, uređivati ​​i kontrolirati dizajn vaše web stranice pomoću CSS-a. Ta je značajka posebno korisno za one koji žele dodati prilagođeni sadržaj ili značajke.

Ugrađeni predmeti

Tim za Umbraco, kao i većina ostalih CMS softvera, podučavanje smatra prilično standardnim. Postoji cjelina vodič o odgovarajućem predmemoriranju na web stranici Umbraco.

Sučelje za programiranje aplikacija (API)

Umbraco API pruža vama ili vašem programeru puni programski pristup svemu u samom CMS-u. API se može koristiti bilo koji od prethodno spomenutih razvojnih alata.

Funkcionalnost pretraživanja

Prilagođena ugrađena značajka pretraživanja znači da su krajnji korisnici u mogućnosti pronaći bilo što. Pretraživanje web stranice lijep je dodatak optimalnom korisničkom iskustvu.

Podrška i zajednica Umbracoa

Umbraco se također može pohvaliti opsežnim sustavom podrške, zajedno sa stotinama detaljnih video tutorijala koje se korisnicima nude besplatno.

Sofie, stručnjak za podršku u Umbracu, daje uvid u način na koji funkcionira izravna podrška. Također ćete saznati o Codegardenu, događaju koji okuplja kupce i zaposlenike Umbracoa.

Također imate izravan pristup zajednica dobro razvijenih programera dobro upućen u rad s CMS-om koji često napredne razine. Skupine za upoznavanje su također česte. Sastaju se diljem svijeta radi razmjene ideja, rješavanja problema i umrežavanja.

kupon za web hosting

Tražite mnogo posla na Umbraco hostingu?
InterServer pruža kvalitetan ASP.NET hosting po povoljnim cijenama. Dobit ćete i njihovo „jamstvo zaključavanja cijena“. To znaci cijena vašeg hostinga nikada neće rasti. Sada možete uštedjeti velike na njihovim planovima pomoću ove posebne veze za popust
.

Hosting: Jednostavno postavljanje s Umbraco Cloudom

Uz to, Umbraco ima web hosting putem Umbraco Clouda. Uključuje brzo postavljanje i Umbraco instalacija, automatske ispravke programskih pogrešaka i sigurnosne značajke zajedno s ažuriranjima značajki jednim klikom.

Uključena je i cjelovita slika svih projekata na kojima radite kada se prijavite na intuitivnu upravljačku ploču.

Izgrađeno na vrhu Microsoft Azure, Umbraco je jedan od najviše stabilan i inovativan rješenja za hosting u oblaku do danas. Umbraco CMS također podržava nekoliko web hosting usluga.

Casper Stendal, suosnivač i partner u Ecreo-u, dijeli zašto je njegova agencija odabrala Umbraco Cloud.

Prednosti upotrebe Umbraco Clouda

Za oblak Umbraco postoji niz mogućnosti, usporedite premijske nadogradnje i njihovi perketi:

Perks / PackagesStarterprofesionalacPoduzeće
Automatizirane nadogradnjeDaDa Da
Tok sadržaja DaDa Da
Polazišta DaDa Da
Neograničena propusnost i pohranaDa Da Da
Više od jedne web straniceNeNeDa
Više od jedne okolineNeDa Da
Umbraco TV i obrasciDa Da Da
99,9% + jamstvo nevremenaNeDa Da
Neograničeno članova timaNe Da Da
24/7 Podrška (chat, ulaznice, telefon)Ne Ne Da
Zajamčeno vrijeme odgovora (po dogovoru)Ne Ne Da
Pregled arhitekture i kodaNe Ne Da
Cijena $ 30 / month470 $ / mjesečnood 5440 USD mjesečno

Umbraco Cloud nudi niz planova domaćina koji odgovaraju vašim individualnim potrebama. Ako ne želite investirati u Umbraco Cloud, ove alternativne tvrtke za web hosting sigurno će imati ono što tražite.

Umbraco vs WordPress

Iako je WordPress postao najpopularniji CMS na webu, to ne znači da je to najbolji alat za svaku web stranicu

WordPress je izvorno stvoren kao platforma za pisanje blogova, a kada je u pitanju koristi se za web stranice temeljene na blogu stvarno sjaji. WordPress također nije u redu ako vam treba jednostavno web mjesto.

Izrada velikih web stranica s Umbraco

Ali kada je riječ o izradi web stranice velikog opsega s strukturiranijim informacijama i funkcijskim značajkama ili samo tražite više savitljivost kada je u pitanju upravljanje vašom web stranicom, možda ćete htjeti baciti pogled na Umbraco.

Umbraco može biti složenije rješenje za vašu web stranicu zbog velikog broja opcija koje nudi. S tim složenost postaje veća sloboda i fleksibilnost za izradu web stranice koja odgovara vašim potrebama.

Prilagodba Umbracoa za vaše potrebe

Umjesto da se oslanjate na dodatke treće strane za proširenje funkcionalnosti vašeg CMS-a, možete oblikovati Umbraco.

Može postati CMS koji je jedinstveno prilagođen za upravljanje vrstama podataka koje su vam potrebne na točno onaj način na koji vam trebaju.

K tome, Umbraco ima mogućnost razmjera brže od WordPressa zahvaljujući Microsoftovom stacku koji je izvrsno za web stranice e-trgovine.

umbraco odabirom web domaćina

Kako odabrati web hosting za Umbraco

Upravljačka ploča Umbraco CMS Demo

Umbraco nudi internetsku demonstraciju koju je besplatno isprobati.

Mnogi pružatelji hosting usluga nude Umbraco hosting planove, dok neki domaćini imaju besplatnu instalaciju Umbracoa ili uključuju postavljanje.

Ako vaš web domaćin nema Umbraco planove, vjerovatno ćete i dalje moći sami instalirati besplatni softver ako vaš plan web hostinga zadovoljava minimalni zahtjevi.

Zahtjevi i mjere kupnje

Prije instaliranja bilo kojeg softvera obratite se svom davatelju usluga kako biste osigurali da vaš plan usluga zadovoljava uvjete za funkcioniranje Umbraco-a.

Pored toga, trebali biste potražiti značajke poput produženje rada i pouzdanost. Daljnji značajni čimbenici su brzina web stranice, mjere performansi, sigurnosne značajke, mogućnosti određivanja cijena i stručnost podrške prilikom odabira hosting tvrtke Umbraco.

najbolji domaćini umbracoa

Moje najbolje 3 preporuke za Umbraco hosting

Vrijeme je za pregled vrhunskih pasa. Usporedimo najbolje izbore za Umbraco hosting.

Hostgator

HostGator je očito broj jedan hosting izbor kada je u pitanju iskorištavanje moći Umbraco sustava upravljanja sadržajem.

Pružanje korisnicima pristupačno ASP.NET hosting
, uz podršku za Windows 2012 R2, HostGator olakšava instalaciju Umbracoa na vašu web stranicu.

hostgator umbraco

Umbraco hosting s HostGatorom.

Značajke domaćina

To je zahvaljujući alatu za instalaciju jednim klikom koji je dostupan na upravljačkoj ploči jednostavne za korištenje.

Uz to, svaki plan hostinga dolazi s značajkama kao što su:

 • 99,9% produženja rada;
 • Besplatno graditelj web stranica HostGator;
 • 24/7/365 nadgledanje poslužitelja;
 • Premium podrška putem telefona, live chat-a i sustava ulaznica (e-pošta).

WinHost

Dalje bi trebao biti WinHost. S jednostavnim Windows web hosting planovima, WinHost je popularna ASP.NET web hosting tvrtka.

Nude značajke poput vizualne, internetske upravljačke ploče ASP.NET i mogućnosti instalacije jednim klikom za trenutno instaliranje Umbraco-a.

winhost umbraco

Umbraco hosting s WinHostom.

Osim toga, dolazi s 24/7 podrška, IIS Manager Remote Access, 99,9% jamstva u radu, siguran lokalni centar podataka i podrška za Windows poslužitelje 2008. i 2012..

Idealno za one sa pokretačkim blogovima ili web stranicama, WinHost je pristupačno hosting rješenje
koji podržava Umbraco CMS.

LiquidWeb

I na kraju, planovi za hostovanje VPS-a za tekući web
ponudite onima s velikim web stranicama tona dnevnog prometa.

Način da se lako ugosti i upravlja svim podacima njihovih web lokacija na vlastitim Storm poslužiteljima.

tekući web umbraco

Umbraco hosting s LiquidWeb-om.

Značajke i implementacija u sustavu Windows

Pomoću upravljanog namjenskog poslužitelja korisnici se mogu implementirati u Windows okruženje koristeći Umbraco.

To se događa preko mogućnosti omogućenih oblakom, dostupnih od Umbraco-a.

Idealno za one s e-trgovinom ili poslovnim web mjestima. Tekući web pruža jednostavno skalabilnost za rast tvrtke s:

 • 100% produženo jamstvo;
 • Ugrađene sigurnosne kopije;
 • Neograničeno hosting stranica;
 • Besplatno CloudFlare CDN;
 • Korijenski pristup.

Za i protiv Ubriko hostinga

Kao i svi CMS-ovi, Umbraco ima svoje prednosti i nedostatke. Pogledajmo najistaknutije riječi koje treba imati na umu kada idete s Umbraco hostingom.

prozodija

 • Pristup puno savitljivost kada su u pitanju elementi dizajna poput izgleda web lokacije, i zadržati kontrolu nad svim prilagodbama.
 • Kao i WordPress CMS, Umbraco se može pohvaliti velika zajednica sastavljen od programera i korisnika koji pomažu jedni drugima.
 • Budući da je napisano na C # i raspoređeno je na Microsoftovoj platformi, Umbraco neprimjetno surađuje sa svim Microsoftovim proizvodima, što je korisno ako je Microsoft vaša softverska tvrtka koja je namijenjena Windowsima i savršena je za one koji traže Windows-ov CMS.

kontra

 • to je za programere i prvenstveno je dizajniran s obzirom na programere; što znači da krivulja učenja može biti pomalo strma za one nove koji rade sa sustavima za upravljanje sadržajem otvorenog koda.
 • Ne postoje dodaci za produljenje dizajna i funkcionalnosti vašeg Umbraco CMS; sve promjene zahtijevaju znanje kodiranja.
 • Nije poznato da Umbraco optimizira brzinu i performanse web stranice, što znači da iskustvo posjetitelja vaše web stranice često pati.

ponude za web hosting

Tražite ozbiljan Umbraco hosting?
Tekući web pruža visoko performansno Umbraco hosting i vrhunsku tehničku podršku. Uštedite do 50% na njihovim VPS planovima pomoću ove posebne veze za popust
.

Ostale značajke u CMS-u

 • ExpressionEngine
 • MemHT
 • Plone
 • MS DotNetNuke
 • Drupal
 • Joomla
 • Tiki Wiki
 • Concrete5

Umbraco često postavljana pitanja

 • Što je Umbraco?

  Umbraco je .NET, open-source sustav za upravljanje sadržajem (CMS).

 • Što je CMS?

  CMS je aplikacija dizajnirana da olakša stvaranje i upravljanje web sadržajem.

  CMS platforme odlikuju se u odvajanju sadržaja od dizajna, što netehničkim korisnicima čini relativno jednostavnim da daju sadržaj. U isto vrijeme izgled se može lako mijenjati putem predložaka, tema ili kože.

  Primjeri popularnih CMS aplikacija su WordPress, Drupal i Joomla, zajedno s desecima drugih.

 • Po čemu se Umbraco razlikuje od ostalih CMS aplikacija?

  Primarna razlika između Umbracoa i ostalih sustava je platforma na kojoj radi i tehnologija koja se koristi za njegovo stvaranje.

  Velika većina CMS aplikacija pokreće se u nekoj varijaciji LAMP skupa. Skup je kombinacija softvera koji zajedno rade na stvaranju cjelovitog rješenja. LAMP je akronim koji stoji za Linux, Apache, MySQL i PHP – pojedinačne komponente koje čine snop.

  Većina CMS aplikacija radi na PHP-u, dok se niz dodatnih oslanja na Perl ili Python.

  Umbraco je različit kao jedan od rijetkih koji se temelji na Microsoftovom .NET okviru i raspoređen na Microsoftovom IIS web poslužitelju..

 • Koje značajke ima Umbraco?

  Značajke uređivanja Umbraca dizajnirane su tako da nude osvježavajuću razinu jednostavnosti uporabe, a istovremeno pružaju snažne mogućnosti. Zajedno s kontrolom verzije, Umbracov urednik vam daje slobodu uređivanja i uvođenja promjena bez brige o gubitku podataka.

  Umbraco podržava korištenje vanjskog uređivača po vašem izboru.

  Umbraco sadrži predmemoriranje sadržaja i dinamično makro predmemoriranje kako bi maksimizirao performanse web mjesta za posjetitelje. Također uključuje integraciju .NET kontrola, moćne mogućnosti pretraživanja, API-e koji vam omogućuju potpunu kontrolu nad CMS-om, kao i temeljitu dokumentaciju.

  Postoji veliki broj besplatnih i komercijalnih paketa koji mogu još više poboljšati aplikaciju.

 • Koji su sistemski zahtjevi za Umbraco?

  Umbraco verzija 7 zahtijeva najmanje:

  • Operativni sustav: Windows Server 2003 ili noviji
  • Web poslužitelj: IIS 7+
  • Baza podataka:
   • SQL CE
   • SQL Server 2008 i noviji
   • MySQL (mora podržavati upite osetljive na velika i mala slova)
  • Razvojne biblioteke: ASP.NET 4.5 Full-Trust.

  Morate imati i mogućnost postavljanja dozvola za datoteke za korisnika koji posjeduje Application pool za vaše web mjesto.

 • Koje su alternative Umbracu postoje?

  Postoji desetak alternativa Umbracu. Najočitiji konkurent je WordPress, trenutačni lider na tržištu među CMS platformama.

  Za .NET CMS-ove postoji broj:

  • BetterCMS
  • DotNetNuke
  • Kentico CMS
  • mojoPortal
  • Voćnjak
  • Orckestra CMS.
 • Kako se Umbraco uspoređuje s WordPressom?

  Teška je izravna usporedba između ta dva sustava jer ciljaju potpuno različitu publiku.

  WordPress je, do sada, najpopularniji CMS na tržištu. Dobila je sljedeće među raznim web lokacijama svih veličina i gotovo je univerzalno podržana od strane web hosting tvrtki širom svijeta. Kao open-source proizvod, WordPress ima bezbroj tema, dodataka i dodataka za izmjenu i prilagođavanje vaše web stranice.

  Unatoč ovim prednostima, WordPress ipak ima određena ograničenja. Vrlo malo dostupne funkcionalnosti zahtijeva upotrebu dodataka. Instaliranje previše dodataka može imati negativan utjecaj na rad vaše web lokacije.

  Kao rezultat toga, umanjena učinkovitost može predstavljati problem prilikom skaliranja kako bi se zadovoljila potražnja. Nije da WordPress ne može učinkovito skalirati i skalirati, već treba poduzeti korake kako se performanse ne bi pogoršale.

  Suprotno tome, Umbraco podrazumijeva nekoliko značajki za koje WordPress zahtijeva dodatke. Umbracova prilagođenost korisnicima značajna je prednost jer zahtijeva manje varanja od WordPress-a.

  Jedan od velikih nedostataka Umbraco-a je oslanjanje na .NET i Microsoft tehnologije. Iako postoje obilne web hosting tvrtke koje pružaju Microsoft IIS hosting, VPS i namjenske poslužitelje, takvi su planovi obično skuplji od konkurencijskih LAMP hosting usluga.

  Povećani trošak uvelike je posljedica naknada za licenciranje koje hosting kompanije moraju platiti za korištenje Microsoftovog softvera.

 • Kakve tvrtke koriste Umbraco?

  Umbraco koristi širok spektar tvrtki, uključujući Wired.co.uk, Heinz.com, Tesco i SanDisk.com.

 • Kako mogu znati je li Umbraco pravi CMS za mene?

  Odgovor na to pitanje uvelike ovisi o vašim ciljevima i razini stručnosti, kao i vašoj preferiranoj hosting platformi.

  Ako želite pristup najvećem broju tema i dodataka, kao i pristup najvećoj zajednici CMS korisnika, WordPress je očit izbor. WordPress ima dokazani uspjeh za napajanje web stranica svih veličina, ostvarujući svoje mjesto kao najbolji CMS na tržištu.

  WordPress također ima prednost u tome što je CMS platforma sa najviše podrške, a gotovo svaka velika hosting tvrtka podržava je u osnovnim, VPS i namjenskim hosting planovima.

  Ako ste, s druge strane, na tržištu za CMS koji daje prioritet performansi i uključuje većinu dostupnih funkcija izvan okvira, Umbraco bi mogao biti bolja opcija.

  Ovi čimbenici pružaju Umbraco prednost za organizacije čije će web stranice u velikoj mjeri trebati odgovoriti na rast. Posebno je istinito ako se vaša organizacija već oslanja na Microsoftov tijek rada, uključujući oslanjanje na Microsoft IIS web hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map