Najbolji Visual Studio .NET hosting: tko je najbolji za vašu web lokaciju? [Ažurirano: 2020]

Usporedite Visual Studio .NET hosting

Ako ste programer ili tvrtka koja gradi web mjesto s Visual Studio .NET, trebat će vam davatelj web hostinga koji može pružiti tehničko znanje Windows poslužitelja da ga podrži. Pročitajte naše preporuke za najbolje hosting tvrtke Visual Studio .NET.


Web stranice ASP.NET stvorene s Visual Studio uglavnom su ograničene na pokretanje na Windows web poslužiteljima. Ali to pruža brojne prednosti, uključujući stabilnost, podršku i vrlo dugoročnu unatrag kompatibilnost.

Evo pregleda najboljih 5 domaćina za Visual Studio .NET (više informacija o svakom hostu kasnije u ovom članku):

 1. A2 hosting
  – Dijeljeni Windows planovi s povoljnim proračunom i 20-brže brzine učitavanja
 2. LiquidWeb
 3. 1&1 IONOS
 4. Interserver
 5. Hostwinds

Kako smo odabrali najbolje domaćine za Visual Studio .NET?

Pregledali smo više od 1500 planova smještaja i odabrali one koji nude Windows hosting planove i udovoljavaju svim tehničkim zahtjevima za pokretanje Visual Studio .NET. Zatim smo ušli u uži izbor za domaćine koji nude ukupnu veliku vrijednost po cijeni i iznadprosječne usluge kupcima.

Konačno, uzeli smo u obzir recenzije koje su na našim web stranicama napisale tisuće stvarnih hosting korisnika da bismo identificirali 10 najboljih domaćina za Visual Studio .NET.

Što ćete naučiti

Možda ste ili niste čuli za Visual Studio .NET – vjerojatno ste ovdje odabrali vašeg konačnog pružatelja usluga usluge. No prvo, naučimo o prednostima, pogodnostima i oprezima VS .NET.

Na ovoj stranici dobit ćete jasnije razumijevanje na što treba paziti, pri odabiru hosting plana na temelju razvojnog alata.

Zašto Visual Studio .NET

Zašto koristiti Visual Studio .NET?

Koristite Visual Studio .NET (ili bilo koju drugu verziju) za izrađuje i prilagođava web-lokacije sa značajkama oglasa uz dobru upotrebljivost. Ovo integrirano razvojno okruženje (IDE) koristi se za razvoj računalnih programa za Microsoft Windows, web aplikacija, web stranica i web usluga.

Budući da dolazi iz Microsofta, nekoliko je platformi tvrtke integrirani u okruženja. Među njima su Microsoft Silverlight, Windows API, Windows Store, Windows Forms i Windows Presentation Foundation.

Što je Visual Studio .NET?

Vizualni uređivač koda

Uređivač koda ima sjajne značajke za pokretanje vas i vašeg tima.

Dizajniran za programere, pruža jedinstvenu sveobuhvatni razvojni alat za izradu vrhunskih aplikacija. Visual Studio .NET omogućava programerima platformu koja im je potrebna za izgradnju interneta nove generacije.

Ovi rasponi bilo koji uređaj, više platformi i brzo stvarajte aplikacije. Izuzetno je moćan i može proizvesti i izvorne kodove i upravljani kod.

Koristi Visual Studio .NET

 • Izrada Windows softvera
 • Razvoj XML web usluga
 • Izrada web aplikacija
 • Izrada mobilnih aplikacija
 • Izrada web stranica

Visual Studio .NET je okruženje za vizualno programiranje koje pruža Microsoft. Njegova je svrha omogućujući programerima izradu web usluga pomoću XML-a (Extensible Markup Language). Razvojni programeri koriste se za izradu softvera i aplikacija za Windows računala.

Koristi se i za izradu web aplikacija, web usluga, mobilnih aplikacija i web stranica.

Dodatna Visual Studio .Net Koristi i značajke

Visual Studio .Net dolazi s paketom proizvoda koji zajedno rade na pružanju vizualnog sučelja. Paket proizvoda uključuje obrasce za izgradnju korisničkog sučelja za aplikacije. To su značajke koje omogućuju podaci aplikacija moraju biti integrirani u softver. Visual Studio uključuje i uređivač koda s korisnim značajkama za uklanjanje pogrešaka.

Dodatne uporabe

Visual Studio .NET u osnovi pomaže programerima u stvaranju desktop, mobilnih i web aplikacija. Ove aplikacije može se izvoditi na raznim uređajima, poslužitelji i operativni sustavi. Programeri koriste programske jezike C # i Visual Basic za izradu aplikacija koje se izvode na .NET okviru.

Visual Studio .NET za programere

Ponude Visual Studio .NET

Funkcije Visual Studio .NET.

Usmjeren prema programerima, Visual Studio .NET skup je razvojnih alata koji se mogu koristiti za izgradnju ASP web aplikacija, mobilnih aplikacija, desktop aplikacija, XML web usluga i još više.

Nekoliko programskih jezika, uključujući Visual C ++ .NET, Visual Basic .NET i druge koji koriste ovaj IDE za dijeljenje alata. To omogućuje lakše stvaranje rješenja napisana u miješanim jezicima.

Microsoft Windows, Windows CE, Windows Mobile i drugi programi pokrenuti na upravljanom kodu i matičnom kodu napisao Visual Studio.

Alati za razvoj Visual Studio .NETŠto je ASP.NET

Što je ASP.NET

ASP.NET je okvir web aplikacija. Programeri ga koriste za izradu web stranica i aplikacija. Svrha ASP.NET-a je omogućiti programerima da izrađuju te web aplikacije potrebno je minimalno kodiranje.

Što je web obrazac?

Pa, što je web obrazac? Web obrazac je naziv za web stranice izgrađene korištenjem ASP.NET. Ovo je stranica koju internetski korisnik zahtijeva pomoću svog preglednika. To mogu zatražiti unosom URL-a u adresnu traku ili klikom na vezu s druge web stranice, poput rezultata Google pretraživanja.

Web obrasci su napisana korištenjem različitih jezika, uključujući HTML i kod poslužitelja.

Kad netko zatraži web stranicu, ASP.NET okvir na poslužitelju izvršava kôd i generira HTML datoteku koju preglednik čita. Kao rezultat toga, stranica ASP.NET Web Forms korisniku će prikazati podatke na web stranici. U osnovi, ASP.NET Web obrazac je web stranica kreirana kao dio ASP.NET-a primjena.

ASP.NET MVC

Osim ASP.NET web oblika, još jedan modul za stvaranje ASP.NET web aplikacije je ASP.NET MVC. “MVC” u ovom imenu znači Model-View-Controller. To je u osnovi an arhitektonski obrazac koji razdvaja postupak izrade web aplikacija u tri komponente.

ASP.NET MVC funkcije

Besplatna verzija

VS .NET ima besplatnu verziju koju možete koristiti.

Ta tri dijela su model, pogled i kontroler. Komponenta modela upravlja logikom aplikacije, dohvaćajući i spremajući stanje modela u bazu podataka. Prikazi su komponente koje su odgovorne za prikazivanje korisničkog sučelja aplikacije.

Kontroleri su the komponente koje se bave interakcijom korisnika na aplikaciji. Ovo rukuje kako aplikacija reagira na unos korisnika.

sastavni dioFunkcijaBilješke
ModelRukuje logikom za aplikacijuIzravno upravlja podacima i pravilima
PogledPrikazuje korisničko sučelje aplikacijeMoguće je višestruko prikazivanje informacija
kontrolorBavi se odgovorima interakcije korisnikaPretvara ulaze u naredbe

Jednostavno s MVC modulom

Zbog ovog razdvajanja programerima će možda biti lakše izrađivati ​​web aplikacije pomoću MVC modula. Za razvoj platformi, programeri mogu koristiti .NET Core. Ovo je razvojna platforma koju nude i Microsoft i .NET zajednica koja podržava Windows, Linux i MacOS.

Što su Microsoftove internetske informacijske usluge (IIS)?

Microsoft Internet Information Services (IIS) softver je web poslužitelja za Windows. Možda ste upoznati s Apacheom, Linux poslužiteljem koji se temelji na Linuxu. Ovo je IIS, ali umjesto za Windows. Kako se radi o web poslužitelju, IIS se koristi za hostiranje web stranica i aplikacija na Internetu.

IIS dolazi sa a grafičko korisničko sučelje koje olakšava upravljanje web stranicama. Web administratori mogu pomoću alata konfigurirati i objaviti svoje web stranice. ISS se koristi za posluživanje ASP.NET aplikacija i web stranica. Ali poslužitelj može sadržavati i osnovne HTML web stranice također.

IIS funkcije

Kao i drugi web poslužitelji, IIS podržava integraciju modula koji dodaju prilagođenu funkcionalnost poslužitelju. Na primjer, možete dodati modul koji sprema PHP procese kako bi se PHP skripte brže pokretale.

Na IIS poslužitelju mogu se instalirati razni drugi moduli na temelju onoga što programeri žele postići. Kao što su moduli koji podržavaju pokretanje multimedijskih datoteka na web mjestu.

IIS licenciranje

Jedna slaba strana IIS-a je ta što ga on ne može besplatno koristiti. S druge strane, web poslužitelj Apache je potpuno besplatan jer je open-source. umjesto, za korištenje IIS-a potrebna je komercijalna licenca. Korisnici će također otkriti da će morati platiti više kako se povećava broj korisnika na poslužitelju.

To je jedan od razloga zašto je Windows hosting koji nude web hosting tvrtke obično skuplji od Linux hostinga. programeri mogu instalirati IIS na vlastita računala za testiranje projekata web stranica ili ih sami ugošćujete bez korištenja usluge hostinga.

Visual Studio .NET hosting

Microsoftovi programeri poput Visual Studio .NET hostinga jer im pruža posvećene performanse i stabilnost na svojim razvojnim platformama. Bilo da se radi o razvoju ili testiranju, Visual Studio .NET hosting jest moćna platforma koje obično dolazi sa garancije za produženje rada i bezbrižan rad.

Uz to, izdvajanje samostalnih namjenskih poslužitelja da rade istu stvar dugotrajno je trošenje i potencijalno rizično..

Softver za upravljanje inačicama (VCS)

Konstrukcija je tipično složen s nekim okusom softvera za upravljanje verzijama (VCS) koja je softverska metoda kontrole verzija koje se razvijaju. U okruženju s hostom, verzije komponenti, reverzije i razvoj svih stvari lako se provlače kroz URL web preglednika ili razvojno sučelje.

Sam Visual Studio ima niz alata koji čine razvoj što je lakše i popularan izbor za programere. Čarobnjaci za nadogradnju omogućuju lako uvođenje koda iz drugih izvora u .NET okvir.

Microsoft uvijek poboljšava platformu za podršku najnovijih XML web usluga i najnovijih standarda web usluga.

.NET Framework

Iako nova izdanja ovog softvera više ne sadrže “.NET” u svojim imenima, svi proizvodi Visual Studio i dalje se pokreću prvenstveno na .NET Framework. Provjerite parametre plana hostinga kako biste provjerili može li smjestiti Visual Studio .NET.

Jedna od najboljih stvari o Visual Studio .NET hostingu je koliko je fleksibilan, omogućava više jezika, stilove programiranja, stilove rada, mogućnosti više platformi, i the mogućnost zaključavanja ključne komponente za razvoj tima.

Često se primjećuje koliko moćni i snažni mogu biti za programere da mogu koristiti svoje web preglednike kako bi se povezali i sinkronizirali do hostovane kopije ove platforme i započeli razvijati u kratkom vremenu..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me