Najbolji web domaćini za Apple Mac Fanboys

Usporedite Mac hosting

Mac web poslužitelji nude neke prednosti za Apple zaljubljenike u Linux ili Windows poslužitelje, ali rijetko je da nađemo domaćina koji nudi Mac hosting. U ovom smo članku napravili istraživanje za vas i dat ćemo vam nekoliko dobrih opcija za Mac hosting planove.


Iako se planovi hostinga nude gotovo isključivo s Linux ili Windows platformama, moguće je dobiti hosting usluge temeljene na Mac računalu. Ljudi često žele ovu vrstu web poslužitelja zbog udaljene radne površine, ali postoje i druge zanimljive značajke.

Dobit ćete detaljnu raščlambu svakog hosta kasnije u ovom postu, ali evo kratkog pregleda najbolja 3 domaćina za Mac:

 1. GreenGeeks
  – Mac-poslužitelji visokih performansi po pristupačnoj cijeni
 2. Interserver
  – Mac hosting stručni plan s izdašnom raspodjelom resursa
 3. WebHostFace
  – Mac hosting s neograničenim bazama podataka

Kako smo odabrali najbolje domaćine za Mac?

Pregledali smo više od 1.500 hosting planova i odabrali one koji dopuštaju Mac web poslužitelje.

Zatim smo upotrijebili našu veliku bazu podataka s preko milijun riječi originalnih pregleda kupaca kako bismo identificirali 10 najboljih Mac računala.

10 najboljih Mac hostinga za vas & Vaša web stranica

Ocjena
Društvo
Početna cijena
Veza
SiteGround $; 3,95
(Naplaćuje se 3,95 USD mjesečno) ⓘCijene su približne, temeljene na trenutnim tečajevima. Domaćin će vas vjerojatno naplatiti u USD ili po različitom tečaju.

Uobičajena cijena: – Pozovite%!

Posjetite Host odmah
BlueHost $ 2,75
(Naplaćuje se 2,75 dolara mjesečno) ⓘCijene su približne, temeljene na trenutnim tečajevima. Domaćin će vas vjerojatno naplatiti u USD ili po različitom tečaju.

Uobičajena cijena: – Pozovite%!

Posjetite Host odmah
A2 hosting $ 3,92
(Naplaćuje se 3,92 USD mjesečno) ⓘCijene su približne, temeljene na trenutnim tečajevima. Domaćin će vas vjerojatno naplatiti u USD ili po različitom tečaju.

Uobičajena cijena: – Pozovite%!

Posjetite Host odmah
InMotion hosting $ 3,99
(Naplaćuje se kao 3,99 USD mjesečno) ricCjene su približne, temeljene na trenutnim tečajevima. Domaćin će vas vjerojatno naplatiti u USD ili po različitom tečaju.

Uobičajena cijena: – Pozovite%!

Posjetite Host odmah
WP motor $ 30
(Naplaćuje se 30 USD mjesečno) ⓘCijene su približne, temeljene na trenutnim tečajevima. Domaćin će vas vjerojatno naplatiti u USD ili po različitom tečaju.

Uobičajena cijena: – Pozovite%!

Posjetite Host odmah
Hostgator $ 2,75
(Naplaćuje se 2,75 dolara mjesečno) ⓘCijene su približne, temeljene na trenutnim tečajevima. Domaćin će vas vjerojatno naplatiti u USD ili po različitom tečaju.

Uobičajena cijena: – Pozovite%!

Posjetite Host odmah
GreenGeeks $ 2,95
(Naplaćuje se kao 2,95 USD mjesečno) ricCjene su približne, temeljene na trenutnim tečajevima. Domaćin će vas vjerojatno naplatiti u USD ili po različitom tečaju.

Uobičajena cijena: – Pozovite%!

Posjetite Host odmah
Hostpapa $ 2,95
(Naplaćuje se kao 2,95 USD mjesečno) ricCjene su približne, temeljene na trenutnim tečajevima. Domaćin će vas vjerojatno naplatiti u USD ili po različitom tečaju.

Uobičajena cijena: – Pozovite%!

Posjetite Host odmah
LiquidWeb $ 15.83
(Naplaćuje se kao 15,83 USD mjesečno) ricCijene su približne, temeljene na trenutnim tečajevima. Domaćin će vas vjerojatno naplatiti u USD ili po različitom tečaju.

Uobičajena cijena: – Pozovite%!

Posjetite Host odmah
GoDaddy.com $ 1
(Naplaćuje se kao $ 1 mjesečno) ricCijene su približne, temeljene na trenutnim tečajevima. Domaćin će vas vjerojatno naplatiti u USD ili po različitom tečaju.

Uobičajena cijena: – Pozovite%!

Posjetite Host odmah

Što ćete naučiti

Što je Mac hosting? Koje su njegove prednosti i koristi? Kako pokrenuti web poslužitelj s Mac računala?

Što moram znati o hostingu OS X i iOS aplikacija koje razvijam na Mac računalu? Kako mogu pronaći dobar Mac hosting?

Naučit ćete to i još mnogo toga. Osim toga, podijelit ću svoje osobne preporuke za Mac hosting. Zaronimo u Mac hosting i pogledajmo o čemu se radi!

mac hosting pro prednosti

Za i protiv Mac hostinga

Evo prednosti i potencijalnih zamki hostinga vaše web stranice na Macu.

prozodija

 • Pouzdaniji – Na Mac OS poslužitelju možete bez problema pokretati isti softver koji koristite lokalno.
 • Možete koristiti programe poput Mac Mail za upravljanje e-porukama.
 • Jednostavnije za upotrebu kao Mac korisnika jer ste više navikli na Mac softver.

kontra

 • Teško je pronaći domaćine koji nude Mac servere.
 • Mac serveri često koštaju više jer su manje potražnje.
 • Najviše softver se može pokrenuti baš na Linux poslužitelju.

što je mac hosting

Što je Mac hosting?

Iako većina pružatelja web hostinga nosi hosting programe dizajnirane samo za Linux ili Windows operativne sustave, mnogi su također odgovorili na sve veću potražnju za planovima koji rade i s Mac operativnim sustavima..

O Mac Hostingu

Tijekom istraživanja općih hosting hosting planova, voljeli biste naići na mnoštvo vrlo konačnih mišljenja o tome treba li odabrati Windows ili Linux kao operativni sustav za svoj web poslužitelj.

Međutim, također je moguće pronaći pružatelja usluga koji može pružiti web poslužitelj koji se pokreće OS X ili iOS – operativni sustavi za Apple uređaje.

Prvo – treba napomenuti početnicima web programera – operativni sustav za vaše web mjesto ne mora odgovarati operativnom sustavu vašeg računala.

Web-mjesto s hostom na Microsoft IIS poslužitelju funkcionirat će na bilo kojem operacijskom sustavu. Slično tome, web mjesto na Linux poslužitelju pokrenut će se u bilo kojem operacijskom sustavu.

Trčanje web poslužitelja na vašem Mac računalu

nodejs za macZna se da je Node.js uvijek ažuriran za Mac i Windows.

Također, moguće je pokrenuti web-poslužitelj Node.js ili Apache s vašeg Maca, ali sličan web poslužitelj možete jednostavno pokrenuti i na Linux web hostingu. U stvari, i Linux i Mac su Unix operativni sustavi.

Odzivnik terminala ima iste Unix naredbe. Mnogi softverski paketi mogu koristiti sustav Kernel – koji interpretira hardver za korištenje u aplikacijama.

Usporedba računala Mac, Linux i Windows

Različiti “okusi” Linuxa koriste različite jezgre, dok se OS X temelji na “Darwin” kernelu.

Općenito, programeri odlučuju pokrenuti Linux web poslužitelje jer su temeljeni na Unixu, ali su i besplatni – bez troškova licenci – koji OS X ima.

Dodatno, Linux se može izvoditi bez X poslužitelja – koji je kontroler vizualnog sučelja koji omogućuje upravljanje računalom s monitorom.

Da stvari ispravimo kako treba, pogledajmo ukratko Mac, Windows i Linux uporedo:

Platforma
Trošak poslužitelja
Hardver
Otvoreni izvor?
sigurnosti
LinuxjeftinoNizak do visokog rangaDaIzuzetno siguran
WindowsumjerenMinimalni CPU i RAM zahtjeviNeUmjereno sigurno
ortakumjerenApple samoNeIzuzetno siguran

Mac hosting za aplikacije

Uz to razjašnjeno, Mac hosting mogućnosti postoje. U svrhu rukovanja specifičnim softverskim aplikacijama za OS X platformu, mogu pokrenuti udaljeni servis iCloud ili neke prilagođene projekte koji se ne mogu izvoditi na bilo kojem drugom operativnom sustavu.

Ako pokrećete aplikacije za koje je potreban operativni sustav Apple OS X ili razvijate sadržaj za OS X ili iPhone iOS, možda biste trebali potražiti Mac domaćin.

Mnogi pružatelji usluga hostinga koji su se specijalizirali za Mac računala to čine kako bi osigurali udaljena računalna okruženja koja zamjenjuju ili nadopunjuju postojeće.

Hostovanje vašeg poslužitelja i njegovo daljinsko upravljanje kombinira snagu (na primjer) MacPro poslužitelja s pouzdanošću i produženim garancijama koje dolaze s podatkovnim centrom vašeg davatelja usluga.

značajke mac hostinga

6 Korisne značajke Mac hostinga

Mac hosting uglavnom uključuje centar podataka, koji ima mnoštvo Mac računala pripremljeno i spremno za iznajmljivanje.

Računalo Mac se također može ugostiti na virtualnom stroju kao dio zajedničkog hostinga ili virtualnog privatnog poslužitelja.

Na visokoj razini okruženje Mac hostinga može pružiti način da se igra udaljenu radnu površinu nadohvat ruke – ali postoje razne druge popularne uporabe:

 • Web hosting i e-pošta
 • Integracija Jenkins i Xcode Server
 • Automatizirano testiranje softvera OS X
 • Daylite CRM hosting
 • Hosting baze podataka proizvođača datoteka
 • Daljinsko prikazivanje

Web hosting i e-pošta

Općenito se očekuje da će generički web hosting i usluge e-pošte očekivati ​​kao značajku.

Mac hosting okruženja su općenito razumljiv, posebno za usluge povezane s e-poštom.

Integracija Jenkins i Xcode Server

Xcode je Apple IDE koji se koristi za razvoj aplikacija za Apple uređaje. “Kontinuirana integracija” odnosi se na postupak poboljšanja softvera – pomoću Xcode i Xcode Server – koji obuhvaća automatizaciju, testiranje i analizu.

To uključuje korištenje vašeg Maca za stvaranje aplikacija u Xcode-u, guranje koda u spremište, a zatim ga gurnuti odatle u Xcode Server.

xcode kontinuirana integracijaAppleov dijagram tijeka kontinuirane integracije Xcode. Imajte na umu da ćete na Mac računalu stvarati i raspoređivati ​​botove na poslužitelju iz Xcode-a.

Dodatak Jenkins za Xcode olakšava automatizaciju ovog kontinuiranog procesa integracije.

Automatizirano testiranje softvera OS X

Emuliranje Mac okruženja nije uvijek isto kao pokretanje aplikacije na predviđenom hardveru.

Za automatsko testiranje u OS X, iznajmljivanje udaljenih poslužitelja je puno jeftinije nego kupnja raznog hardvera & uređaji.

Daylite CRM hosting

Daylite je informacija agregator za sve podatke u Mac ekosustavu, s mnoštvom poslovnih funkcija koja uključuje zajedničku izvornu podršku za iCal, adresar, upravljanje zadacima i kreativni poslužitelji.

Hosting baze podataka proizvođača datoteka

Proizvođač datoteka je a relacijska platforma baze podataka koji se izvodi na Appleovim uređajima. Ima grafičko sučelje, omogućuje skriptiranje i u nekom obliku postoji od 1992. godine!

Možete jednostavno stvoriti i dijeliti aplikacije povezane s bazom podataka čak i iz predložaka.

Izrada datoteka: ne samo aplikacija baze podataka vašeg oca!

Daljinsko prikazivanje

S snažnim daljinskim Mac računarom koje ima Softver za 3D modeliranje instaliran – niz računala može se koristiti na kojima svako prikazuje segment videa, a zatim se rezultati prenose lokalno.

Web lokacije za tvrtke pod matičnim računalom

Iako je web mjesto pod hostovima Mac dobar koncept za upravljanje radnim tijekom i rješenja temeljena na timu, ne koristi se često za web aplikacije na razini poduzeća..

Kada odlučite kupiti web hosting s Mac OS-om, pokušajte unaprijed shvatiti koja bi svrha poslužitelja mogla biti.

kupon za web hosting

Tražite mnogo na Mac hostingu?
SiteGround – ocijenjeni kao broj 1 od strane naših čitatelja – pruža prilagođene Mac planove koji podržavaju Mac Mail i RapidWeaver. Pripremili smo naše čitatelje da uštede do 67% na planovima SiteGround. Koristite ovu ekskluzivnu vezu za popust
da se dogovori.

započnite mac hosting

Početak rada s Mac hostingom

Da biste pokrenuli aplikacije na hostovanom Mac poslužitelju ili postavili Mac podsticaj za svoje web mjesto, prvo morate utvrditi koji pružatelji usluga hostinga nude Mac poslužitelje.

Je li Mac OS X server dovoljan za vas?

Jednom kada okupite nekoliko najboljih natjecatelja, jednostavno usporedite njihove planove dok ne pronađete onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Obavezno napišite sve svoje zahtjeve prije vremena i provjerite je li poslužitelj Mac OS X pravi alat za posao.

Kad je vaš poslužitelj spreman, trebat će se koristiti kombinacija udaljene radne površine, SSH ili neke druge platforme za daljinsko povezivanje – na osnovu god zahtjevanih zahtjeva.

Domaćin svog poslužitelja s Mac Mini

mac miniKupnja Mac Mini-a vratit će vam ozbiljan dolar.

Mac Mini je jednostavno stolno računalo upakirano u mali paket. Mac Mini nije tako moćan kao uobičajena Mac radna površina, ali svejedno bi ga imao dovoljno snage za napajanje većine osnovnih web poslužitelja.

Ako imate tehničke vještine potrebne za postavljanje web-poslužitelja, to je potencijalno rješenje za vas umjesto da idete s tradicionalnom domaćinom.

Imao bi vlastitu Mac adresu, a možete instalirati bilo koji Mac vatrozid koji ste željeli.

Kupnja Mac Mini-a samo za pokretanje web stranice skuplja je investicija unaprijed.

Ako imate prave tehničke vještine za održavanje, ipak to učinite uštedite novac na mjesečnim troškovima hostinga.

Omogućite web dijeljenje na Mac računalu u 6 brzih koraka

Uz to, zapravo možete koristiti svoj Mac za personalizirano web dijeljenje, s obzirom na to da su Maci opremljeni softverom za web poslužitelje Apache. Evo kako možete omogućiti web dijeljenje putem VirtualHostX:

 1. Preuzmite MAMP
 2. Instalirajte MAMP
 3. Premjestite virtualne hostove
 4. Postavite zadani web poslužitelj
 5. Pokrenite Čarobnjak za postavljanje
 6. Primjena i pokretanje

mamp

Preuzmite MAMP

Preuzmite MAMP (MyApache, MySQL, PHP). MAMP nema poseban instalacijski program za besplatnu verziju, ali mi u sljedećem koraku možemo zaobići tu rupu.

Instalirajte MAMP

Nakon što preuzmete MAMP, nastavite s instalacijom. Za upotrebu besplatne verzije osigurajte da kliknete “prilagodi” i poništite mogućnost za MAMP Pro.

Premjestite virtualne hostove

Nakon što ste uspješno instalirali MAMP, stavite svoje virtualne hostove u sljedeći direktorij: “/ applications / MAMP / htdocs”

Postavite zadani web poslužitelj

Ako to još niste učinili, idite na svoje postavke VirtualHostX i postavite MAMP kao svoj zadani web poslužitelj. Ovo se nalazi u odjeljku općih postavki.

Pokrenite Čarobnjak za postavljanje

Idite na izbornik VirtualHostX. Potražite mogućnost pod nazivom Čarobnjak za postavljanje VirtualHostX. Pokrenite ga.

Primjena i pokretanje

Prije zatvaranja ovog prozora, odaberite “primjeni”, tako da su vaše postavke spremljene. Spremni ste za pokretanje MAMP-a!

Ako ste i dalje zbunjeni, pogledajte online video vodiče za to.

najbolji mac hosting

Moja 3 izbora za Mac hosting

Većim dijelom možete kupiti bilo koji hosting plan i njime upravljati sa svojim Mac računarom, čak i ako vaš domaćin ne koristi Mac poslužitelje. Iako možete naići na neke probleme, odabirom pravog domaćina bit će smanjiti vjerojatnost bilo kojeg problema. Evo mojih top 3 domaćina.

GreenGeeks

Ako tražite jeftin host koji je i dalje razumno Mac korisnicima, pokušajte GreenGeeks.

Jeftin je, ali još uvijek ima udžbenike i podršku posebno za Mac korisnike.

greengeeks mac hosting

To je također domaćin posvećen pomoći okolini, jer se napaja isključivo obnovljivom energijom.

Svaki hosting plan dolazi s SSH pristupom naredbenog retka, što znači da s njima možete komunicirati s vašeg Mac terminala.

Tu je i 30-dnevna garancija povrata novca
i Dostupna podrška 24 sata dnevno putem live chat-a, e-pošte ili telefona.

Interserver

Interserver također ima planove izrađene po mjeri posebno za korisnike Maca.

interserver mac hosting

Svi ovi planovi omogućuju vam čitanje i upravljanje računom e-pošte putem Mac Maila, umjesto zadanih aplikacija za webmail koje vas drugi prisiljavaju na upotrebu.

Mac plan Interservera dolazi s besplatnim dnevnim kopijama, podrškom 24/7 i podrškom za sve Mac i iOS uređaje.

Cijene su izuzetno konkurentne, a s tim također dobivate garanciju za 99,99% produženog vremena.

WebHostFace

Moja sljedeća preporuka je WebHostFace koji imaju i jeftine Mac planove.

webhostface mac hosting

Oni nude tri različite razine, a najjeftiniji već dolazi s neograničenom propusnošću, besplatnim dnevnim sigurnosnim kopijama, premium SSD poslužiteljima i cPanelom.

Najveća razlika između slojeva Mac hosting planova je količina prostora za pohranu koji započinje, počevši od 15 GB s planom najniže razine.

WebHostFace ima širok izbor drugih hosting paketa, uključujući zajednički, VPS, namjenski i specijalne okvire hostinga.

Ostale značajke operativnih sustava

 • Linux
 • Windows
 • crveni šešir
 • CentOS
 • Debian
 • Fedora
 • Ubuntu
 • CloudLinux

kupon za web hosting

Tražite ozbiljan Mac hosting?
Tekući web nudi VPS performanse i cloud planove te izvrsnu korisničku podršku. Također pružaju kvalitetne Mac udžbenike. Sada možete dobiti posebne cijene njihovih planova korištenjem ove veze za popust
.

Namjenska IP često postavljana pitanja

 • Podržava li MacOS cpanel?

  MacOS ne podržava cPanel, ali podržava drugi softver sličan cPanelu. Ali na kraju, trebali biste biti u mogućnosti razviti bilo koju web lokaciju koju želite prilično jednostavno koristeći popularni softver otvorenog koda poput WordPressa bez ikakvih problema s kompatibilnošću..

 • Mogu li ugostiti web mjesto za e-trgovinu s domaćinom Mac računala?

  Možete ugostiti web mjesto za e-trgovinu s domaćinom Mac. Ako vaš Mac domaćin pokreće MacOS, mnoge funkcije php / MySQL i dalje će raditi jer je MacOS Unix-temeljen sustav. Što’S druge strane, postoji dosta Mac-OS korpi za kupovinu koje možete koristiti da biste postavili i pokrenuli svoje web mjesto.

 • Mogu li koristiti Mac host s Windows hardverom?

  Mac domaćin možete koristiti s bilo kojim hardverom jer on to ne čini’nije važno na kojoj radnoj površini ste’ponovno koristite kada odaberete poslužitelj. Možete pokrenuti Windows poslužitelj s Macbook Pro jednako dobro kao i Mac server s Windows 95 Dell.

 • Kako su konfigurirani Mac računala?

  Baš kao što postoji višestruki ukus Windows i Linux domaćina, Mac domaćini također dolaze u raznim konfiguracijama. Neki domaćini nude samo Mac softver, na primjer, omogućavajući testiranje okruženja za iOS. Međutim, oni’Pokreće se na standardnom hardveru (često Dell ili prilagođeni poslužitelji).

  Ostali domaćini nude cjelovito Mac rješenje, izvođenje softvera Mac na Mac računalima, obično Mac Mini ili Mac Pro.

 • Koji OS koriste Mac domaćini?

  Mac domaćini često nude širok raspon potencijalnih operativnih sustava, uključujući uobičajenu gamu sustava temeljenih na Unixu, poput FreeBSD, Linux i njega’s izvedenicama kao što su CentOS i Ubuntu, te naravno MacOS i OS X. Mnogi domaćini koji pokreću Mac hardver čak će ponuditi Windows hosting softver. VMware je također uobičajena ponuda OS računala za Mac računare.

 • Mogu li sve učiniti s Mac hostom koji bih mogao učiniti s Linuxom ili Windows operatorom?

  Općenito, da. Kada ti’Ako koristite poslužitelj, obično komunicirate putem sučelja sa internetskim preglednikom, udaljene radne površine, SSH ili FTP sustava. Sve su to uglavnom neovisne o softveru koji imate’ponovno pokreće na samom poslužitelju. Dakle, iako bi podupirač mogao raditi malo drugačije, vaše će iskustvo biti isto bez obzira na to je li vaš poslužitelj Mac, Windows ili Linux.

 • Koje su prednosti korištenja Mac hostinga?

  Nekoliko je prednosti upotrebe Mac hostinga. Mac hosting okruženja pogodna su za testiranje novih aplikacija i programa u Mac okruženju. Ako ti’Razvijate novu aplikaciju za iOS, možda biste trebali testirati razvoj s Mac poslužiteljem na kojem je pokrenut MacOS.

 • Koji su nedostaci korištenja zajedničke IP adrese?

  Radnje koje poduzimaju zajednički nositelji IP adresa mogu rezultirati posljedicama za ostale vlasnike IP istog klastera, od kojih su neke blokade i penalizacije.

  Vatrozidovi često koriste IP adrese za prepoznavanje neželjene pošte, a Google navodi da kažnjava i loš SEO na zajedničkim IP adresama. U ovom slučaju, posljedice mogu pretrpjeti drugi korisnici IP-a počinitelja prekršaja.

 • Mogu li koristiti .NET i druge OS-specifične tehnologije za Mac hosting?

  Postoje neke tehnologije koje vi’ne možete pristupiti MacOS softveru. Microsoft, posebno, svojim kupcima hostinga nudi jedinstvene tehnologije specifične za OS u .NET-u i MSSQL-u. Međutim, za većinu webmastera postoje i drugi alati na Mac i Linuxu koji mogu učiniti isto.

 • Jesu li domaćini Mac skuplji?

  Mac domaćini nisu skuplji od ostalih računala sa OS-om. Linux operativni sustavi često su favorizirani od strane hosting kompanija jer ih’ponovno otvoreni kod, dakle, besplatan. MacOS, međutim, zahtijeva licencne ugovore. No, Windows hosting ima slične troškove licenciranja, pa će se, u usporedbi s Windows hostingom, Mac hosting vjerojatno razlikovati po cijeni.

 • Što hosting nude domaćini Mac?

  Mac domaćin obično nudi manje asortimana proizvoda, ali možete dobiti zajednički, VPS, cloud ili namjenski hosting na Mac hardveru ili softveru. Iako je Mac hosting rjeđi od hostinga za Linux i Windows, ima dosta pružatelja usluga.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map