Pokrenite bilo koju aplikaciju bilo gdje s Docker Hostingom. 2020. nalazimo najbolje za vas

Usporedite Docker Hosting

Web programeri koriste Docker za izradu pojedinačnih spremnika za njihove aplikacije, koji se tada izvode u vlastitim izoliranim okruženjima. Nisu svi domaćini izazov za Docker hosting, međutim, morate pažljivo odabrati.


Docker obično zahtijeva VPS i namjenske poslužitelje. Može se izvoditi na zajedničkom hostingu, ali gubi većinu svojih prednosti. Također je korisno odabrati domaćina koji u svoje planove uključuje Dockera. Pored ovoga, poželjet ćete poslužitelj koji je dovoljno moćan da u potpunosti iskoristi Docker u svom projektu.

U nastavku detaljno razgovaramo o najboljim domaćinima Dockera, ali ako samo želite znati najbolje, evo ih:

 1. A2 hosting
  – Vrhunski poslužitelji s postupnom pomoći za instaliranje Dockera
 2. LiquidWeb
 3. InterServer
 4. DigitalOcean
 5. FastComet

Kako smo izabrali najbolje hokejaše?

Prošli smo kroz stotine vrhunskih web hosting kompanija i pronašli one koje nude snažne VPS i namjenski hosting s Dockerom ili instaliran ili lako instaliran.

Izbor smo dodatno suzili izborom integrirajući naše tisuće stručnih i korisničkih pregleda kako bi pronašli top 10 domaćina Dockera.

Usporedba Docker Hostinga

Docker hosting

Što ćete naučiti

Jednostavno rečeno, ja ću vas podučavati o usponima, padovima i općenitim dobrim spoznajama o Docker Hostingu. Osim što možete odabrati domaćine najboljih zvijezda s Dockerom, naučit ćete i o ovom popularnom alat za razvoj i implementaciju aplikacija.

Razumijevanje primjene aplikacije u spremnicima korisna je funkcija s kojom treba biti jasan. Docker radi na Linuxu, što ću detaljnije obraditi detaljnije.

Uvod u Dockera

Docker je alat koji se koristi za izradu spremnika, koji omogućuju programerima da pakiraju i pošalju sve potrebne dijelove neka aplikacija jednostavno teče. Spremnik znači da se ne moraju brinuti da će se postavke na računalu koristiti za pokretanje aplikacije stvarajući sukobe.

Navodno najveći projekt otvorenog koda spremnika, Docker vodi naboj ka učinkovitijem internetskom svijetu. Podržavajući sve, od sustava upravljanja verzijama do Minecraft poslužitelja, kontejnerizacija već dugo potresa svijet razvoja aplikacija.

Nemojte virtualni strojevi učiniti istu stvar?

Prošli su dani suočavanja s glomaznim virtualnim strojevima koji pokreću resurse, samo da pokrenete pregršt malih aplikacija. Sada te aplikacije rade u malom okruženju. Bez softverskih sukoba, ovo je savršeno rješenje za programere aplikacija kojima su potrebna stabilna testiranja – ali Dockerove upotrebe su beskrajne.

Što je kontejnerizacija?

Kontejnerizacija je nešto poput srednjeg između nereda prirodnih računalnih okruženja i kruto segmentiranih virtualnih strojeva.

Sadržaj u laičkim uvjetima

Docker kontejneri

Web stranica Docker ispunjena je pojedinostima o značajkama kontejnera.

Ovdje je savršena analogija otpremi. S jedne strane je džinovski teretni brod u koji se svaki mali komad tereta spakira u skladište i sve se može zakucati u sve ostalo i sve ga treba ručno ukrcati i istovariti.

S druge strane je mnoštvo pojedinačnih brodica, po jedan brod za svaki komad tereta. Najbolje rješenje je negdje između ove dvije: zamjenjive, samostalne jedinice za pohranu i otpremu koje mogu biti lako se utovari u različite vrste prijevoza, od divovskog teretnog broda do željeznice.

Kako rade kontejneri softvera

Softverski spremnik sadrži kopiju primarne aplikacije, kao i sve ovisnosti – knjižnice, jezike, okvire i sve ostalo. kontejnerski sustav pruža API operacijskom sustavu tako da je sučelje između spremnika i OS-a na jednom stroju isto što i sučelje između njih na drugom stroju.

To znači da aplikacija koja se pokreće u spremniku na lokalnom razvojnom stroju može biti lako implementirati na drugi poslužitelj jednostavnim kopiranjem

Ako odaberete spremnik ili virtualni stroj?

Značajke dockera

Značajke dockera

Pitanje kontejnera nasuprot virtualnim strojevima je složeno. Ako radite s aplikacijama ili ih razvijate, možda niste sigurni koji odabrati. Ovaj vodič će se dotaknuti svih tih tema, pa pročitajte dalje saznajte je li Docker pravi za vaš najnoviji projekt.

Docker je relativno nova tehnologija kontejnerizacije. Omogućuje programerima web aplikacija i administratorima sustava da rasporede aplikacije na web poslužitelje unutar izoliranih virtualnih spremnika koji pružaju sve potrebne ovisnosti i sloj apstrakcije operacijskog sustava..

svojstvokontejnerVirtualni stroj
Omogućuje devsima izoliranje aplikacijaDaDa
Režijski troškovinizakviši
Sposobnost ograničavanja pristupa resursima?Daobično ne
Jednostavnost korištenjanewbie obiteljikompleks
Zahtijeva isti OS za sve datotekeDaNe

Kako doći dockera

Kako doći dockera

Spremnik Docker može se instalirati na više načina. Možete ga postaviti na Linux, Windows 10, Azure i druge sustave. Gastrontov „Docker Provisioner“ ili sudo apt-get također ga mogu instalirati ako koristite te programe. Posljednje, ali ne najmanje bitno, Docker Machine omogućuje vam pokretanje Dockera i na oblačnim platformama i na starijim verzijama Maca i Windowsa.

Docker početna stranica

Koje značajke nudi Docker?

Jedna od najvažnijih stvari je pronalaženje dobrog Docker hostinga koji podržava platformu. Želite da to bude unaprijed instalirano ili mogućnost da sami uđete i preuzmete programe. Nema smisla pronaći sjajnog domaćina, samo shvatiti da ne postoji način da se Docker Engine instalira.

Kako dobivate sliku doktora?

Nakon što instalirate host i instalirate Docker Engine, morat ćete upotrijebiti Docker Hub ili slično spremište za pronalazak Docker slike. Primjerak slike je spremnik, pa jedna slika može stvoriti više spremnika – neophodan resurs pri korištenju ove platforme.

Možete pronaći sve iz Ubuntu spremnika, slike dobavljača poput Red Hat-a, ili svestrane Nginx slike za sve potrebe vašeg web poslužitelja. Ako se bavite programiranjem, radom s tim datotekama i naredbe ne bi trebale biti problem.

Rješavanje problema okoline

Nijedna aplikacija nije otok. Svaka softverska aplikacija oslanja se na zavisnosti izvan sebe – okviri, knjižnice, dodaci, web poslužitelji, baze podataka koriste se prilikom izrade modernog softvera. Oni se zauzvrat oslanjaju na druge knjižnice i ovise o određenim postavkama okoline i konfiguracije.

Izbjegavanje komplikacija

Svaka aplikacija ili ovisnost mogu se osloniti na određenu verziju ili stvoriti sukobe ako se koriste u kombinaciji s drugim softverom. Ukratko – složeni ekosustav softvera na tipičnom računalu na kojem rade mnogi različite aplikacije mogu stvoriti nepredviđene probleme.

Na primjer – mogli biste primijetiti da aplikacija ima nekih grešaka kada se izvodi na jednoj određenoj verziji web poslužitelja, ali u drugoj je u redu. Možete pronaći izvor tih grešaka (koji možda nećete moći pronaći ili ispraviti) ili jednostavno odlučite koristiti verziju koja radi.

Više aplikacija na istom poslužitelju

Vodič za Docker VM

Docker ima detaljnu dokumentaciju o postavljanju više usluga u spremniku.

Ali što ako na istom poslužitelju imate dvije aplikacije koje imaju sličan problem, ali s različitim verzijama softvera web poslužitelja? Ili neke druge ovisnosti, po tom pitanju.

Recimo da, kada pokrenete više aplikacija na istom poslužitelju, ako se bilo koja od aplikacija preseli na drugi poslužitelj, imat ćete neke poslove. Ovo bi bilo u oblik preusmjeravanja ili obrnuto približavanje.

Sukob softvera

Tipična rješenja za sukobe softvera

Svaki računalni sustav ima jedinstveno okruženje. Posebna kombinacija hardvera, upravljačkog softvera, operativnog sustava (uključujući specifičnu distribuciju i verziju), instaliranih jezika, posebno specifične verzije svakog instaliranog proširenja, DLL-a, biblioteke, dodatka, opcija konfiguracije. Sve ove, zajedno s naizgled nepovezanim aplikacijama, doprinose ovom jedinstvenom okruženju.

Rješenja problema s izvedbom

Nakon što aplikacija dosegne dovoljnu razinu složenosti, ove okolišne idiosinkrazije mogu početi utjecati na performanse.

Ovdje su 5 konvencionalnijih rješenja rješavanje ovog problema:

 1. Pišite bolji softver
 2. Stvaranje i održavanje duplikata okruženja
 3. Odvojite aplikacije
 4. Koristite virtualne strojeve
 5. Opsežna istraživanja

Ali, kako ta rješenja funkcioniraju u praksi? Pogledajmo malo dublje.

Pišite bolji softver

Čini se da je to plemeniti smjer u pokušaju pisanja savršenog softverskog koda koji se nekako ne sukobljava ili ne sudara s drugim softverom. Softver koji ne oslanja se na vanjske ovisnosti, i unazad je kompatibilan sa starijim verzijama stvari. Problem je što je to u stvarnom životu zapravo nemoguće.

Održavajte duplikatna okruženja

Obično će postojati proizvodno okruženje, a zatim testni i / ili razvojni poslužitelj koji je kloniran iz proizvodnje.

Isprobane su nove verzije u nejavnom okruženju prije nego što se primijene u proizvodnju. Ako pretpostavimo da su okruženja uistinu identična, to programerima barem pruža priliku da vide postoje li problemi.

Aplikacije odvojite na različitim (virtualnim) strojevima

Ako tvrtka pokreće više web aplikacija, često će svaka imati svoj vlastiti stroj (stvarni ili virtualni) da bi to učinio minimalizirati ili eliminirati problem sukobljenih potreba – Na primjer, dvije aplikacije koje trebaju različite verzije iste biblioteke.

Virtualni strojevi za razvoj

Docker Virtual Machines

Docker stroj i VM vodič.

Većina programera radi lokalno na svojim prijenosnim računalima ili stolnim računalima. Budući da je to okruženje ispunjeno aplikacijama i više inačica stvari (zbog g čitavog spremnika – premještanja ga je poput otpremnog spremnika s broda na pristanište – bez brige o detaljima konfiguracije okoliša ili instaliranju ovisnosti.

Različite verzije istih knjižnica

Nekoliko različitih aplikacija sadržanih na istom računalu mogu koristiti različite verzije iste knjižnice ili mogu imati druge sukobljene ovisnosti. To je u redu jer su razdvojeni jedan od drugog.

Ovo potencijalno iskorištava više prostora za pohranu (zbog potrebe da na istom stroju imate nekoliko primjeraka nekih stvari). Unatoč tome, ovo je a zanemariv trošak u odnosu na prednosti.

Što treba razmotriti o Dockeru

Docker hosting – Stvari koje treba znati

Docker je jedna od vodećih tehnologija kontejnerizacije. To je Open Source i može se izvoditi u bilo kojem Linux okruženju s modernim kernelom. Drugim riječima, sve što vam treba je domaćin koji će vas pustiti na područja potrebna za pokretanje programa. To znači, većina VPS-a i namjenskih poslužitelja (ako niste sigurni, pitajte!).

Prije nego što razmotrimo neke opcije, sažmimo nekoliko prednosti korištenja Dockera s vašim hosting planom:

 • Jednostavnost i konfiguracija s lakoćom
 • Skraćeno vrijeme implementacije
 • Sigurnost i izolacija
 • Platforme s više oblaka
 • Ušteda troškova

U međuvremenu, govorit ću vam kroz nekoliko opcija koje bi imale smisla dalje istražiti.

Dijeljeni hosting za Dockera

Ako se bavite dijeljenim hostingom, stvari mogu postati malo složenije. Dolaze i neki dijeljeni poslužitelji Docker je unaprijed instaliran ili kao dio a instalacija jednim klikom. No čini se da su to rijetki, pa vam je možda bolje ako nadogradite VPS ako želite koristiti spremnike.

Linux domaćini za Docker

Osim toga, vaš fokus bi trebao biti jednostavno na pronalaženju sjajnog Linux domaćina koji odgovara potrebama vašeg projekta. Prijateljski prema razvijateljima (očito) i pošteno malo resursa po niskoj cijeni opće su kvalitete savršenog domaćina Dockera.

Docker preuzima svijet virtualnog stroja

Docker je učinio dobro za sebe, u osnovi stvorivši mini virtualni stroj. Prije spremnika možda ćete trebati pričekati da se virtualni stroj pokrene. Za pokretanje virtualnih računala potrebno je puno resursa, što povećava troškove hostinga.

I ne zaboravite pokušati razviti aplikaciju dok se bavite raznim pogreškama, čak i najmanja razlika u softveru može uzrokovati. Virtualni strojevi ublažili su ovo pitanje, ali njihova težina na poslužiteljima uzrokuje još više problema.

Jesu li spremnici budućnost?

Ali to je sve stvar prošlosti. Virtualni strojevi, naravno, su još uvijek neprocjenjivi alati, ali ih više ne treba primjenjivati ​​u situacijama u kojima ne pripadaju. Docker je puno više odgovarajući alat za upotrebu.

Iako ima svojih problema, žarka zajednica dala je sve od sebe da ih svede na najmanju moguću mjeru pružaju još više funkcionalnosti programu koji je već tako svestran. Dodaci mogu pokrenuti gamut od upravljanja slikama / spremnicima do dodataka volumena do umrežavanja i povezivanja.

Alternativa Dockeru

Ako se ni tada Docker ne čini u redu, postoje druge mogućnosti. Vagrant, softver koji radi s mnogim virtualnim strojevima, može pokrenuti Windows okruženje na Mac ili Linuxu. Iako niti jedan nema baš istu popularnost, Dockerove alternative su posvuda.

Bilo da odaberete spremnik, virtualni stroj ili možda čak i oba, trebat će vam moćan Linux poslužitelj da ga ugostite na – onom koji ima na raspolaganju mnogo opcija i još više razvojnih alata za rad.

Pro i kontra dockera

Kontejneri VS virtualni strojevi: Tko pobjeđuje?

Iako Docker besprijekorno radi za mnoge aplikacije, softver za virtualizaciju poput VirtualBox VM-a natječe se s njim u mnogim aspektima. Iako ispunjavaju iste iste niše, spremnici rade neke stvari koje virtualni stroj ne može, i obrnuto. Ukratko, ako trebate pokrenuti mnoge aplikacije i operativne sustave, najbolje je držati se VM-a.

prozodija

 • Omogućuje razvoj aplikacija i testiranje u kontroliranom okruženju
 • Brži i laganiji nego VM miljama
 • Često je jednostavnije postaviti nego posve virtualno okruženje
 • Poslužitelj može ugostiti više slika doktora od virtualnih računala, smanjujući radno opterećenje i troškove dodatnih poslužitelja
 • Podrška u zajednici; namjenski koderi izrađivali su programe koji rješavaju probleme od poteškoća pri uspostavljanju mreže do ograničene podrške za OS.

kontra

 • Iako je općenito lakše raditi s njima, i dalje ih je teško koristiti
 • Nije sjajno u pokretanju više aplikacija (koristite virtualni stroj)
 • Ograničena podrška za ne-Linux aplikacije
 • Poteškoće s spremnicima različitih operativnih sustava na jednom poslužitelju
 • VM prisutni manje sigurnosnih problema što su više izolirani

Najbolji domaćini za Dockera

Top 3 domaćini za Docker

Koji je domaćin pravi izbor ako želiš koristiti, Docker? Kao i uvijek, to ovisi o vašim jedinstvenim potrebama. Gornji alat omogućit će vam filtriranje računala prema određenim potrebama. Međutim, ako vas preplave svi izbori, mi smo izabrali tri domaćina za koje mislimo da su vaša najbolja opklada kada koristite Docker.

DigitalOcean

DigitalOcean hosting

DigitalOcean je popularan domaćin, ali odgovara li Dockeru? Kopajmo dublje.

Veliki je pobjednik prilično jasan: DigitalOcean neprimjetno pruža uslugu hostinga u oblaku koji programerima ostavlja probleme. Iskoristite jednostavan API, stvorite novi poslužitelj u sekundi, i povećajte resurse kad god vam zatrebaju.

DigitalOcean ne samo da nudi opsežne vodiče o postavljanju i upravljanju spremnikom, već sam Docker pruža svoj vodič. To je jasno njih dvoje rade bez problema, a pristupačnost i elegancija usluga DigitalOcean čine ga najboljim kandidatom.

LiquidWeb

Tekuće web hosting

LiquidWeb mogao bi biti pravi domaćin vašeg projekta s pogonom na Dockeru.

Iako je to puno skuplje, LiquidWeb vrijedi pogledati i njega. Ovaj domaćin radi prvenstveno u oblaku, ali ima mnogo opcija, od VPS-a u oblaku do fizičkog namjenskog poslužitelja.

Opsežna Docker dokumentacija dostupna je i ovdje. S korisnom podrškom i moćnim poslužiteljima, LiquidWeb čini odličan izbor za oni kojima je potrebna maksimalna snaga.

Atlantic.Net

Atlantic.net Hosting

Atlantic.net je dobra opcija za hosting Dockera.

Posljednji je Atlantic.net, profesionalni domaćin napravljen posebno za veća poduzeća. Ali ako niste dio velike kompanije, ne očajavajte – skalabilna javna usluga oblaka domaćina dovoljno je pristupačna.

Možete birati između određenih optimizacija servera (pohrane, memorije i računala), što je izvrsno. Atlantic.net zajedno s njima ima pouzdanu, suvišnu infrastrukturu podrška i moćan API. Za pouzdanog, profesionalnog domaćina koji posjeduje najnoviju tehnologiju, Atlantic.Net je put koji treba krenuti.

Najbolji internetski JavaScript alati mogu se naći na HTML-CSS-JS.com: skrivač za uljepšavanje, kompresor, varalica ili samo pročitajte blog.

Ostale značajke u tehnologijama

 • CGI pristup
 • Podcast
 • SaaS
 • ownCloud
 • PaaS
 • OpenStack
 • Ajax
 • kovrča
 • ImageMagick
 • FFmpeg
 • LAMP
 • Memcached

Tko je najbolji za Docker Hosting?

Smatramo da je A2 hosting najbolji izbor za Dockera.

  A2 logotip hostinga

  262 recenzije

  Posjetite A2 Hosting odmah

  ili pročitajte naš dubinski pregled

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map